Οι "Γιαγκίνηδες" live στο ARCH CLUB - Σάββατο 23 Νοεμβρίου

 Οι "Γιαγκίνηδες" live στο ARCH CLUB

Σάββατο 23 Νοεμβρίου

Special Guests: Αλέξανδρος Κτιστάκης - Otra Rota + more

Opening Act: Θάνος Μήλας



Οι ξεχωριστοί ΓΙΑΓΚΙΝΗΔΕΣ ετοιμάζουν την μεγάλη τους χειμερινή γιορτή στην Αθήνα με ένα εκρηκτικό live στο ARCH Live Club στο Γκάζι, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου! Οι Γιαγκίνηδες είναι έτοιμοι να μας ξεσηκώσουν μέσα από αγαπημένα ρεμπέτικα και κλασικά λαϊκά τραγούδια παιγμένα με την νεανική τους ορμή και τον ξεχωριστό τους τρόπο!

 

Καλεσμένοι τους ο αγαπημένος Αλέξανδρος Κτιστάκης, οι ανερχόμενοι Otra Rota και πολλές εκπλήξεις!

 

Οι νεαροί Γιαγκίνηδες που αυτό - χαρακτηρίζονται ως ρεμπέτικο - λαϊκοπαραδοσιακό σχήμα, έχουν αλωνίσει τους δρόμους των ελληνικών πόλεων και νησιών προκαλώντας «χαμό» στα social media, με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, αποκτώντας φανατικό κοινό σε όλη την Ελλάδα. Δημιουργήθηκαν το 2019 από δύο νεαρούς μουσικούς, τον Σπύρο Ζήση και τον Παναγιώτη Σικλαφίδη, οι οποίοι αποφάσισαν να μοιραστούν την αγάπη τους για την ρεμπέτικη μουσική παίζοντας μουσική στα στενά της Θεσσαλονίκης.

 

Οι Γιαγκίνηδες εκτός από τα κλασικά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια παράλληλα θα μας παρουσιάσουν και τραγούδια από το πρώτο τους album με τίτλο «Άνθρωποι του δρόμου»! Το ενθουσιώδες κοινό τους έχει ήδη αγαπήσει την δημοφιλή πια «Καταφερτζού» και τον συγκινητικό «Αντάμη»!

 

Μαζί τους μία εξαιρετική τριάδα νέων μουσικών αποτελούμενη από τους Έρση Μεϊτανίδου στο φλάουτο και στα φωνητικά, Ελένη Φουρλάνου στο βιολί και στο κανονάκι και Μάνο Βλάχο στο κοντραμπάσο! Τον ήχο επιμελείται ο Τάσος Μάλλιουρας. Τη συναυλία ανοίγει ο Θάνος Μήλας.

 

Σάββατο 23 Νοεμβρίου

Arch Club
Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 111, 10447

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Έναρξη: 21.00

Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr
Τιμές

Early birds 8€

Presale 10€

On spot 13€

Limited seated 15€
Οργάνωση - Παραγωγή: Musayeta Entertainment

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".