ΗΑIG YAZDJIAN QUARTET II ΣΑΒΒΑΤΟ 3/1 στο ΤΗΕΑΤRE OF THE NO

 Haig Yazdjian Quartet

THEATRE OF THE NO

Σάββατο 3 Ιανουαρίου

 

Ο διεθνούς φήμης μουσικός και δεξιοτέχνης του ουτιού Haig Yazdjian επιστρέφει στη σκηνή του Theatre of the NO, με μια ξεχωριστή συναυλία, το Σάββατο 3 Ιανουαρίου στις 22.30. Μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και ήχους από την πλούσια παράδοση της Ανατολής και τη σύγχρονη μουσική σκηνή.
 
Γεννημένος στη Συρία με αρμενικές ρίζες, ο Haig Yazdjian έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους της world music. Συνδυάζοντας μοναδικά την παραδοσιακή μουσική της Ανατολής με σύγχρονες παγκόσμιες επιρροές, έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες και ξεχωρίζει για την αφοσίωσή του στο ούτι, το οποίο χειρίζεται με εξαιρετική μαεστρία.
 
Σε αυτή τη μαγευτική βραδιά, θα τον συνοδεύουν οι εξαιρετικοί μουσικοί: Γιώργος Κοντογιάννης (λύρα), Τάσος Πούλιος (κανονάκι) και Θάνος Χατζηαναγνώστου (τύμπανα), δημιουργώντας ένα ηχητικό ταξίδι γεμάτο ατμοσφαιρικές μουσικές περιπλανήσεις και συναισθηματικές εναλλαγές, με νέες, ακυκλοφόρητες συνθέσεις που προσφέρουν στο κοινό μια μοναδική μουσική εμπειρία.
 
Info
Haig Yazdjian: ούτι
Γιώργος Κοντογιάννης: λύρα 
Τάσος Πούλιος: κανονάκι
Θάνος Χατζηαναγνώστου: τύμπανα

Συντελεστές:
Σχεδιασμός Αφίσας: Σωτηρία Μπράμου
Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία: Ελευθερία Σακαρέλη
 
Ημερομηνία & Ώρα:
Σάββατο 3 Ιανουαρίου στις 22.30

Τιμή εισιτηρίου: 15€
Προπώληση εισιτηρίων:  https://www.more.com/gr-el/tickets/music/haig-yazdjian-quartet
 
Σημείωση: Το Θέατρο διαθέτει και μπαρ σε προσιτές τιμές (μπύρα 4€, ποτό 6-8€)
 
THEATRE OF THE NO: Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 3, Αθήνα Ι 6946851001
Website & Social Media: TheatreoftheNO I Facebook I Instagram

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαριτίνη Ξύδη: "Ο χρόνος είναι η αιώνια πάλη των αντιθέτων και ταυτοχρόνως η ισορροπία τους".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Νίκος Παπαδόπουλος: "Στις συνθέσεις μου αξιοποιώ τους λαϊκούς δρόμους και τους παραδοσιακούς ρυθμούς, εντάσσοντάς τους ενίοτε σε μια σύγχρονη παρουσίαση".

Βασιλική Χρυσοστομίδου: "Η αυξανόμενη φτωχοποίηση των ανθρώπων σε συνδυασμό με την έκπτωση αρχών και αξιών, τους εξοικειώνει με τη φρίκη και τον θάνατο".

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ || Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ύστερα από 52 χρόνια

Μαίρη Κλαμπούρα: "Πάντα είχα μια έντονη ροπή προς το σκοτάδι, όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν καλλιτέχνης".