LebeePublications- Παρουσίαση_Γιωργος_Λεμπεσης

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου

Γιώργος Δ. Λεμπέσης – «Ο κύκλος που ήθελε να γίνει κύκλος»

Με μεγάλη ανταπόκριση του κοινού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στο T.A.F. / the art foundation στο Μοναστηράκι η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Δ. Λεμπέση, «Ο κύκλος που ήθελε να γίνει κύκλος», από τις εκδόσεις Lebee Publications.


Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου. Στο πάνελ συμμετείχαν οι Βούρος Στέφανος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Βάσια Γκανάρα, Δήμητρα Δερζέκου, Ζερόμ Καλούτα, Δημήτρης Μακαλιάς και Αντιγόνη Ψυχράμη, οι οποίοι μίλησαν για το βιβλίο και τη θεματική του, προσεγγίζοντάς το από διαφορετικές οπτικές.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε θερμό κλίμα, με συζήτηση με το κοινό και υπογραφές βιβλίων από τον συγγραφέα.


 

Lebee Publications

www.lebeepublications.gr

operations@lebeepublications.gr

phone: 210 7105965

Social: lebeepublications

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαριτίνη Ξύδη: "Ο χρόνος είναι η αιώνια πάλη των αντιθέτων και ταυτοχρόνως η ισορροπία τους".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Νίκος Παπαδόπουλος: "Στις συνθέσεις μου αξιοποιώ τους λαϊκούς δρόμους και τους παραδοσιακούς ρυθμούς, εντάσσοντάς τους ενίοτε σε μια σύγχρονη παρουσίαση".

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ || Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ύστερα από 52 χρόνια

Μαίρη Κλαμπούρα: "Πάντα είχα μια έντονη ροπή προς το σκοτάδι, όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν καλλιτέχνης".

Βασιλική Χρυσοστομίδου: "Η αυξανόμενη φτωχοποίηση των ανθρώπων σε συνδυασμό με την έκπτωση αρχών και αξιών, τους εξοικειώνει με τη φρίκη και τον θάνατο".