Ελένη Τσαλιγοπούλου | Πόσο μ’ αγάπησες | FM Records

 Η FM Records

παρουσιάζει το νέο της single

 

Πόσο μ’ αγάπησες

 

Ερμηνεύει η

Ελένη Τσαλιγοπούλου

 

Ακούστε εδώ το single:

https://orcd.co/posomagapises

https://www.youtube.com/watch?v=rMkdBFY8Owo



Η FM Records συνεχίζοντας να στηρίζει τις γυναικείες φωνές παρουσιάζει το νέο της τραγούδι.


 

Μετά το single «Γυναίκες Είμαστε» που αγαπήθηκε πολύ με ερμηνεύτριες την Ιουλία Καραπατάκη και τη Δανάη Παπαδοπούλου, έρχεται να προστεθεί το νέο τραγούδι «Πόσο μ’αγάπησες» με την υπέροχη φωνή της Ελένης Τσαλιγοπούλου.

 

Είναι ένα κομμάτι που μιλάει για την αντίθεση ανάμεσα στη σκληρότητα της μοναξιάς και τη χαρά της συντροφικότητας, την επιλογή μιας μοναχικής ζωής σε αντιπαράθεση με την επιλογή του μοιράσματος και της εμπιστοσύνης σε μια ερωτική σχέση.

 

Είναι μια μπαλάντα με τρυφερή μελωδία και στοιχεία απ’ το λαϊκό τραγούδι, ανάμεικτα με μία πιο ροκ δυναμική αισθητική που προκύπτει από το κιθαριστικό layering και τα τύμπανα.

 

Η μουσική σύνθεση και η ενορχήστρωση είναι της Δανάης Παπαδοπούλου και οι στίχοι είναι της Ανθούλας Αθανασιάδου.

 

Όπως αναφέρει και η ίδια η συνθέτης:

«Όταν άρχισα να μελοποιώ τους στίχους είχα στο μυαλό μου τη φωνή της Ελένης και έτσι προέκυψε μια μελωδία κυριολεκτικά γραμμένη για εκείνη, οπότε η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη όταν μου έκανε την τιμή να το ερμηνεύσει».

 

 

Το νέο τραγούδι «Πόσο μ’αγάπησες» κυκλοφορεί από την FM Records και το ακούτε εδώ:

https://orcd.co/posomagapises

https://www.youtube.com/watch?v=rMkdBFY8Owo

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: "Σήμερα και κάθε μέρα" της Δήμητρας Φώτου

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".