Οι 160 καλύτεροι tattoo artists της Ελλάδας έρχονται στο 8ο ATHENS TATTOO EXPO // 18, 19 & 20 Οκτωβρίου @Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ

 

Το ATHENS TATTOO EXPO

επιστρέφει για 8η χρονιά

Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι

18, 19 & 20 Οκτωβρίου


Το πιο πιστό φθινοπωρινό ραντεβού επιστρέφει και είναι σίγουρο πως θα αφήσει “ανεξίτηλο” το σημάδι του πάνω σου.


8ο ATHENS TATTOO EXPO – Η μεγάλη γιορτή της ελληνικής δερματοστιξίας

Για τρεις μέρες, στις 18, 19 & 20 Οκτωβρίου, οι 160 καλύτεροι tattoo artists της Ελλάδας μετατρέπουν το Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι σε ολοζώντανο καμβά, και οι λάτρεις της Τέχνης του tattoo θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν μοναδικά σχέδια, να συναντήσουν τους δημιουργούς τους και να εμπνευστούν για το επόμενο tattoo τους.

To Athens Tattoo Expo είναι μία γιορτή στην οποία η τέχνη και ο πολιτισμός διασταυρώνονται με την προσωπική ταυτότητα του καθενός. Μια γιορτή της διαφορετικότητας, της αυτοέκφρασης και της δημιουργικότητας, αλλά και μια ευκαιρία για όλους μας να γνωρίσουμε την αφρόκρεμα των Ελλήνων tattoo artists, να εντρυφήσουμε στη γοητεία των tattoo και να εκτιμήσουμε την ιστορία και την κουλτούρα που κρύβεται πίσω από κάθε σχέδιο.

Αυτό το ραντεβού όσων αγαπούν την τέχνη, την αισθητική και την κουλτούρα του tattoo είναι μια πλήρης εμπειρία που τα έχει όλα: καλλιτέχνες/καλλιτέχνιδες-είδωλα, χρώματα, σχέδια, Tattoo Contests, Dj sets, Live Bands, Art Exhibition Experience, Game Rooms, Graffiti Show, Bike and Skate Show, Body Painting Show Acrobatics.

5ο Barber Expo – Οι σύγχρονες τάσεις της μόδας συναντούν την παράδοση

Από το Athens Tattoo Expo δε θα μπορούσε να λείπει το 5ο Barber Expo! Μερικά απότα πιο γνωστά barber shops της Ελλάδας ακονίζουν τα ψαλίδια τους συμμετέχοντας δυναμικά στη διοργάνωση με περίπτερα, διαγωνισμούς, σεμινάρια και φυσικά live barbering!

Tα τελευταία χρόνια, η παραδοσιακή τέχνη του barbering βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, καθώς μετατρέπει τα μαλλιά σε έργα τέχνης: είναι μια αντανάκλαση πολιτισμού και ιστορίας, ένα πάντρεμα της παράδοσης με το μοντέρνο.

Όροι όπως Slick Back, Pompadour, και Razor Faded είναι πλέον πολύγνωστοί στο μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών που περιποιούνται τον εαυτότους, ενώ κάθε γειτονιά έχει πλέον από ένα barber shop, όπου οι κουρείς εκφράζουν τη δημιουργικότητα και την ικανότητά τους.

Οι σύγχρονες τάσεις της μόδας συνδυάζονται με το παραδοσιακό και το αποτέλεσμα είναι state of the art υπηρεσίες με την αισθητική ανά μπαρμπέρικο να ποικίλλει και να καλύπτει όλα τα γούστα: από traditional, vintage Americana, punk και ροκ εν ρολ, έως hip hop  και classics που σε ταξιδεύουν στα 20’s και 30’s.

Το Barber Expo στην Ελλάδα θα πλαισιώσουν διαγωνισμοί αλλά και σεμινάρια από διεθνούς φήμης barbers.

Κοινωνική ευαισθησία του Athens Tattoo Expo

Και φέτος το Athens Tattoo Expo δείχνει έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία στηρίζοντας από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)!

Μέσω της ενέργειας Star Your Body, ο επισκέπτης κάνοντας ενα Tattoo απο επιλεγμένα σχέδια αστεριών, βασισμένα στο «Αστέρι της Ευχής», ενισχύει με το 100% του αντιτίμου τον οργανισμό. Έτσι ένα tattoo που συνδυάζει σχέδιο και νόημα, συμβάλει στην εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού.


Το  8ο BALCAN THESSALONIKI TATTOO CONVENTION είναι γεγονός!

Το 8ο Balcan Thessaloniki Tattoo Convention επιστρέφει δριμύτερο τον Δεκέμβριο με περισσότερες δράσεις, καλλιτέχνες, διαγωνισμούς για τους tattoo lovers της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο.


Για περισσότερες πληροφορίες:

http://athenstattooexpo.com/

∆ιοργάνωση

Red and White Productions


8ο ATHENS TATTOO EXPO

18, 19 & 20 Οκτωβρίου

Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι


Μέρες & Ώρες:

Παρασκευή 14:00 – 23:00

Σάββατο  11:00 - 23:00

Κυριακή   11:00 - 22:00


Τιμή Εισιτηρίου:

12€ ημερήσιο 24€ Τριήμερο

Συμπεριλαμβάνονται και τα 2 events.


Προπώληση Εισιτηρίων:

https://www.more.com/happenings/festival/8th-athens-tattoo-expo-5th-athens-barber-expo/


Facebook: https://www.facebook.com/athenstattooexpo/

Instagram: https://www.instagram.com/athenstattooexpo/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".