to be enough...απο την Ευρώπη Κεσσίδου | Για δύο παραστάσεις στο Red Jasper 12 & 13 Οκτωβρίου

 

“to be enough”

 της Ευρώπης Κεσσίδου

Red Jasper Cabaret Theatre

12 &13Οκτωβρίου στις 19:00

Για δύο μόνο παραστάσεις

Η χορεύτρια και χορογράφος Ευρώπη Κεσσίδου έρχεται από την Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει δύο μόνο παραστάσεις στο Red Jasper Cabaret Theatre την πρώτη της σόλο χοροθεατρική performance "to be enough".


Η  παράσταση πραγματεύεται την ανάγκη της περφόρμερ να είναι αρκετή. Την συνεχή αυτή αναζήτηση και τον επαναπροσδιορισμό της ταυτότητας της για να γίνεται αποδεκτή σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν την/το(ν) περφόρμερ; Είναι αποδεκτό που η δημιουργός της παράστασης αυτοαποκαλείται έτσι; Μια παράσταση που ακροβατεί μεταξύ πραγματικότητας και περφόρμανς.

 

Συντελεστές:

Ιδέα/Χορογραφία/Ηχογραφήσεις/ Ερμηνεία: Ευρώπη Κεσσίδου

Πρωτότυπη Μουσική: Χάρης Αναστασιάδης

Φωτογραφίες και βίντεο: Ιωάννα Ντουμοπούλου

Φωτογραφία Αφίσας: Νικολέτα Αμανατίδου

Σχεδιασμός Αφίσας: Χριστίνα Λαγίδου

Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού

Πληροφορίες παράστασης:

12-13 Οκτωβρίου στις 19:00

Διάρκεια: 50’

Εισιτήρια: 8 € (γενική είσοδος)

Προπώληση: https://www.more.com/theater/to-be-enough/

Τηλ.κρατήσεις: 2108822551

Red Jasper Cabaret Theatre, Κεφαλληνίας 18, Αθήνα

 

Σύντομο βιογραφικό Ευρώπης Κεσσίδου

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1999. Είναι απόφοιτη της Ανώτερης Επαγγελματικής σχολής χορού του δήμου Θεσσαλονίκης και του τμήματος Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως δασκάλα χορού και συμμετέχει σε διάφορα καλλιτεχνικά πρότζεκτς ως χορεύτρια, χορογράφος και κινησιολόγος θεατρικών παραστάσεων. Έχει συνεργαστεί με τον χορογράφο Αλέξανδρο Αναστασιάδη (ΠΕΡΙ|ΚΕΝΤΡΟΝ, Θεσσαλονίκη, 2022) και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με πολλούς/ες και καταξιωμένους/ες χορογράφους και χορευτές/τριες: Julyen Hamilton, Vasko Nasonov, Akram Khan, Wim Vadekeybus, Horacio Macuacua, Laja Field, Πατρίσι Απέργη, Δανάη Δημητριάδη, Μαρία Δουλγέρη, Χριστίνα Μερτζάνη, Tamara Gvozdenovic, Μαρία Πίσιου κ.α. Πρόσφατα παρουσίασε την πρώτη της σόλο χοροθεατρική παράσταση “to be enough” στο 3ο Φεστιβάλ Καλλιτεχνικού Καμπαρέ του Red Jasper Cabaret Theater στην Αθήνα, στο οποίο βραβεύτηκε ως δεύτερη καλύτερη παράσταση. Τον τελευταίο καιρό ασχολείται ως χορογράφος στην performance εξωτερικού χώρου “Earth is a sphere” με μια ομάδα 8 χορευτριών, η οποία θα παρουσιαστεί στο Kapani project.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".