Νέα παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

 Μόλις κυκλοφόρησαν

 
 
ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΝΙ
Για παιδιά 0-3 ετών

Νέα σειρά: Χαρούμενο μωρό
Δύο αναδιπλούμενα βιβλία με εικόνες έντονων χρωματικών αντιθέσεων και καθρέφτη, που θα κάνουν τα μωρά χαρούμενα!
 
Η μέρα μου

Ξεφυλλίστε κάποιες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.
Οι φίλοι μου

Ξεφυλλίστε κάποιες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.
 
εικονογράφηση: Γουέντι Κένταλ
μετάφραση: Μάρω Ταυρή
 
Δύο αναδιπλούμενα βιβλία με χρωματιστά φελτ και καθρέφτη!
Στα μωρά αρέσει πολύ να κάθονται μπρούμυτα. Και τρελαίνονται να βλέπουν άλλα μωρά!
Στήστε τα βιβλία ανοιχτά στο πάτωμα μπροστά στο μικρό σας και αφήστε το μπρούμυτα να παρατηρήσει τις εικόνες έντονων χρωματικών αντιθέσεων, να εξερευνήσει με την αφή τα χρωματιστά φελτ και να ανακαλύψει τον καθρέφτη στο τέλος των βιβλίων.
 

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ
Για παιδιά από 6 ετών

Νέα σειρά: Δυο σκύλοι κι ένας γάτος
Μεταφράζεται σε 6 γλώσσες
Τι γίνεται όταν δυο σκύλοι και ένας γάτος μεγαλώνουν στην ίδια οικογένεια; Ζουν μοναδικές και ξεκαρδιστικές περιπέτειες!

Κουταβομπελάδες! της Πέιτζ Μπράντοκ
μετάφραση: Μάρω Ταυρή
 
Ο Μάφιν και ο Κούκι ζουν μια ωραία, ήσυχη ζωή. Ώσπου ο άνθρωπός τους γυρίζει μια μέρα σπίτι μ’ ένα ενθουσιώδες κι αδέξιο κουτάβι! Τι φασαρία, τι χαμός! Τίποτα δε θα είναι πια ίδιο!

Ξεφυλλίστε κάποιες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.





Σχολή σκύλων της Πέιτζ Μπράντοκ
μετάφραση: Μάρω Ταυρή
 
Είναι ώρα ο Σνούπι και ο Κούκι να πάνε στη Σχολή Σκύλων. Περιμένουν πώς και πώς να σκάψουν τρύπες, να κυνηγήσουν μπαλάκια και να κάνουν νέους φίλους! Όμως τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμεναν, και ο Σνούπι θα χρειαστεί βοήθεια από τους φίλους του για να ξανακάνει τη σχολή ένα χαρούμενο και φιλικό μέρος.

Ξεφυλλίστε κάποιες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.


 
«Ιδανικά αναγνώσματα για παιδιά που αρχίζουν να διαβάζουν».
Kirkus Reviews
 
«Τα παιδιά που αγαπούν τα ζώα θα ξετρελαθούν με τις τρυφερές και ξεκαρδιστικές περιπέτειες της Μπράντοκ».
Lancashire Evening Post
 
«Το ξεκαρδιστικά graphic novel της Πέιτζ Μπράντοκ θα γίνουν σίγουρα ο καλύτερος φίλος των παιδιών».
Γκρεγκ Πιτσόλι, συγγραφέας και εικονογράφος
 

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Για παιδιά από 7 ετών
 
Νέα σειρά: Μυστική Λέσχη Κατασκόπων
Κατεργάρικα κορίτσια. Γενναίες γυναίκες. Ύποπτες υποθέσεις. Μπείτε κι εσείς στη Μυστική Λέσχη Κατασκόπων για άκρως απόρρητες αποστολές!
 
Η υπόθεση του εξαφανισμένου τσιτάχ της Βερόνικα Μανγκ
μετάφραση: Μάρω Ταυρή
 
Είναι μια σκοτεινή, βροχερή νύχτα. Τρία περιπετειώδη κορίτσια βρίσκονται μπλεγμένα σε μια μυστηριώδη υπόθεση: Ανακαλύπτουν μια μυστική λέσχη που την αποτελούν μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες κατασκόπους στην Ιστορία. Μία από αυτές, η Τζόζεφιν Μπέικερ, αναθέτει στα κορίτσια να ανακαλύψουν ποιος απήγαγε την Τσικίτα, το αγαπημένο της τσιτάχ. Θα καταφέρουν η Πέγκι, η Ρίτα και η Ντοτ να λύσουν την υπόθεση και να γίνουν και οι ίδιες κατάσκοποι;
Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας και εικονογράφος Βερόνικα Μανγκ γράφει μια παιχνιδιάρικη και απολαυστική κατασκοπική περιπέτεια γεμάτη μυστήριο και συστήνει στους νεαρούς αναγνώστες τρία αξιολάτρευτα άτακτα κορίτσια και μερικές από τις πιο αινιγματικές και αξέχαστες γυναίκες στην Ιστορία.
 
«Μια σειρά σκέτη απόλαυση. Διασκεδαστική. Αστεία. Και περιπετειώδης. Το να μπω σε μια μυστική λέσχη κατασκόπων όταν ήμουν παιδί θα ήταν για μένα το όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μακάρι να υπήρχε το ταξίδι στον χρόνο και να μπορούσα να στείλω τα βιβλία αυτά στον εαυτό μου όταν πήγαινε δημοτικό!»
Άντρια Μπεϊτι, συγγραφέας
 
«Στοιχεία, κώδικες, ιδιόρρυθμοι χαρακτήρες και άφθονη ζεστή σοκολάτα: η Μυστική Λέσχη Κατασκόπων έχει όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει κανένας από μια σειρά μυστηρίου κι ακόμα περισσότερα! Ανυπομονώ για το επόμενο βιβλίο!»
Κάρα Λαρό, συγγραφέας
 
Ξεφυλλίστε κάποιες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.
 
Η υπόθεση των παράξενων προσκόπων της Βερόνικα Μανγκ
μετάφραση: Μάρω Ταυρή
 
Η Πέγκι, η Ρίτα και η Ντοτ έχουν γίνει δεκτές στη Μυστική Λέσχη Κατασκόπων και έχουν φτιάξει τη δική τους ομάδα, που ονομάζεται Μικρές Ντετέκτιβ. Τώρα είναι έτοιμες να αναλάβουν νέες αποστολές! Όταν οι Αδερφές Ασορτί, σχεδιάστριες ρούχων, πέφτουν θύματα ληστείας, τα κορίτσια αναλαμβάνουν να ερευνήσουν την υπόθεση και βρίσκονται να συμμετέχουν σε μια παράξενη ομάδα προσκόπων που έχει μια πολύ μυστηριώδη αρχηγό. Θα κατορθώσουν οι Μικρές Ντετέκτιβ να διαλευκάνουν την υπόθεση και να κάνουν και μερικούς καινούριους φίλους;
 
«Η υπόθεση είναι εξαιρετική, και η εικονογράφηση ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας έναν ευφάνταστο κόσμο γεμάτο μυστήριο».
Booklist
 
Ξεφυλλίστε κάποιες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".