ONIRAMA - νεο single - ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ

 

ONIRAMA

Νέο single από το album ΦΟΛΚΛΟΡ

ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ



 

Ακούστε ολόκληρο το album ΦΟΛΚΛΟΡ στο YouTube: https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_mGFh-QUkoTuI_1w35qcNGwQ2k_ehp9dNE

 

Ακούστε το τραγούδι ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=FOrFJ-YR26A

 

 

Βρείτε ολόκληρο το album ΦΟΛΚΛΟΡ σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://Onirama.lnk.to/folklor

 

 

 

Οι ONIRAMA κλείνοντας τον 25ετη κύκλο της επιτυχημένης πορείας τους, παρουσιάζουν το τελευταίο τους single με τίτλο «Εμένα να θυμάσαι».

 

Πρόκειται για μια βαθιά συναισθηματική μπαλάντα που ταξιδεύει στις γλυκές αναμνήσεις και υπόσχεται να αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές της ψυχής μας, θυμίζοντας πως η αληθινή αγάπη διεκδικεί τη δική της αιωνιότητα.

 

Εκεί που ο χρόνος σταματά, το «Εμένα να Θυμάσαι» υπενθυμίζει πως η ουσία μιας αγάπης παραμένει ζωντανή ακόμα κι αν οι δρόμοι χωρίζονται και τα βλέμματα αλλάζουν.

 

To νέο τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο ΦΟΛΚΛΟΡ που κυκλοφόρησε πρόσφατα, όπου συγκεράζονται ηχοχρώματα της ανατολικής και δυτικής κουλτούρας, blend-άρονται ηλεκτρονικές λούπες με το ούτι και τα αναλογικά synthesizers.

 

Ο Άλκης Κανίδης που υπογράφει τους στίχους και την μουσική του τραγουδιού αποτελεί ένα από τα πρώτα μέλη των ONIRAMA, ενώ την εισαγωγή υπογράφει ο Χρήστος Τρεσίντσης και την παραγωγή oι ARCADE.

 

Το «Εμένα να Θυμάσαι» είναι αφιερωμένο από τους ONIRAMA σε όλους εσάς!

 

 

Βρείτε τους Onirama στα social media:

Website: https://onirama.gr

Instagram:   / onirama  

Facebook:   / onirama  

TikTok:   / onirama_  

 

 

 

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / UNIVERSAL σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

 


MINOS EMI - A Universal Music Company

 Facebook: http://bit.ly/MinosEmiFacebook

 Instagram: http://bit.ly/InstagramMinosEMI_

 YouTube Channel: http://bit.ly/MinosEmiYouTube

 ΤikTok:https://www.tiktok.com/@minosemi

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Είδαμε και προτείνουμε: «Εσύ κι εγώ και ο Φεϊντώ» της θεατρικής ομάδας Αντικλείδι στο Μικρό Κεραμεικό

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

LIVE | Rebe(l)Tango: Ρεμπέτικο & Tango: Δρόμοι Παράλληλοι

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος