ΜΠΙΓΑΛΗΣ – ΠΩΛΙΝΑ - ΒΟΣΣΟΥ – ΜΑΝΤΩ στο απόλυτο 80s / 90s party στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Από Παρασκευή 18 Οκτωβρίου

 


ΜΠΙΓΑΛΗΣ – ΠΩΛΙΝΑ ΒΟΣΣΟΥ – ΜΑΝΤΩ

Στο απόλυτο 80s / 90s party
στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Από Παρασκευή 18 Οκτωβρίου

 

Ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς! 
Τέσσερις κορυφαίοι εκπρόσωποι της ποπ σκηνής του 80 και 90, μας προσκαλούν σε μια μεγάλη γιορτή με όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους από την χρυσή εποχή της ελληνικής ποπ. 

Ετοιμαστείτε για... «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες» «Μελισσούλα» «Άνοιξη» «Στοιχηματίζω» «Του Αιγαίου τα Μπλούζ» «Το φιλαράκι» «Αυτό το καλοκαίρι» «Ροζ Μπικίνι» «Μετακόμιση» «Κατερίνα» «Αγκαλίτσες και φιλάκια» «Πους Απς» «Αν είναι να κολαστώ» «Με την πρώτη ματιά» «Δώσε μου ένα φιλί» «Ράδιο αγάπη μου» «Το χαδάκι» «Μπιρίμπα» «Κάνε και εσύ μια τρέλα» «Η κόρη του περιπτερά» και πολλααά… μα πολλά άλλα!!! 

Τραγούδια από μια εποχή που όσοι την έζησαν θα την ξαναζήσουν. Οι νεότεροι την λατρεύουν και ζηλεύουν που δεν ήταν εκεί! 

Από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου ο Κώστας Μπίγαλης, η Πωλίνα, η Σοφία Βόσσου και η Μαντώ θα μας περιμένουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας ξεσηκώσουν με το πιο νοσταλγικό, γεμάτο θετικά vibes πάρτι της χρονιάς. Μια γιορτή που όλοι έχουμε ανάγκη! 



INFO
Κώστας Μπίγαλης, Πωλίνα, Σοφία Βόσσου, Μαντώ
Από Παρασκευή 18 Οκτωβρίου
Έναρξη : 22:30
Εισιτήρια: 10 ευρώ (bar), 30 ευρώ (τραπέζι) 
Προπώληση: more.com.
Κρατήσεις: 210 9315600 

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 171 21
Τηλέφωνο: 21 0931 5600 
www.gialino.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".