ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ

 

ΑΚΡΟΑΣΗ για τις ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ

 

Για τις ανάγκες της παράστασης ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ | Γυναίκες στην εξουσία, που θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι, ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης, ζητά νέες ηθοποιούς.

 

Η παράσταση ανεβαίνει με τη μορφή τσίρκου-cabaret, σε μουσική Θοδωρή Οικονόμου.  

 

Οι νέες ηθοποιοί θα πρέπει απαραίτητα:

- Να έχουν άριστες επιδόσεις στο τραγούδι και στο χορό.

- Να μπορούν να διαβάζουν παρτιτούρα.

Η γνώση μουσικού οργάνου θα ληφθεί υπόψιν.

 

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να στείλουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα και μια φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sofiabak96@gmail.com

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Παρασκευή Λεβεντάκου: "Η λεκτικοποίηση του βιωμένου έρωτα και της ακόμη πιο βιωμένης απώλειάς του λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης".