Εορταστικό Πρόγραμμα Παραστάσεων - «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!

 

Εορταστικό Πρόγραμμα Παραστάσεων 

 

«Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»

με την Ματίνα Νικολάου !

 

 

 


      Αυτές τις γιορτές, το θέατρο σκιών γεμίζει φως, γέλιο και χριστουγεννιάτικη μαγεία!

 

      Ο αγαπημένος μας Καραγκιόζης μαζί με την ηθοποιό Ματίνα Νικολάου, μπλέκουν σε μια ξεκαρδιστική και τρυφερή περιπέτεια, ψάχνοντας τον… χαμένο Αϊ Βασίλη, σε μια παράσταση γεμάτη φαντασία, ζεστασιά και γιορτινό πνεύμα.

 

     Μια παράσταση φτιαγμένη με αγάπη και σεβασμό για τα παιδιά, που μιλά στις καρδιές μικρών και μεγάλων και απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, προσφέροντας στιγμές χαράς, συγκίνησης και αυθεντικής διασκέδασης.

 

   Εορταστικές παραστάσεις:

Παρασκευή,  26  Δεκεμβρίου 2025,  11:30  π.μ

Κυριακή,         28  Δεκεμβρίου 2025, 11:30   π.μ

Παρασκευή,    2   Ιανουαρίου 2026,  11:30  π.μ

Κυριακή,          4   Ιανουαρίου 2026, 11:30   π.μ

 

     Ελάτε να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μέσα από τον κόσμο του Καραγκιόζη, σε μια γιορτινή εμπειρία που θα θυμόμαστε όλοι! 🎅✨

                               

 Eισιτήρια: https://www.more.com/gr-el/tickets/theater/karagkiozi-xasame-ton-ai-basili-theatro-skion-panagioti-xatzianagnostou και στο ταμείο του θεάτρου.

 

Χώρος: Θέατρο Σκιών Παναγιώτη Χατζηαναγνώστου – Το Στέκι του Καραγκιόζη, (Τσακάλωφ 17 τ.κ 18120 Κορυδαλλός, Στάση ΜΕΤΡΟ "Κορυδαλλός", Τηλ: 210 400 63 12 )

Email: theatro_skion_chatzianagnostou@hotmail.com

Πληροφορίες: www.karagkiozis-chatzianagnostou.gr,

 

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 6979354681

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Σιούτα: "Επέλεξα την ηρεμία γιατί ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή όπως πραγματικά κυλούσε τότε, με απλότητα, πίστη και αίσθηση συνέχειας χωρίς την επίγνωση του επερχόμενου τέλους".

«Ο Κος Ζυλ» σε κείμενο & σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα, από 27/2

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Παρασκευή Λεβεντάκου: "Η λεκτικοποίηση του βιωμένου έρωτα και της ακόμη πιο βιωμένης απώλειάς του λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης".