Νέες κυκλοφορίες ενηλίκων 10.10 από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 3 - Η ΚΑΘΑΡΣΗ
ΦΙΛΟΜΗΛΑ ΛΑΠΑΤΑ
ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 3 - Η ΚΑΘΑΡΣΗ
Μυθιστόρημα
Αθήνα, έτος 1882. Μια υπόσχεση δίνεται σε έναν ετοιμοθάνατο πρώην αξιωματικό της Αστυνομίας, ο οποίος βασανίζεται από ένα μυστικό, και, ως αποτέλεσμα, το αρχείο μιας παλαιάς ανεξιχνίαστης υπόθεσης φόνου ανοίγει ξανά.
Μια γυναίκα, Ελληνίδα της Διασποράς, έπειτα από εικοσαετή απομάκρυνση επιστρέφει στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη, προκαλεί αναστάτωση στην πρωτεύουσα, και μαζί με την κόρη της ανατρέπει κοινωνικές ισορροπίες και αναστατώνει έναν ολόκληρο οίκο. Ένα σκάνδαλο, με τραγικές συνέπειες, βγάζει στη φόρα αλήθειες οι οποίες καταστρέφουν την εικόνα τελειότητας μιας σπουδαίας οικογένειας των μετεπαναστατικών
χρόνων της Ελλάδας. Ένας ερωτευμένος αξιωματικός της Αστυνομίας, με τιμή και μπέσα, με λόγο-συμβόλαιο και παροιμιώδη καλοσύνη, σώζει μια Ατθίδα από βέβαιο εξευτελισμό.

Σ' έναν τόπο με σημαντικό ρόλο στα γεγονότα και στην Ιστορία, οι επιλογές και τα λάθη των ηρώων, οι κρυφές επιθυμίες, τα ψέματα, οι σκέψεις που δεν ειπώθηκαν, αλλά και η μνήμη ως κατάρα έχουν το δικό τους βάρος στην αφήγηση. Μια ιστορία όπου συνυπάρχουν η αγωνία, ο θυμός, η οργή, ο έρωτας, η έκπληξη, τα ψυχικά πάθη, η μετάνοια και, τέλος, ο αρχέγονος πόθος για κάθαρση ως ανάγκη της ψυχής.

Με το βάρος της ευθύνης για τα πρόσωπα και την ιστορία της Αθήνας κατά την περίοδο από το 1880 έως το 1900, η Φιλομήλα Λαπατά παραδίδει στους αναγνώστες το τρίτο μέρος της ιστορικής τριλογίας ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ σε ένα αυτοτελές μυθιστόρημα το οποίο διαβάζεται απνευστί.
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΑΚΗΣ
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Μυθιστόρημα
Ένας συγγραφέας ζητά από μια Τεχνητή Νοημοσύνη να του γράψει ένα μυθιστόρημα με κεντρικό ήρωα έναν συγγραφέα ο οποίος ζητά από μια Τεχνητή Νοημοσύνη να του συνθέσει το σενάριο ενός παιχνιδιού εικονικής πραγματικότητας… το οποίο εκτυλίσσεται σε ένα πριβέ και μυστηριώδες Κέντρο ευεξίας με πρωταγωνίστρια την αποξενωμένη κόρη του. Ένοχα οικογενειακά μυστικά, ματαιωμένα όνειρα, θεωρίες συνωμοσίας διαπλέκονται και αποκαλύπτονται σαν πίστες που ξεκλειδώνουν η μία μετά την άλλη θολώνοντας τα όρια ανάμεσα στην επινόηση και την πραγματικότητα με μόνη σταθερά την αναζήτηση της αγάπης.

Ποιος είναι ο δημιουργός και ποιο το δημιούργημα;
ΟΤΑΝ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ
ΚΑΛΛΙΔΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
ΟΤΑΝ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ
Μυθιστόρημα
«Όλοι κατρακυλούσαμε μέσα στο ίδιο βαρέλι κι έτσι τα πρόσωπά μας έμοιαζαν. Στον χαμηλό φωτισμό των μπαρ η ηλικία έχανε το νόημά της, ο χρόνος γινόταν και πάλι σχετικός και τα όρια συγχέονταν σε χρωματιστές υδάτινες γραμμές».

Η Χαρά έχει τάσεις φυγής και στη Μάγδα αρέσουν και οι γυναίκες, ο Χρήστος χάνεται σε εγκεφαλικά μαρτύρια και ο Νίκος πίνει υπερβολικά πολύ. Μια παρέα που ξενυχτά και διαλύεται και συναρμολογείται με φόντο το χαοτικό κέντρο της Αθήνας. Μια παρέα που ζει σε ένα τοπίο κίτρινο, μπλε και κόκκινο, ένα τοπίο μαγικό με μπόλικες ερωτήσεις και ελάχιστες απαντήσεις.
Τα γεγονότα: ένας μεγάλος έρωτας, μια μεγάλη εγκατάλειψη, ένα ατύχημα, ένα δυστύχημα, μια παραίτηση κι ένα ταξίδι.
Η αφηγήτρια: εγκλωβισμένη στο εύφλεκτο κέντρο, όσο περισσότερα γνωρίζει, τόσο λιγότερα ξέρει.
Το Όταν νυχτώνει στα στενά είναι ένα βιβλίο για σώματα που πέφτουν και σηκώνονται, σώματα που σουλατσάρουν κάθε που σουρουπώνει στα σοκάκια μιας ηδονικά σκληρής πόλης. Ανάμεσά τους, ο χρόνος και ο χώρος, θραύσματα καθημερινής ζωής και η αδιάκοπη μετακίνηση προς την αναπόφευκτη ενηλικίωση.

Ένα συγκινητικό αφήγημα για τον πόνο, τη λύτρωση και την αναζήτηση του ίδιου μας του εαυτού μέσα στο αστικό τοπίο.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
ΣΑΝ ΑΕΡΑΣ
ADA D'ADAMO
ΣΑΝ ΑΕΡΑΣ
Μυθιστόρημα
Μτφρ.: Δήμητρα Δότση
Η Ντάρια είναι η κόρη, η μοίρα της οποίας σημαδεύεται ήδη από τη γέννησή της λόγω λανθασμένης προγεννητικής διάγνωσης. Η Άντα είναι η μητέρα, η οποία στο κατώφλι των πενήντα ετών ανακαλύπτει ότι είναι άρρωστη. Η ανακάλυψη αυτή γίνεται η ευκαιρία να απευθυνθεί άμεσα στην κόρη της και να της αφηγηθεί την ιστορία τους. Τα πάντα περνούν μέσα από τα σώματα της Άντα και της Ντάρια: καθημερινές μάχες, θυμός, μυστικά, αλλά και απροσδόκητες χαρές και στιγμές απέραντης τρυφερότητας. Οι λέξεις διασχίζουν τον χρόνο, σε ένα συνεχές πάντρεμα του παρελθόντος με το παρόν.
Μια ιστορία συγκλονιστικής δύναμης και αλήθειας, στην οποία κάθε στιγμή που περιγράφεται είναι ένα δώρο ζωής για τους αναγνώστες.

Ένα θαυμάσιο βιβλίο… Μια τέτοια ιστορία είναι ένα δώρο για όλους μας. Σ' αυτές τις περιπτώσεις, λες ευχαριστώ και χαμογελάς.
La Repubblica

Ένα βιβλίο που σε κάθε του σελίδα εκπέμπει φως. Ένα βιβλίο που πρέπει να το έχεις δίπλα σου, σαν ένα σπουδαίο μικρό φυλαχτό.
Il Foglio

Μια προσευχή πρωτόγνωρης αξιοπρέπειας και γενναιοδωρίας. Μια κραυγή ενάντιο στον επιβεβλημένο ηρωισμό.
El Mundo
Διάβασε ένα απόσπασμα »
ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
Ψυχολογία - Αυτοβελτίωση - Ευ Ζην
Η μάνα μου πάντα με κοιτούσε στα μάτια και μου το έλεγε: «Να προσέχεις. Όχι γιατί μπορεί οι άνθρωποι να σου κάνουν κακό ή να σε πειράξουν... Να προσέχεις μήπως χάσεις την πίστη σου σ' εκείνους και, τελικά, χάσεις εσένα». Και παραδόξως αυτό το «να προσέχεις» το κατάλαβα όταν έχασα την πίστη μου στους ανθρώπους, και στο τέλος, έχασα κι εμένα…

Αυτό το ταξίδι θα το κάνουμε παρέα, στους πιο κοινούς μας τόπους. Εκεί όπου είμαστε ολόιδιοι. Χωρίς άλλα μασκαρέματα. Εκεί, παρέα με τον φόβο, την ενοχή και τον πόνο. Μήπως και δούμε τελικά πως μέσα από τα σακατεμένα μπερδέματά μας το φως περιμένει να μας βρει. Αρκεί να έχουμε το θάρρος να το προσκαλέσουμε.

Γιατί το φως… πάντοτε φως θα φέρει, απ' όσα σκοτάδια και αν διαβεί.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΣΑ. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΣΑ. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ
Ψυχολογία - Αυτοβελτίωση - Ευ Ζην
Άνθρωπο χωρίς σταυρό δεν έχω γνωρίσει.
Άλλον με σταυρό μεγάλο και άλλον με σταυρό μικρό.
Άλλον με σταυρό βαρύ και άλλον με ελαφρύτερο…
Κάποιοι τον κουβαλούν αγόγγυστα. Κάποιοι δακρύζουν στα κρυφά. Κάποιοι από τον δρόμο καμιά φορά κουράζονται και ξαποσταίνουν.
Άλλοι τον κουβαλούν στους ώμους. Άλλοι στην πλάτη.
Και άλλοι αγκαλιά. Σφιχτά. Σχεδόν ερωτικά…
Και κάποιοι άλλοι τον σέρνουν τον σταυρό τους…
Πάντως όλοι κάτι κουβαλούν. Όλοι κάτι έχουν.
Το θέμα είναι να μην παραιτηθείς. Το θέμα είναι να μην πετάξεις τον σταυρό σου. Να σε βρει το τέλος, το πέρασμα, και τα χέρια σου να κρατάνε ακόμα τον σταυρό. Τον σταυρό που σου έχει λάχει. Αυτό είναι το θέμα.
Και αν καμιά φορά φτάνεις στο αμήν, σήκωνε ψηλά τα μάτια.
Μεγάλος σταυρός, μεγάλη Ανάσταση, αδελφέ μου.
Μεγάλος σταυρός, μεγάλη Ανάσταση…

Μέχρι να έρθει η Ανάσταση, λοιπόν, ας είναι το βιβλίο αυτό μια μικρή ανάσα…
Διάβασε ένα απόσπασμα »
ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ
Βιογραφίες
Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν τόσο μπολιασμένος με το φίλτρο της νίκης, ώστε δε διανοούνταν να κάνει την παραμικρή έκπτωση στη διεκδίκηση και την κατάκτησή της έναντι οποιουδήποτε κόστους! Το διαλαλούσε κιόλας με εκείνο το ακαταμάχητο σαρδόνιο χαμόγελο του: «Ακόμα και με τη μάνα μου να παίζω ξερή, θέλω να τη συντρίψω»!
Ήταν όντως ένας γεννημένος νικητής, ο οποίος δεν υποχωρούσε μπροστά σε κανέναν και μπορούσε να κινήσει ακόμα και βουνά για να επικρατήσει. Στ' αλήθεια θα μπορούσε να κάνει τα πάντα προκειμένου να γραπώσει το όποιο λάφυρο της όποιας νίκης, στον όποιο αγώνα, απέναντι στον όποιο αντίπαλο…

Ο μεγάλος στρατηλάτης του μπάσκετ, ο «Ξανθός Ρόμελ», όπως τον αποκάλεσε στο πρωτοσέλιδο του το Φως των Σπορ, τον Ιούνιο του 1991, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού, έφυγε από τη ζωή στις 4 Οκτωβρίου του 2023 αφήνοντας μια ανεκτίμητη κληρονομιά.

Έναν χρόνο αργότερα, ο βίος και η πολιτεία του παρουσιάζονται σε αυτό το βιβλίο μέσα από τις δικές του διηγήσεις στον Δημήτρη Καρύδα και στον Βασίλη Σκουντή, οι οποίες καταδεικνύουν ποιος ήταν… Ήταν ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ!
Διάβασε ένα απόσπασμα »
ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ RED FLAGS, GREEN FLAGS
Dr ALI FENWICK
ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ RED FLAGS, GREEN FLAGS
Ψυχολογία - Αυτοβελτίωση - Ευ Ζην
Μτφρ.: Αθηνά Μαντίδη
Είσαι σε μια σχεσοκατάσταση από την οποία δεν μπορείς να ξεμπλέξεις; Θες να εντοπίζεις τις τοξικές φιλίες με το κιάλι; Ή μήπως νιώθεις μπουχτισμένος με τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων αλλά δυσκολεύεσαι να θέσεις όρια;

Από ερωτικούς συντρόφους που σε χειραγωγούν έως αυταρχικούς γονείς, και αφεντικά που καρπώνονται τη δουλειά σου, αυτό το βιβλίο θα αλλάξει ριζικά το πώς ερμηνεύεις και χειρίζεσαι οποιαδήποτε κατάσταση και θα σε βοηθήσει αποφασιστικά να βρεις την ψυχική σου ηρεμία.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής στο TikTok ψυχολόγος Dr Ali Fenwick σε αυτό το βιβλίο:
• σου προσφέρει τα εργαλεία για να αναγνωρίζεις εγκαίρως τα προειδοποιητικά σημάδια (red flags και green flags) τοξικών και υγιών συμπεριφορών σε όλους τους τομείς της ζωής σου, από την καριέρα, την οικογένεια έως τις φιλικές και ερωτικές σου σχέσεις.
• αναλύει το ψυχολογικό υπόβαθρο πίσω από διάφορες συμπεριφορές ώστε να βελτιώσεις τη συναισθηματική σου νοημοσύνη και να μάθεις να κατανοείς τις ανάγκες και τις προσδοκίες σου σε ό,τι αφορά τη δημιουργία σχέσεων.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ
DR RAJAN KARAN
ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ
Ψυχολογία - Αυτοβελτίωση - Ευ Ζην
Μτφρ.: Θόδωρος Θεοδωρίδης
Ο αγαπημένος γιατρός του TikTok, ο Dr Karan Rajan, αξιοποιεί την πολύχρονη κλινική εμπειρία του και μας προσφέρει πολύτιμα μαθήματα και σωτήριες συμβουλές για την υγεία μας, ανατρέποντας διαδεδομένους μύθους.
Με χιούμορ αλλά και εγκυρότητα, ο Dr Rajan μάς παρουσιάζει τις θαυμαστές λειτουργίες του οργανισμού μας, από την κορφή ως τα νύχια, εξυμνώντας τη δυνατότητα του σώματός μας να τα βγάζει πέρα, παρόλο που οι εξωτερικές συνθήκες δεν είναι με το μέρος μας…
Ένας οδηγός επιβίωσης, λοιπόν, για να ξεπερνάμε δύσκολες καταστάσεις και να ζούμε καλύτερα. Στις σελίδες του, μεταξύ πολλών άλλων, θα διαβάσετε:
για τους κινδύνους που ελλοχεύουν όταν τραβάμε τις τρίχες της μύτης μας
για τους φυσικούς τρόπους που διαθέτει το σώμα μας για να καταπολεμήσει το στρες
πώς να διαχειρίζεστε τον πόνο με απλά πνευματικά τρικ
και γιατί δεν πρέπει ποτέ να καταπιέζετε τη λειτουργία του εντέρου σας…
BOOKTOK TRENDS
ΑΔΥΝΑΜΗ
ΛΟΡΕΝ ΡΟΜΠΕΡΤΣ
ΑΔΥΝΑΜΗ
Μυθιστόρημα
Μτφρ.: Βάσω Μελετιάδου
Θήραμα. Κυνηγός. Γεννημένοι ο ένας για τον άλλον.
Στο βασίλειο της Ίλια έχουν θέση μόνο όσοι είναι ξεχωριστοί.
Πριν από δεκαετίες, η Πανούκλα χάρισε ικανότητες στους Ελίτ. Όσοι γεννιούνται Κοινοί παραμένουν ακριβώς αυτό: συνηθισμένοι, εξοστρακισμένοι από το βασίλειο και περιφρονημένοι από την κοινωνία.
Κανείς δεν το γνωρίζει καλύτερα αυτό από την Πέιντιν Γκρέι, μια Κοινή που προσποιείται το Μέντιουμ για να περνά απαρατήρητη ανάμεσα στους Ελίτ. Όταν σώζει ανυποψίαστη τον Κάι Άζερ, έναν από τους πρίγκιπες της Ίλια, αναγκάζεται ξαφνικά να πάρει μέρος στις Δοκιμασίες Κάθαρσης, έναν βίαιο διαγωνισμό που σκοπό έχει να αναδείξει τις δυνάμεις των Ελίτ. Αν δεν τη σκοτώσουν οι Δοκιμασίες ή οι αντίπαλοί της, θα το κάνει ο πρίγκιπας για τον οποίο τρέφει απαγορευμένα συναισθήματα, σε περίπτωση που ανακαλύψει ότι η Πέιντιν είναι… εντελώς Κοινή.

Το συγκλονιστικό πρώτο βιβλίο της επικής και καυτής τριλογίας ρομαντικής φαντασίας, που έχει συνεπάρει τους αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο.
ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ ΟΡΚΟΙ
REBECCA ROSS
ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ ΟΡΚΟΙ
Μυθιστόρημα
Μτφρ.: Βάσια Τζανακάρη
ΔΥΟ ΚΑΡΔΙΕΣ. ΔΥΟ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ.

Tο επικό κλείσιμο της συγκλονιστικά ρομαντικής ιστορίας που ξεκίνησε με το Αντίπαλο δέος.

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες απ' όταν η Άιρις επέστρεψε πληγωμένη και συντετριμμένη από το μέτωπο, όμως ο πόλεμος συνεχίζει να μαίνεται.
Ο Ρόμαν αγνοείται. Βρίσκεται χαμένος στο αντίπαλο στρατόπεδο και δε θυμάται τίποτα από το παρελθόν του, ούτε καν την Άιρις. Με την ελπίδα ότι οι αναμνήσεις του θα επιστρέψουν, αρχίζει να γράφει ξανά – μα αυτή τη φορά για λογαριασμό του εχθρού.
Όταν όμως ένα παράξενο γράμμα φτάνει στα χέρια του μέσα από την πόρτα της ντουλάπας, αρχίζει να αλληλογραφεί με ένα πρόσωπο μυστηριώδες και παράξενα γνώριμο.
Καθώς η επαφή τους γίνεται πιο ουσιαστική, οι δυο τους θα βάλουν σε κίνδυνο τις καρδιές και το μέλλον τους, προκειμένου να αλλάξουν την πορεία του πολέμου.
Το εντυπωσιακό και επικό νέο μυθιστόρημα του φανταστικού από τη Rebecca Ross, γεμάτο περιπέτεια, ελπίδα, πόνο και αγάπη.
Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
STEPHANIE GARBER
Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Μυθιστόρημα
Μτφρ.: Πηνελόπη Τριαδά
ΔΥΟ ΚΑΚΟΙ.
ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΜΑΧΗ
ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ.

Η Ιβάντζελιν Φοξ κατέφτασε στον Μεγαλοπρεπή Βορρά ψάχνοντας το ευτυχισμένο τέλος της ιστορίας της, και φαίνεται ότι επιτέλους το βρήκε. Είναι παντρεμένη με έναν όμορφο πρίγκιπα και ζει σε ένα θρυλικό κάστρο.
Όμως η Ιβάντζελιν δεν έχει ιδέα για το ολέθριο τίμημα που αναγκάστηκε να πληρώσει γι' αυτό το παραμύθι. Δεν ξέρει τι έχει χάσει, και ο σύζυγός της είναι αποφασισμένος να φροντίσει να μην το μάθει ποτέ… σκοτώνοντας γι' αυτόν τον λόγο τον Τζακς, τον Πρίγκιπα των Καρδιών.
Αίμα θα χυθεί, καρδιές θα κλαπούν και η αληθινή αγάπη θα δοκιμαστεί στο συναρπαστικό τελευταίο μέρος της τριλογίας ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ.
Διάβασε ένα απόσπασμα »
OFF-CAMPUS 4 - Ο ΣΤΟΧΟΣ
ELLE KENNEDY
OFF-CAMPUS 4 - Ο ΣΤΟΧΟΣ
Μυθιστόρημα
Μτφρ.: Κλαίρη Θεοδώρου
Ξέρει πάντα πώς να πετυχαίνει τους στόχους της…
Η τελειόφοιτη Σαμπρίνα Τζέιμς έχει σχεδιάσει όλο της το μέλλον: θα τελειώσει το κολέγιο, θα σκίσει στη Νομική του Χάρβαρντ και θα βρει μια καλοπληρωμένη δουλειά σε κορυφαία δικηγορική εταιρεία. Το πλάνο της για να ξεφύγει από το ντροπιαστικό της παρελθόν σίγουρα δεν περιλαμβάνει έναν κούκλο παίκτη του χόκεϊ που πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα. Είναι πρόθυμη να δώσει μόνο μία νύχτα καυτού πάθους και αναπάντεχης τρυφερότητας στον Τζον Τάκερ, αλλά κάποιες φορές μία νύχτα είναι αρκετή για να σου αλλάξει ολόκληρη τη ζωή.

Αλλά το παιχνίδι μόλις έγινε πολύ πιο περίπλοκο.
Ο Τάκερ πιστεύει ότι το να παίζεις ομαδικά είναι εξίσου σημαντικό με το να είσαι σταρ. Στον πάγο δεν τον πειράζει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά όταν έρχεται η ώρα να γίνει μπαμπάς στα είκοσι δύο του, αρνείται να μείνει στον πάγκο. Και δεν τον χαλάει που η μητέρα του παιδιού του είναι πανέμορφη, πανέξυπνη, και τον κρατά πάντα στην τσίτα. Το πρόβλημα είναι ότι η καρδιά της Σαμπρίνα παραμένει καλά κλειδωμένη και η εκρηκτική καστανομάλλα είναι πολύ πεισματάρα για να δεχτεί τη βοήθειά του. Αν θέλει να ζήσει με τη γυναίκα των ονείρων του, θα πρέπει να την πείσει ότι κάποιες φορές χρειάζεσαι βοήθεια για να πετύχεις τον στόχο σου.

Το τέταρτο βιβλίο της μπεστ σέλερ σειράς Off-Campus όπου πρωταγωνιστούν παίκτες μιας ομάδας χόκεϊ και τα κορίτσια που θα τους κάνουν να παραμιλούν.
Διάβασε ένα απόσπασμα »

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ιωάννα Καράνταλη: "Ο τίτλος «Είμαι ό,τι θυμάμαι» υπογραμμίζει την κεντρική σημασία της μνήμης στην ανθρώπινη ταυτότητα, καθώς οι αναμνήσεις σχηματίζουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".