Χέη Χοπ! Παιχνίδια στη Φάρμα…- ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΔΙΟΜΗΔΟΥΣ

 


ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Αλκμήνης 13, Κ.Πετράλωνα

Τηλ: 210 3464903, 210 3464002

 

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΔΙΟΜΗΔΟΥΣ
Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 & 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΣΤΙΣ 10:30 Π.Μ.

Χέη Χοπ! Παιχνίδια στη Φάρμα…

για βρέφη από 18 μηνών και μικρά παιδιά έως και 5 ετών!

 



 

 

Μια υπέροχη παράσταση παιχνίδι για βρέφη από 18 μηνών και μικρά παιδιά έως 5 ετών από τις αγαπημένες ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ και την δημιουργό του «Κού-Κού! Μια βόλτα στο δάσος…» Άννα Σεβαστή Τζίμα.

Μια καινούργια μέρα ξεκινά σε μια όμορφη φάρμα… Όμως πού πήγαν τα ζωάκια;


«Χέη Χόπ!» Ας καβαλήσουμε τ’ αλογάκι μας για να πάμε να τα βρούμε! Μια παράσταση γεμάτη μουσική, τραγούδι και παιχνίδι για βρέφη από

18 μηνών και μικρά παιδιά έως 5 ετών! Ελάτε να παίξουμε όλοι μαζί και να βρούμε τ’ άτακτα ζωάκια της φάρμας!

Η Άννα Σεβαστή Τζίμα , η δημιουργός της sold out παράστασης για βρέφη και μικρά παιδιά «Κού-Κου! Μια βόλτα στο δάσος» και του

«Λάλαλιλαλο! Χριστουγεννιάτικη έκπληξη..» μας προσκαλεί στους αγρούς για να ανακαλύψουμε τη ζωή σε μια φάρμα!

 

 

Ζωντανή μουσική

Η μουσική πρωταγωνιστεί στην παράσταση και παίζεται εξ ολοκλήρου ζωντανά στη σκηνή, δίνοντας στα μικρά παιδιά τη δυνατότητα να έρθουν κοντά στα όργανα παραγωγής του ήχου και της μουσικής.


Παιδαγωγική προσέγγιση

Η παράσταση είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά παιδιά και τους προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ξεχωριστό πρώτο βίωμα με το Θέατρο. Η φαντασία και η συμμετοχή των μικρών παιδιών, ενεργοποιεί την αίσθηση της περιπέτειας και της κατανόησης.


Ας επικοινωνήσουμε

Η παράσταση αποτελεί για εμάς μια ξεχωριστή πρόσκληση σε κάθε παιδί, να επικοινωνήσει αυτόβουλα, να μεταφέρει τα συναισθήματα του και τις σκέψεις του με αφορμή τα ερεθίσματα της παράστασης.

 

Συντελεστές:

Κείμενα- μουσική- σκηνοθεσία: ‘Άννα Σεβαστή Τζίμα Μουσική ενορχήστρωση: Δημήτρης Σκούρτης Σκηνικά αντικείμενα- αλογάκια: ΣΟΥΡΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Παίζουν: 3 ηθοποιοί

 

ΠΟΥ:

Στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους
Ιερά Οδός 403, Χαϊδάρι

ΠΟΤΕ:

Από την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 και κάθε Κυριακή στις 11:00
μέχρι τις 21 Ιουλίου 2024.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

Παιδικά εισιτήρια: 8€ / ενηλίκων: 10€
  Είσοδος ΑΜΕΑ, Ανέργων, Πολυτέκνων: 8 ευρώ
 

Ηλεκτρονική προπώληση: ticketservices.gr

  Τηλεφωνικές κρατήσεις: 2103464002

 

 

 

Πραγματοποιούνται οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία:

Υπεύθυνη σχολικών παραστάσεων: Βλασία Βερβέρη 6944659865

 

 

 


 

Λίγα λόγια για μας

Οι Μορφές Έκφρασης δημιουργήθηκαν το 1993 από τον ηθοποιό και άνθρωπο του θεάτρου Θωμά Κινδύνη, από τότε μέχρι σήμερα έχουν μια πολύ μεγάλη πορεία στον χώρο του πολιτισμού, δημιουργώντας παραστάσεις αλλά και εκπαιδευτικές καλλιτεχνικές δράσεις για παιδιά και ενήλικες. Έχοντας προσεγγίσει μεγάλα έργα Αρχαίας

Ελληνικής Τραγωδίας, Έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου, Παραλογές και Παραμύθια. Οι Μορφές Έκφρασης έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα Φεστιβάλ και έχουν μια συνεχή πορεία στο Πολιτιστικό τοπίο της χώρας αλλά και της Κύπρου.




Η Άννα Σεβαστή Τζίμα δημιούργησε την παιδική σκηνή το 2010 δίνοντας μια δυνατή και γόνιμη παρουσία στον χώρο του θεάτρου για παιδιά, ενώ καλωσόρισε και το βρεφικό κοινό στο θέατρο με την παράσταση «Κούκου! Μια βόλτα στο δάσος». Ως δημιουργός θεατρικών έργων μιλάει στο παιδικό κοινό με παραστάσεις γεμάτες μουσική, παιχνίδι και συμμετοχή των παιδιών. Παράλληλα δημιούργησε και το «Παιδί & Τέχνη» μια ιδέα που έχει ως στόχο την ενεργοποίηση των παιδιών, στον χώρο του πολιτισμού και της Τέχνης μέσα από εργαστήρια αλλά και με καλοκαιρινά καλλιτεχνικά σχολεία (Art summer Camp).

 


 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ιωάννα Καράνταλη: "Ο τίτλος «Είμαι ό,τι θυμάμαι» υπογραμμίζει την κεντρική σημασία της μνήμης στην ανθρώπινη ταυτότητα, καθώς οι αναμνήσεις σχηματίζουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο".