«Μισή Καρδιά»: Το νέο ζεϊμπέκικο του ταλαντούχου Διονύση Ταβουλάρη

 Ο Διονύσης Ταβουλάρης κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο με ένα ζεϊμπέκικο που ήδη ξεχωρίζει!

«Μισή Καρδιά» σε στίχους Πέτρου Βασιλειάδη και μουσική του ίδιου του καλλιτέχνη.


Με σύγχρονη ενορχήστρωση από τον Τάσο Σούρμπα, το τραγούδι φέρνει στο σήμερα το αυθεντικό συναίσθημα του ζεϊμπέκικου.

Ο Διονύσης Ταβουλάρης είναι ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης και μουσικός και η συνεργασία του με την Real Music Greece τον οδηγεί στο πρώτο του δισκογραφικό βήμα!

Το «Μισή καρδιά» κυκλοφορεί από την Real Music Greece και το βρίσκετε διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της εταιρίας στο YouTube, σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα του πλανήτη και στο Real Music Tv καθημερινά σε όλα τα app με Ελληνική Τηλεόραση.


Μισή καρδιά:

https://youtu.be/ihWMLLMZm2Y?si=letit7Bj1Ea_7zOW

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Γκόγκας Ευάγγελος: "Η αμφισβήτηση σε βγάζει από το κουτί της ήδη δομημένης πραγματικότητας και σε βοηθάει να δεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: Σκίτσο 6 | ΑΜΦΙ (Άπειρες Μικρές Φαεινές Ιδέες) στη πειραματική σκηνή του Εθνικού στο θέατρο Δίπυλον

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.