Ελένη Τσαλιγοπούλου | Πόσο μ’ αγάπησες | FM Records

 Η FM Records

παρουσιάζει το νέο της single

 

Πόσο μ’ αγάπησες

 

Ερμηνεύει η

Ελένη Τσαλιγοπούλου

 

Ακούστε εδώ το single:

https://orcd.co/posomagapises

https://www.youtube.com/watch?v=rMkdBFY8Owo



Η FM Records συνεχίζοντας να στηρίζει τις γυναικείες φωνές παρουσιάζει το νέο της τραγούδι.


 

Μετά το single «Γυναίκες Είμαστε» που αγαπήθηκε πολύ με ερμηνεύτριες την Ιουλία Καραπατάκη και τη Δανάη Παπαδοπούλου, έρχεται να προστεθεί το νέο τραγούδι «Πόσο μ’αγάπησες» με την υπέροχη φωνή της Ελένης Τσαλιγοπούλου.

 

Είναι ένα κομμάτι που μιλάει για την αντίθεση ανάμεσα στη σκληρότητα της μοναξιάς και τη χαρά της συντροφικότητας, την επιλογή μιας μοναχικής ζωής σε αντιπαράθεση με την επιλογή του μοιράσματος και της εμπιστοσύνης σε μια ερωτική σχέση.

 

Είναι μια μπαλάντα με τρυφερή μελωδία και στοιχεία απ’ το λαϊκό τραγούδι, ανάμεικτα με μία πιο ροκ δυναμική αισθητική που προκύπτει από το κιθαριστικό layering και τα τύμπανα.

 

Η μουσική σύνθεση και η ενορχήστρωση είναι της Δανάης Παπαδοπούλου και οι στίχοι είναι της Ανθούλας Αθανασιάδου.

 

Όπως αναφέρει και η ίδια η συνθέτης:

«Όταν άρχισα να μελοποιώ τους στίχους είχα στο μυαλό μου τη φωνή της Ελένης και έτσι προέκυψε μια μελωδία κυριολεκτικά γραμμένη για εκείνη, οπότε η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη όταν μου έκανε την τιμή να το ερμηνεύσει».

 

 

Το νέο τραγούδι «Πόσο μ’αγάπησες» κυκλοφορεί από την FM Records και το ακούτε εδώ:

https://orcd.co/posomagapises

https://www.youtube.com/watch?v=rMkdBFY8Owo

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".