Σταυρός του Νότου, 30 χρόνια - 3 σκηνές ΙΙ Το πρόγραμμα της πρώτης σεζόν ΙΙ Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2024

 


Σταυρός του Νότου, 30 χρόνια

3 σκηνές


 Το πρόγραμμα της πρώτης σεζόν 
Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2024


 
Μουσική, αγαπημένοι καλλιτέχνες, παρέες, βράδια και στιγμές με όλα όσα έχουμε ανάγκη να μοιραστούμε, σημαίνουν 30 χρόνια Σταυρός του Νότου.
 
Μία διαδρομή γεμάτη επιτυχίες, μουσικές παραστάσεις που μας ξάφνιασαν, που μας σύστησαν νέα ονόματα, που μας ένωσαν κάτω από τη σκηνή και δίπλα σε αγαπημένα μας ονόματα, πάντα έναν προορισμό, την καλή μουσική στη δική μας μουσική σκηνή, εκεί που ξέρουμε ότι κάθε φορά θα έχει κάτι καλό να ακούσουμε.

Το όνομα ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ – ορόσημο στη μουσική ψυχαγωγία, στην τρίτη πλέον δεκαετία, και για άλλη μια χρονιά θα είναι η πρώτη επιλογή για τις "συναυλιακές" βραδιές του χειμώνα. Η Κεντρική Σκηνή, το πλήρως ανανεωμένο Plus και το Club, είναι έτοιμα με ένα δυνατό πρόγραμμα για τη σεζόν 2024 - 2025. Με πλήθος επιλογών, ακόμη και θεατρικές παραστάσεις για παιδιά και ενήλικες.
 
Η Κεντρική Σκηνή θα φιλοξενήσει ονόματα που υπόσχονται να κάνουν τα βράδια μας αξέχαστα. Ο Νοέμβριος ξεκινά δυναμικά με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη και τη Μελίνα Κανά, την Ιουλία Καραπατάκη, τη Μαρίνα Σπανού, τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Β, αλλά και τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη με νέα παράσταση. Τον Δεκέμβριο στην ίδια σκηνή έρχεται ο Μπάμπης Στόκας.
 
Στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του Σταυρού του Νότου Plus θα φιλοξενείται από τον Οκτώβριο, και κάθε Κυριακή, η παιδική παράσταση των Λευτέρη Ελευθερίου και Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου, αλλά και ένας θεατρικός μονόλογος με τίτλο Ο ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ με τον Δημήτρη Χαβριέ σε σκηνοθεσία Μάνιας Παπαδημητριου και κείμενο Ευσταθίας, κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Στις μουσικές παραστάσεις, ποδαρικό κάνει η Βίκυ Καρατζόγλου με σπουδαίους guests. Τον Νοέμβριο στη σκηνή ανεβαίνουν οι ONIRAMA, η Παυλίνα Βουλγαράκη, τα αδέλφια Μιχάλης & Παντελής Καλογεράκης και η Βιολέτα Ίκαρη. Τον Δεκέμβριο το Plus υποδέχεται τους Μπλε με την Ευριδίκη.
 
Με ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα ξεκινάει τον Οκτώβριο και το Σταυρός του Νότου Club. Η έναρξη δικαίως θα γίνει με τα θρυλικά ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΘΕΑ. H μπάντα που άφησε εποχή και καθιέρωσε το Club ως το απόλυτο στέκι, επιστρέφει με την ίδια σύσταση. Τον Οκτώβριο θα παρουσιάσουν τις μουσικές παραστάσεις τους ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης και ο Βύρωνας Τσουράπης, η Γεωργία Νταγάκη ενώ θα επαναλάβουν την επιτυχημένη τους παράσταση ο Δώρος Δημοσθένους και η Λένα Κιτσοπούλου. Ακολουθεί ένας γεμάτος Νοέμβριος με μια παράσταση - αφιέρωμα του Πάνου Σουρούνη στη Βίκυ Μοσχολιού, με τις παραστάσεις των Γιώργου και Νίκου Στρατάκη, αλλά και ξεχωριστές εμφανίσεις των Kadinelia. Εδώ θα δούμε και τον Λεωνίδα Μπαλάφα, τις Σκιαδαρέσες, τον Αλέξανδρο Κτιστάκη και τη Μυρτώ Βασιλείου σε ξεχωριστές δικές τους παραστάσεις.
 
30 χρόνια ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ. Πάμε ξανά με διάθεση να ζεστάνουμε τις βραδιές μας, να γίνουμε και πάλι μία παρέα και να φτιάξουμε νέες αναμνήσεις. Σας περιμένουμε!

 
*Σύντομα θα ενημερωθείτε και για τη δεύτερη σεζόν.
Ενδέχεται στο πρόγραμμα να υπάρξουν τροποποιήσεις κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".