1ο φεστιβάλ Booknema στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

 


Υπάρχουν στιγμές όπου η τέχνη ζητά να ακουστεί, να προβληθεί, να μοιραστεί. Μια τέτοια στιγμή πλησιάζει με το φεστιβάλ Booknema, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, ένα σημείο συνάντησης όπου οι παρουσιάσεις βιβλίων και ποιητικών συλλογών θα συνυπάρξουν αρμονικά με τις προβολές τριών ταινιών μικρού μήκους. Ένα ταξίδι μέσα από λέξεις και εικόνες, φτιαγμένο για όσους αναζητούν έμπνευση και δημιουργική ανάσα.

Το Booknema γεννήθηκε ως χώρος ανοιχτός σε δημιουργούς και φίλους της τέχνης—μια φωλιά όπου οι ιστορίες μπορούν να ανθίσουν και να αγγίξουν. Ανάμεσα σε σελίδες και καρέ, το φεστιβάλ καλεί όλους να αφεθούν στη μαγεία της αφήγησης, να συναντήσουν νέες φωνές και νέες δημιουργικές μορφές.

Πότε θα γίνει:
Μέρα

Μέρα : 6 Δεκεμβρίου 2025
Ωρα: 17:00
Τοποθεσία:  Δημαρχείο Αμαρουσίου

Η παρουσία όλων θα δώσει ζωή σε αυτή τη γιορτή. Κανείς δεν πρέπει να λείψει—η συλλογική ενέργεια του κοινού κάνει την τέχνη να πάλλεται ακόμη πιο δυνατά.

Σας περιμένουμε εκεί, όπου οι λέξεις υψώνουν φωνή και οι εικόνες αφηγούνται όσα δεν ειπώθηκαν.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".