Παρουσίαση βιβλίου - Όταν η απώλεια συναντά την ελπίδα

 

Αυτό το βιβλίο δεν είναι οδηγός. Είναι συνοδοιπόρος.

Το Σάββατο 06/12 και ώρα 19:30 έχουμε ραντεβού στο υπέροχο βιβλιοκαφέ Booking Hill (Αγίας Βαρβάρας 66) στη Δάφνη για να γνωρίσουμε τον συγγραφέα Θοδωρή Γκουντελίτσα και να μιλήσουμε για το ολοκαίνουριο βιβλίο του "Όταν η απώλεια συναντά την ελπίδα".

Ένα βιβλίο βαθιά προσωπικό και τόσο "κοινό" συνάμα. Ένα βιβλίο για την απώλεια που αναπόφευκτα χτυπά την πόρτα μας κάποια στιγμή. Για την ελπίδα που μας πιάνει δειλά το χέρι. Για την διαχείριση των συναισθημάτων, την επεξεργασία της κατάστασης, την αποδοχή και εν τέλει την πολυπόθητη συνέχεια. Όχι όπως πριν, αλλά όπως τώρα.

Για εσένα που έχασες έναν άνθρωπο. Έναν έρωτα. Ένα όνειρο. Για εσένα που θέλεις να μάθεις να ζεις ξανά.

Για το βιβλίο θα μας μιλήσει ο συγγραφέας του, Θοδωρής Γκουντελίτσας. Μαζί του η εικονογράφος Ελένη Ποταμιάνου και ο ψυχολόγος Νίκος Βασάλος. 

Οι Χρήστος Κουλαξίζης (εκδότης) και Δημήτρης Νίκου (επιμελητής) θα απευθύνουν έναν σύντομο χαιρετισμό. 

Θα ακολουθήσει συζήτηση και φυσικά χαλαρή κοινωνικοποίηση. 

Σας θέλουμε όλους και όλες εκεί! 🤗

Όταν η απώλεια συναντά την ελπίδα

Σας στέλνουμε ψηφιακή αγάπη! 🥰

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Οδύσσεια» από τον Μικρό Βορρά Μια παράσταση–ταξίδι

Ακούσαμε και προτείνουμε: «Όταν η φωνή παίρνει τον χώρο: Η Νικολέττα Φιλιππάκη σε μια βραδιά χωρίς άμυνες»

Είδαμε και προτείνουμε: Ύβρις Μια Παράσταση του Νίκου Τουλιάτου για ένα Ρυθμοποιητικό Θέατρο με την ομάδα Ηχοποιοί

Είδαμε και προτείνουμε: «Δεσμώτης» της Νατάσας Σίδερη

Μαρία Φεγγάρη: "Το βιβλίο γράφτηκε από μια προσωπική μου ανάγκη να ακολουθήσω ένα μονοπάτι εσωτερικής ενδοσκόπησης".