"Ο Καραγκιόζης στη Φωλιά του Γορίλα" από το Θέατρο Σκιών Παναγιώτη Χατζηαναγνώστου !

 


Ο Καραγκιόζης στη φωλιά του γορίλα " αυτή την Κυριακή στο στέκι του Καραγκιόζη στον Κορυδαλλό "

Ο Καραγκιόζης βρίσκεται μπροστά σε μια απίθανη δοκιμασία… Τι γυρεύει στη φωλιά ενός γορίλα; Θα τα καταφέρει ή θα μπλέξει όπως πάντα;

Μια παράσταση γεμάτη αγωνία, χιούμορ και ανατροπές, που κρατά τα παιδιά σε εγρήγορση και κάνει τους μεγάλους να θυμούνται τα δικά τους παιδικά χρόνια!

 

✨ Διαδραστική εμπειρία – τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά

✨ Φαντασία, ρυθμός και ασταμάτητο γέλιο

✨ Παράσταση για όλη την οικογένεια

 

Το Θέατρο σκιών του Παναγιώτη Χατζηαναγνώστου  θα σας περιμένει με μια ξεχωριστή περιπέτεια σκιών αυτή  την  Κυριακή  1 Μαρτίου στις 11:30 π.μ , στο Στέκι του Καραγκιόζη που βρίσκεται επί τις οδού Τσακάλωφ  17, στον Κορυδαλλό (Στάση ΜΕΤΡΟ ¨ Κορυδαλλός ¨).

 

Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί στον μαγικό κόσμο του θεάτρου σκιών και να αφήσουμε τη φαντασία να… τρέξει ελεύθερη!

 

Πληροφορίες:

Θέατρο Σκιών Παναγιώτη Χατζηαναγνώστου - ¨ Το Στέκι του Καραγκιόζη ¨ 

Διεύθυνση:  Τσακάλωφ  17, Κορυδαλλός ( Στάση ΜΕΤΡΟ ¨ Κορυδαλλός ¨ ).

 

Παράσταση:  Κυριακή  1  Μαρτίου  2026  στις  11:30 π.μ

Παραστάσεις:  Κάθε  Κυριακή  στις 11:30  π.μ – Κάθε εβδομάδα με νέο έργο.

Τιμή Εισιτηρίου:  7,00 ευρώ / άτομο

Προπώληση: https://www.more.com/gr-el/tickets/theater/to-steki-tou-karagkiozi-theatro-skion-panagioti-chatzianagnostou

Πληροφορίες:  6979 354 681, 210 400 63 12   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Παρασκευή Λεβεντάκου: "Η λεκτικοποίηση του βιωμένου έρωτα και της ακόμη πιο βιωμένης απώλειάς του λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης".