4η σεζόν Red Jasper

 

RED JASPER

4H σεζόν


 


Η 4η σεζόν του Red Jasper: Νέες παραστάσεις και συνεργασίες 

Το Red Jasper Cabaret Theatre υποδέχεται την τέταρτη σεζόν του με ανανεωμένη ενέργεια και πολυσχιδείς καλλιτεχνικές προτάσεις από νέες/νέους performers της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η αγαπημένη σκηνή της Κυψέλης, με την εναλλακτική και πειραματική της ταυτότητα, διευρύνει τις συνεργασίες της και παρουσιάζει performances νέων καλλιτεχνών που εκφράζουν τις ανησυχίες του τώρα. Παράλληλα, παραμένει πιστό στην υποστήριξη της queer σκηνής, προσφέροντας μια μοναδική πλατφόρμα έκφρασης και διαλόγου.

Νέες Παραστάσεις και Δρώμενα της σεζόν:

• “K and the Travelling Doll” (Παρασκευές Οκτωβρίου): Η μουσικοθεατρική performance της ομάδας Sunny & Blue (Αντώνης Αντωνιάδης, Γρηγορία Μεθενίτη) επιστρέφει για δεύτερη χρονιά, αφηγόντας  ένα ταξίδι ενηλικίωσης που βασίζεται σε ανέκδοτη ιστορία του Φραντς Κάφκα.

 

• “Πυρ, Γυνή και Μπάχαλα” (Κυριακές Οκτωβρίου-Νοεμβρίου): Ο ηθοποιός και performer Κυριάκος Χριστοδουλόπουλος παρουσιάζει τη βραβευμένη drag performance του, που είναι ένας πολιτικός σχολιασμός με μέσα το lip-sync, την ποπ κουλτούρα, τη μουσική, το χορό και το γκλίτερ. 

• “To Be Enough” (12 & 13 Οκτωβρίου): Η χορεύτρια και χορογράφος Ευρώπη Κεσσίδου παρουσιάζει μια χοροθεατρική performance που ισορροπεί μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, εξετάζοντας την ανάγκη του ατόμου να αισθάνεται αρκετό.

• “Μονόκερως” (Δευτέρες Νοεμβρίου): Η παράσταση σε σκηνοθεσία Απόστολου Καμιτσάκη, που διακρίθηκε στο Φεστιβάλ Off-Off Athens 2023, επιστρέφει στο Red Jasper. Μέσα από την ιστορία ενός νεαρού αγοριού, η παράσταση διερευνά το θέμα της τοξικής αρρενωπότητας.

• “WIP Nights” (Νέο!): Το Red Jasper διοργανώνει για πρώτη φορά τις Work in Progress Nights, δίνοντας τη δυνατότητα σε καλλιτέχνες να παρουσιάσουν έργα τους σε εξέλιξη και να λάβουν πολύτιμο feedback από το κοινό. Μια μοναδική ευκαιρία για πειραματισμό και διάδραση.

• Βραδιές Κουίζ με την ομάδα “Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ” (Πέμπτες Οκτωβρίου-Νοεμβρίου): Η δημοφιλής ομάδα διοργανώνει βραδιές κουίζ στο Red Jasper, που αναμένονται να γίνουν ανάρπαστες!. 

Εκδηλώσεις και Παράλληλα Δρώμενα:

Το φθινοπωρινό πρόγραμμα του Red Jasper περιλαμβάνει, επίσης, θεματικά πάρτι, live μουσικές εμφανίσεις και καλτ βραδιές γεμάτες εκπλήξεις. Η εμπειρία στο Red Jasper ολοκληρώνεται με το ανανεωμένο bar, που προσφέρει μοναδικά cocktails και συνεργάζεται με την 33 Brewing Company για απολαυστικές μπύρες.

 

Πληροφορίες:

Red Jasper Cabaret Theatre, Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη

Τηλέφωνο: 210 8822551

Email: info@redjaspertheatre.gr

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".