Τα καλύτερα έ(Ρ)πονται η σύγχρονη κωμωδία της Μαρίας Κίτρα σε σκηνοθεσία Κυριάκου Νικολαΐδη στο Θέατρο Αλκμήνη από τις 13 Οκτωβρίου

 Τα καλύτερα έ(Ρ)πονται..!!

Σύγχρονη κωμωδία της Μαρίας Ν. Κίτρα σε σκηνοθεσία Κυριάκου Νικολαΐδη.

 
O Μάριος είναι νευρικός συγγραφέας και η Ελένη fit influencer, δυο ξαδέλφια με εκ διαμέτρου διαφορετικούς χαρακτήρες, τα οποία συγκατοικούν. Ο Μάριος έχει γενέθλια και τα σιχαίνεται. Η Ελένη προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να κάνει αυτή τη μέρα ξεχωριστή χωρίς αποτέλεσμα όμως, αφού το μόνο που καταφέρνει είναι να τον εκνευρίζει. Στη διάρκεια της ημέρας, κάνει την εμφάνισή της η ντίβα μητέρα του Μάριου, όπου με την ιδιαίτερη φλυαρία της και ένα… εντερικό πρόβλημα, τα κάνει ακόμη χειρότερα. Στη συνέχεια, την ξαφνική επίσκεψη της κάνει και η μπίμπο Ρωσίδα καθαρίστρια τους, που θέλει να εξιστορήσει άμεσα σε κάποιον, με λεπτομέρειες,  πως έπιασε τον άντρα της επ’ αυτοφώρω να την κερατώνει. 

Πως θα εξελιχθεί η βραδιά "του πάρτι" που θα αναγκαστούν να συγκατοικήσουν όλοι μαζί;

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία με γρήγορο ρυθμό, ευτράπελες σκηνές, κωμικές ανατροπές, που κρατάει το ενδιαφέρον του θεατή από την αρχή μέχρι το τέλος, περνώντας μηνύματα για την αξία της φιλίας, για τα άγχη και τις φοβίες της σύγχρονης ζωής, αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει ο κάθε άνθρωπος τα πράγματα στην καθημερινότητά του, σύμφωνα τη δική του προσωπικότητα.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:
Σοφία Γκόντα, Κυριάκος Νικολαΐδης, Φλώρα Ζαμπέλη, Μαρία Ντιντή
Τις φωνές τους χαρίζουν οι  Κωστής Παπαμανώλης & Τζούλια Παπανικόλα

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο: Μαρία Ν. Κίτρα
Σκηνοθεσία: Κυριάκος Νικολαΐδης
Βοηθός παραγωγής: Νεφέλη Χαΐδάκη
Ηχητική επιμέλεια: Σοφία Γκόντα
Δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία: Νταίζη Λεμπέση
Εικαστική επιμέλεια/Δημιουργικό αφίσας & trailer: Studio Π56
Παραγωγή "House of NK Productions"

Απο 13 Οκτωβρίου 2024 έως 12 Ιανουαρίου 2025
Κάθε Κυριακή στις 21:00

Τοποθεσία:
Θέατρο Αλκμήνη, Αλκμήνης 8-12, Κάτω Πετράλωνα / Στάση μετρό Κεραμεικός 
Τηλέφωνο θεάτρου: 210 3428650 - email: info@theatro.gr
Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".