Coocoolili | Καμπαρέ Ποτ-Πουρέ | Παρασκευή 1 & Σάββατο 2 Νοεμβρίου | Ώρα: 21.00 | Red Jasper

 Coocoolili | Καμπαρέ Ποτ-Πουρέ

 

Παρασκευή 1 & Σάββατο 2 Νοεμβρίου

Ώρα: 21.00

Red Jasper Cabaret Theatre

 



 

To Κουκουλίλι (Coocoolili) είναι μια παρέα μουσικών που παρουσιάζουν ένα βαριετέ με μουσική, κείμενα, περφόρμανς, εξυπνάδες και σαχλαμάρες στο καμπαρέ Jamboree στο Λονδίνο. Είμαστε εξερευνητές της αχαρτογράφητης μπούρδας και των θαλασσώντης κασκαρίκας, λάτρεις των μεθυστικών αναθυμιάσεων του σουρρεαλισμού, σε μια καλλιτεχνική αναζήτηση του θρυλικού πλανήτη Μεταξύ-σοβαρού-και-αστείου. Μας αρέσει να (παρ)ερμηνεύουμε και να (επαν)εφευρίσκουμε αληθινότητες μέσα στις οποίες όλα τα πλάσματα μπορούν χαλαρά να πίνουν τα ποτάκια τους και να (σιγο)μουρμουρίζουν μεγάλα χιτ για μια αλλοπρόσαλλη ελίτ.

 

Το Κουκουλίλι έρχεται στην Αθήνα και παρουσιάζει τη μουσική παράσταση Καμπαρέ Ποτ-Πουρέ. Δυο βραδιές στο υπέροχο Red Jasper Cabaret Theatre, γεμάτες ζωντανή μουσική, σουρρεαλιστικό χιούμορ, κοστούμια που θα συζητηθούν, σασπένς, ίντριγκα, ντίβες, ντραγκκουήνες και ντραγκ μικροαστές, αιθέριες παρουσίες, λυγερόκορμες απουσίες, εθιστικά σουξέ, τρας γκουρμεδιές και γκουρμέτρασιές, όλα σε συσκευασία μυρωδάτου πουρέ αποσμητικών φρούτων και απομιζερικών ζαρζαβατικών. Το Καμπαρέ Ποτ-Πουρέ είναι ένα βαριετέ για αταίριαστα πλάσματα. Πλάσματα που δε χωράνε στην πραγματικότητα αλλά ούτε στα παραμύθια. Πλάσματα που αψηφούν τους νόμους της φυσικής (ιδίως του Μέρφυ)καιτης χημείας (ιδίως της ερωτικής). Αν σας αρέσει να ακούτε ταυτόχρονα Βιβάλντι, Κάρμεν Μιράντα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Queen, νησιώτικα και Σοστακόβιτς, μη χάσετε τις δύο εξαιρετικά σπάνιες εμφανίσεις Κουκουλίλι στην Αθήνα.

 

Συμμετέχουν:

 

Μιχάλης Αγγελάκης

DominiqueChardonnay

Άρτεμις Ιγνατίδου

Marie-AngelaMelato

Αντριάνα Μίνου

Στέλλα Παρλαβάντζα

ΧάρηςΣασλής

ΝίκοςΣταυλάς

Γιάννης Σωτηρίου

 

Red Jasper Cabaret Theatre

Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη

Είσοδος: 12 ευρώ –Μειωμένο Ανέργων/Φοιτητικό/Αμεα: 10 ευρώ

Ώρα : 21:00

Προπώληση στα ταμεία του θεάτρου / τηλέφωνο κρατήσεων: 2108822551

 

 

Website: https://coocoolili.wordpress.com

Facebook: https://www.facebook.com/coocoolili

YouTube: https://www.youtube.com/@coocoolili

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ιωάννα Καράνταλη: "Ο τίτλος «Είμαι ό,τι θυμάμαι» υπογραμμίζει την κεντρική σημασία της μνήμης στην ανθρώπινη ταυτότητα, καθώς οι αναμνήσεις σχηματίζουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο".