Βάτραχοι: το καθηλωτικό οπτικοακουστικό ντελίριο της ομάδας "Κι όμΩς Κινείται" με τον Γιάννο Περλέγκα επιστρέφει στο Θέατρο Ροές

 Βάτραχοι: το καθηλωτικό οπτικοακουστικό ντελίριο της ομάδας "Κι όμΩς Κινείται" με τον Γιάννο Περλέγκα επιστρέφει στο Θέατρο Ροές



Η ομάδα Ελλήνων ακροβατών και χορευτών «κι όμΩς κινείται» επιστρέφει για 2η σεζόν στην ερευνητική της πορεία πάνω στο αρχαίο δράμα και στους τρόπους κατανόησης, προσέγγισης και παρουσίασής του. Στην πρώτη της συνεργασία με τον ηθοποιό Γιάννο Περλέγκα, η ομάδα παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη θεατρική χρονιά τους «Βατράχους» του Αριστοφάνη, ως ένα σύγχρονο αφηγηματικό οπτικοακουστικό ντελίριο, μέσα από τη σκηνική σύνθεση ενός ζωντανού escape room. Η παράσταση μετά από μεγάλη ζήτηση επιστρέφει στο Θέατρο Ροές από τις 11 Οκτωβρίου και μόνο για 15 παραστάσεις. Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας στο https://www.ticketservices.gr/event/theatro-roes-vatraxoi.

 


ΒΑΤΡΑΧΟΙ

 

Θέατρο Ροές

 

Πρεμιέρα

11 Οκτωβρίου 2024

 






ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Παρασκευή 11,18,25 Οκτωβρίου 2024

Σάββατο 12,19,26 Οκτωβρίου 2024

Κυριακή 13,20,27 Οκτωβρίου 2024

 

Παρασκευή 1,8 Νοέμβριου 2024

Σάββατο 2,9 Νοέμβριου 2024

Κυριακή 3,10 Νοέμβριου 2024

 

video trailer

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ιωάννα Καράνταλη: "Ο τίτλος «Είμαι ό,τι θυμάμαι» υπογραμμίζει την κεντρική σημασία της μνήμης στην ανθρώπινη ταυτότητα, καθώς οι αναμνήσεις σχηματίζουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".