Ο Δημήτρης Μητσοτάκης και ο Σπύρος Γραμμένος στο Σταυρό του Νότου club - Σάββατο 16 και 23 Νοεμβρίου

 Ο Δημήτρης Μητσοτάκης και ο Σπύρος Γραμμένος

στο Σταυρό του Νότου club!

 Σάββατο 16 και 23 Νοεμβρίου

 «Γουστάρω»



 

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης γεννήθηκε πιο παλιά και πρόλαβε να φτιάξει τους Ενδελέχεια, να βγάλει δεκατέσσερις δίσκους, να γράψει βιβλία, θεατρικά έργα, να κάνει παιδιά και πριν 13 χρόνια, να γνωρίσει το Σπύρο Γραμμένο που γεννήθηκε αργότερα, έγινε κομμωτής, τα παράτησε, έβγαλε έξι δίσκους, δύο βιβλία, κάνει ραδιόφωνο, θέατρο και τηλεόραση. 

 

Από την “Κυρά Κατίνα”, την “Διαμαντένια προβλήτα” και την “Λίστα” μέχρι το “Ω να σου”, το “Καμία μόνη” και το “Τι με κοιτάς” ένα “Γουστάρω” δρόμος. 

 

Παίζουν οι μουσικοί Χρήστος Καλκάνης (πλήκτρα, κλαρινέτο), Μιχάλης Γαλάνης (τύμπανα), Παντελής Πέτρου (μπάσο) και Οδυσσέας Τζιρίτας (κιθάρα).

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

16 και 23 Νοεμβρίου
Info: Σταυρός του Νότου Club
Εισιτήριο ορθίων: 14€
 (αφορά στην είσοδο στον χώρο)
Προπώληση εισιτηρίων: 
more.com
Ώρα Έναρξης:
 22.30
* Προπώληση εισιτηρίων στο more.com
** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος .
*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ζητείται Φωνή» της Άννας Σιμιτσοπούλου

«Το φτερωτό άλογο» του Ν. Καζαντζάκη στην παιδική σκηνή του θεάτρου Βεάκη | Θεατρ. Απόδοση: Άνδρη Θεοδότου - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Είδαμε και προτείνουμε: «Δύο Σιωπές» της θεατρικής ομάδας Mirror στο θέατρο Brecht 2510