Oκτώβριος: Νέα βιβλία, νέες περιπέτειες! ☕📖

 




 

 
Ραντεβού στη σκηνή
Τessa Bailey
 
Η Νο 1 συγγραφέας μπεστ σέλερ των New York Times, Τέσα Μπέιλι, υπογράφει ένα νέο σέξι, ρομαντικό μυθιστόρημα.
 
Η σιωπηλή Μελ και ο εκκεντρικός Μπιτ είναι παιδιά δύο θρυλικών ροκ σταρ. Μία έντονη έλξη αναπτύσσεται ανάμεσά τους όταν αναλαμβάνουν την τρελή αποστολή να πείσουν τις μητέρες τους να δώσουν μια τελευταία συναυλία.
 
Μετάφραση: Γεωργία Οικονομοπούλου
Κυκλοφορούν επίσης:
Ένας χειμώνας στη Νέα Υόρκη
Josie Silver
 
Ένα τρυφερό ρομαντικό μυθιστόρημα στην καρδιά της αστραφτερής Νέας Υόρκης από την επιτυχημένη συγγραφέα του μπεστ σέλερ Μια μέρα τoν Δεκέμβρη.

Η Άιρις φτάνει στην πόλη των ονείρων της αποφασισμένη να ξεκινήσει και πάλι την καριέρα της στη μαγειρική. Καθώς περιπλανιέται σε ένα διάσημο φεστιβάλ γαστρονομίας γνωρίζει τον Τζο, έναν άνδρα με ένα ακαταμάχητο χαμόγελο και ένα μεγάλο πρόβλημα…
 
Μετάφραση: Γωγώ Αρβανίτη
Κυκλοφορεί επίσης:

 
101 σκέψεις που θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι 
Brianna Wiest

 
Το νέο βιβλίο της συγγραφέα του μπεστ σέλερ Το βουνό είσαι εσύ.
 
Αν αναρωτιέστε γιατί πρέπει να ακολουθείτε τον σκοπό αντί για το πάθος σας και πώς μπορείτε να αγκαλιάσετε την αρνητική σας σκέψη, αυτό το βιβλίο είναι για εσάς. Μια συλλογή κειμένων γεμάτα ιδέες που μπορούν να σας αλλάξουν τη ζωή.

Μετάφραση: Αγγελική Τζαβάρα
Κυκλοφορεί επίσης: 

 
Ανακαλύψτε τα κλασικά έργα του Dale Carnegie, πρωτοπόρου της αυτοβελτίωσης, αλλά και καινούργια έργα βασισμένα στη φιλοσοφία του συγγραφέα σε ανανεωμένη έκδοση!
 
Πώς να κερδίζεις φίλους και να επηρεάζεις τους ανθρώπους 
Dale Carnegie 


Το πιο επιτυχημένο βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης όλων των εποχών σε νέα ανανεωμένη έκδοση.
 
Το Πώς να κερδίζεις φίλους και να επηρεάζεις τους ανθρώπους είναι το πρώτο βιβλίο του Dale Carnegie που κυκλοφόρησε το 1936 και έχει αγγίξει εκατομμύρια αναγνώστες. Τα έργα του Carnegie συνεχίζουν να επηρεάζουν τις ζωές μας μέχρι σήμερα.
 
Μετάφραση: Κώστας Καρανικολός
Πώς να κερδίζεις φίλους και να επηρεάζεις τους ανθρώπους στην ψηφιακή εποχή
Dale Carnegie & Associates


Οι δοκιμασμένες στον χρόνο συμβουλές του Ντέιλ Κάρνεγκι έχουν βοηθήσει εκατομμύρια αναγνώστες να σκαρφαλώσουν τη σκάλα της επιτυχίας στην επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή.

Τώρα, το πρώτο και καλύτερο βιβλίο στην κατηγορία της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης επιχειρεί να δαμάσει τις πολυπλοκότητες των σύγχρονων καιρών.

Μετάφραση: Κώστας Καρανικολός
Πώς να σταματήσεις να ανησυχείς και να αρχίσεις να ζεις
Dale Carnegie 


Αυτό το μπεστ σέλερ βιβλίο του Ντέιλ Κάρνεγκι έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να υπερνικήσουν τα συναισθήματα του άγχους και της ανησυχίας.

Ο Ντέιλ Κάρενγκι προσφέρει μια σειρά από πρακτικές συμβουλές που μπορείς να αξιοποιήσεις ακόμη και στον σημερινό κόσμο, και θα είναι χρήσιμες σε όλη σου τη ζωή!


Μετάφραση: Παναγιώτης Δρεπανιώτης
Πώς να απολαμβάνεις τη ζωή και τη δουλειά σου
Dale Carnegie 


Ανακάλυψε τις κρυμμένες δυνατότητές σου και κάνε κάθε σου μέρα συναρπαστική!

Ακόμη και αν αγαπάς τη δουλειά σου, σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιες δύσκολες μέρες. Ο Ντέιλ Κάρνεγκι σου δείχνει πώς να κάνεις την κάθε σου ημέρα πιο συναρπαστική και αποδοτική.

Μετάφραση: Παναγιώτης Δρεπανιώτης

 
Μίλησε! 
Dale Carnegie & Associates

 
Εμπνευσμένο από τον πρωτοπόρο της αυτοβελτίωσης, Dale Carnegie, που μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια αντίτυπα.

Αν η σκέψη να μιλήσετε δημόσια σας αγχώνει, δεν είστε μόνοι. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να έχετε άγχος όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Αυτό το βιβλίο εξηγεί πώς θα απελευθερώσουμε αυτό που έχουμε ήδη μέσα μας, μέσω ισχυρών παρουσιάσεων, ακόμα και παρουσιάσεων που αλλάζουν τον κόσμο.

Μετάφραση: Κατερίνα Μπασαγιάννη
Κυκλοφορoύν επίσης:

 
Stephen King: Πέντε δεκαετίες γεμάτες ιστορίες
Hans Åke Lilja

 
Ένα βιβλίο για τη ζωή και το έργο του μετρ της λογοτεχνίας τρόμου, του Στίβεν Κινγκ, από έναν από τους πιο «πιστούς» αναγνώστες του. Μust-read για κάθε λάτρη της γραφής του Βασιλιά και όχι μόνο. 

Ένα ταξίδι στο σύμπαν του Στίβεν Κινγκ με ξεναγό τον Χανς-Όκε Λίλγια, ο οποίος γνωρίζει τον Βασιλιά όσο κανένας. 

Μετάφραση: Μιχάλης Μακρόπουλος
Κυκλοφορεί επίσης:

 
Python για μηχανικούς
Απόστολος Συρόπουλος, Αναστάσης Δήμου

Η Python είναι µια εξαιρετικά δημοφιλής γλώσσα προγραµµατισµού και αποτελεί το βασικό προγραµµατιστικό εργαλείο για πολλές εταιρείες και ποικίλα έργα, ιδίως στους τοµείς της επιστήµης των δεδοµένων, της τεχνητής νοηµοσύνης και της ανάπτυξης ιστοσελίδων.

 

 
Ψηφιακό μάρκετινγκ, 8η αγγλική έκδοση
Dave Chaffey, Fiona Ellis-Chadwick 


Η 8η έκδοση του βιβλίου Ψηφιακό μάρκετινγκ είναι ο πληρέστερος οδηγός για όλες τις πτυχές που αφορούν τη χρήση των τεχνολογιών του Διαδικτύου, των ψηφιακών μέσων και του μάρκετινγκ για την επίτευξη των στόχων του ενοποιημένου πολυκαναλικού μάρκετινγκ.
 


Ένα διήμερο κινηματογραφικών προβολών γεμάτο τρόμο και συγκίνηση στο Cine Άνεσις: Γιορτάσαμε τα 50 χρόνια συγγραφικής πορείας του Stephen King προβάλλοντας τις εμβληματικές ταινίες «Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ» και  «Νεκρωταφίο Ζώων», σε συνεργασία με το site Spoileralert.gr αλλά και το podcast Pop Κaltsa.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ιωάννα Καράνταλη: "Ο τίτλος «Είμαι ό,τι θυμάμαι» υπογραμμίζει την κεντρική σημασία της μνήμης στην ανθρώπινη ταυτότητα, καθώς οι αναμνήσεις σχηματίζουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο".