ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΙΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΩΓΟΥ: ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑ ΙΙ ΘΕΑΤΡΟ 2510

   
 4ος Χρόνος Επιτυχίας

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΩΓΟΥ: ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑ

του Ανδρέα Ζαφείρη

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Κάθε Δευτέρα στις 20.15

ΘΕΑΤΡΟ 2510

 Η πολυσυζητημένη θεατρική παράσταση «Κατερίνα Γώγου: Το Γαμώτο που Δεν Έζησα» του Ανδρέα Ζαφείρη, μετά από τρεις συνεχόμενες χρονιές sold-out παραστάσεων, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά στο Θέατρο 2510 και παρατείνει τις παραστάσεις της έως τις 26 Μαΐου, κάθε Δευτέρα στις 20:15.

Η παράσταση που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς είναι βασισμένη στη ζωή, το έργο αλλά και την πυκνή, σε ιστορικό χρόνο, περίοδο που έζησε η πιο σημαντική δημιουργός της νεοελληνικής λογοτεχνίας.

Η άγρια μοναδικότητα των στίχων της, η εκπληκτική της ενσυναίσθηση για τη σύγχρονη ζωή στο αστικό τοπίο, η έμπρακτη αγάπη της για το διαφορετικό, το περιθώριο, τους κολασμένους, η αυτοκαταστροφική της διαδρομή ως αντικαθρέφτισμα μιας ολόκληρης κοινωνίας την τοποθέτησαν κορυφαία του Χορού στην «Αγία Τριάδα των Εξαρχείων», (Σιδηρόπουλος, Άσιμος, Γώγου), αλλά και ισότιμη των Ελύτη, Ρίτσου και Σεφέρη σε αναγνωσιμότητα.

Στο έργο πρωταγωνιστούν τρεις σπουδαίοι ηθοποιοί, η Μικαέλα Καρή, η Χαρά Νικολάου και ο Χάρης Γεωργιάδης, μετατρέποντας, μοναδικά, τον εύθραυστο ψυχισμό της Γώγου σε μια θεατρική εικόνα-ξυράφι, βγαλμένη από τους πίνακες του Hieronymus Bosch, τα φτερά του Antoine de Saint-Exupery και τις σελίδες του Antonin Artaud.

Η παράσταση ανέβηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2021 και παρουσιάζεται από την Θεατρική Ομάδα 2510

 

 Ταυτότητα Παράστασης:

Κείμενο- Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ζαφείρης

Παίζουν οι: Μικαέλα Καρή, Χαρά Νικολάου, Χάρης Γεωργιάδης

Φωτογραφίες - Βίντεο: Διονύσης Κουμνιώτης

Υπ. Επικοινωνίας: Ελευθερία Σακαρέλη

 

Παραστάσεις:

Απο 7/10/2024 εως 26/5/2025

Κάθε Δευτέρα στις 20:15

Διάρκεια: 90 λεπτά

Τrailer:  https://www.youtube.com/watch?v=Q0arKZ0IGUg

 

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 12€, Φοιτητικό – Ανέργων – ΑΜΕΑ: 10€ – Σύλλογοι: 7€

Για κρατήσεις θέσεων: 6945205927, 6975535197, 697 3070329

 

ΘΕΑΤΡΟ 2510: Θεμιστοκλέους 52, Εξάρχεια (μετρό Ομόνοια)

 

Social Media

Fb: https://www.facebook.com/groups/160315452935307

https://www.facebook.com/2510theatregroup

Ιnsta: theater2510

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: "Το βιβλίο της ανησυχίας-Ημερολόγιο αποχαιρετισμού" στο Θέατρο Αργώ

Κάτια Ποθητού: "Είναι φανερό πως το στοιχείο της μνήμης επηρεάζεται από φόβους, επιθυμίες και τραυματικές εμπειρίες".

Είδαμε και προτείνουμε: «Σονάτα του Κρόιτζερ» του Λέοντος Τολστόι, στο χώρο τέχνης Ηχόδραση

Είδαμε και προτείνουμε: «Σλάντεκ» – Μια Ανατριχιαστική Κάθοδος στην Άβυσσο του Ολοκληρωτισμού στο ΠΛΥΦΑ

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Είδαμε και προτείνουμε: Αγία Ιωάννα (Ζαν Ντ' Αρκ) στο Θέατρο της Ημέρας