Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ον Off Studio: Νοέμβριος 2024

 


Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ον Off Studio: Νοέμβριος 2024

 

Το Ον Off Studio (2020- ) είναι ένας χώρος δημιουργίας και έρευνας Μουσικής και άλλων Τεχνών. Εκεί στεγάζεται η καλλιτεχνική οµάδα της συνθέτριας, performer, αυτοσχεδιάστριας Νεφέλης Σταµατογιαννοπούλου.

 

https://ovoffstudio.gr/event-directory/

 

 

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου | 21:00

Μουστάκας, Δεσποτάκης, Μνιέστρης Live

 

Ο Μέμος Μουστάκας στο πιάνο, ο Γιάννης Δεσποτάκης στα τύμπανα και ο Ανδρέας Μνιέστρης στο σαξόφωνο, συναντιούνται στο ΟνOff Studio για μια συναυλία ελεύθερου αυτοσχεδιασμού με καταβολές από την free jazz.

 

κρατήσεις|πληροφορίες: https://fienta.com/2-sets-108255

https://ovoffstudio.gr/event-directory/

 

Links: https://4d-studio.bandcamp.com/album/the-silent-cry-of-an-urban-orangutan

https://agamemnonmoustakas.bandcamp.com/

 

…………………..

 

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου | 21:00

Λιοκόρνο Κουαρτέτο – Ένα μουσικό ταξίδι με έμπνευση από την παράδοση και την jazz

 

Το κουαρτέτο Λιοκόρνο ακροβατεί ανάμεσα σε συνθέσεις από την σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία εμπνευσμένες από την παραδοσιακή μουσική.

Δημιουργούν ένα καινούργιο ηχητικό πλαίσιο ερμηνείας τους με βάση την jazz και αυτοσχεδιαστική προσέγγιση, σαν μουσική φόρμα είτε σαν στιχουργική θεματολογία, αλλά και το παραδοσιακό τραγούδι καθαυτό. αρουσιάζονται επίσης και original συνθέσεις επηρεασμένες από την παράδοση, συνδυάζοντας μελωδικότητα και πολυρυθμία.

 

κρατήσεις|πληροφορίες: https://fienta.com/2-sets-106749

https://ovoffstudio.gr/event-directory/

 

Links: https://www.youtube.com/@liokorno

 

 

…………………………..

 

Κυριακή 10 Νοεμβρίου | 21.00

MoCM Solo live!

 

Ο Ανδρέας Μονόπολης, γνωστός και ως MoCM, θα πραγματοποιήσει μία σόλο ζωντανή εμφάνιση την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στο Ον Off Studio.

Ως sound artist με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ηλεκτροακουστικής και της avant-garde μουσικής σκηνής, ο Ανδρέας Μονόπολης θα παρουσιάσει μία σόλο performance ακουσματικής εμπειρίας.

Η μουσική -Live Electronics- που θα ακούσουμε, μπορεί να περιγραφεί ως ακουστική εμπειρία, με περάσματα από διάφορα είδη όπως: experimental, drones, glitch, noise και rhythmic sections.

 

Ένα μικρό ταξίδι στον ωκεανό του ήχου που πραγματικά αξίζει να ζήσετε.

 

κρατήσεις|πληροφορίες:https://fienta.com/2-sets-106829

https://ovoffstudio.gr/event-directory/

 

Links: https://monopolis.gr/social-media/

 

…………………………..

 

 

Κυριακή 24 Νοεμβρίου | 21: 00

George Katsanos - Yuki / Special Guest: Asylum Promises.

 

Το “Yuki” είναι το 4ο προσωπικό άλμπουμ του Γιώργου Κατσάνου, που παρουσιάζει έναν ζεστό φιλόξενο κόσμο, όπου η ambient μουσική συναντά τις κινηματογραφικές συνθέσεις. Ένας φανταστικός ναός Σιντοϊσμού, όπου οι ακροατές μπορούν να πάρουν την ανάσα τους, να κοιτάξουν προς τα μέσα και να εξερευνήσουν τις σκέψεις τους με ησυχία.

 

Ο Γιώργος Κατσάνος είναι πιανίστας, πολυοργανίστας και συνθέτης, με έδρα την Αθήνα. Είναι μέλος του synth duo Incirrina και συνεργάζεται με πολλούς μουσικούς και τραγουδοποιούς στην Ελλάδα. Κάνει επίσης μουσική για ταινίες και θέατρο. Στα προσωπικά του projects, δημιουργεί μινιμαλιστικούς ηχητικούς χώρους, συχνά ισορροπώντας ανάμεσα στην απόλυτη σιωπή, την επανάληψη και μια «γλυπτική» προσέγγιση για την παραγωγή ήχου.

 

Στην εκδήλωση, ως ειδικός καλεσμένος, θα συμμετέχει ο Μάνος Καρακατσάνης,(The Man & His Failures, Mani Deum) με το σόλο project του Asylum Promises.

 

Ένα ταξίδι σε πειραματικές ηλεκτρονικές συνθέσεις, βουτηγμένες στη Frequency Modulation Synthesis, τα αναλογικά drones, noises, τα tape samples και τα live power electronics.

 

κρατήσεις|πληροφορίες:

https://fienta.com/2-sets-107750

https://ovoffstudio.gr/event-directory/

 

Links:

https://submersionrecords.bandcamp.com/album/yuki

https://georgekatsanos.bandcamp.com/album/yuki-2

https://themanandhisfailures.bandcamp.com/music

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".