Νέα Κυκλοφορία | M o v i n g | Mr and Mrs Smooth

 

Η FM Records

παρουσιάζει το νέο της album

 

M o v i n g

των

Mr and Mrs Smooth

«Ένα ταξίδι ήχων και συναισθημάτων»

Ακούστε εδώ το album:

https://orcd.co/mrmrssmoothmoving

https://www.youtube.com/watch?v=w_VUGABEyvU

 


 

Η FM Records με την νέα της κυκλοφορία θα μας παρασύρει σε άλλες εποχές και μέρη. Σε άλλες μελωδίες και ρυθμούς πιο swing του πολύ αγαπημένου jazz ζευγαριού!

 

Οι Mr and Mrs Smooth με το νέο τους album Moving μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο χρώματα και συναισθήματα. Πρόκειται για έναν δίσκο που αντικατοπτρίζει μια χρονιά γεμάτη αλλαγές και ανακαλύψεις, όπου το συγκρότημα ήταν σε συνεχή κίνηση, τόσο δημιουργικά όσο και προσωπικά.

 

Η μουσική του Moving είναι ένα μείγμα από swing, bossa nova και blues. Οι μελωδίες είναι ευχάριστες και εθιστικές, ενώ οι ρυθμοί μας κάνουν να θέλουμε να χορέψουμε.

 

Τα τραγούδια του δίσκου αγγίζουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων, από την καθημερινότητα και την αγάπη μέχρι τη διαφορετικότητα και τις μικρές στιγμές της ζωής, όπως ένα πρωινό ξύπνημα ή ένας πονόδοντος. Οι στίχοι είναι έξυπνοι και ευρηματικοί, συχνά με μια δόση χιούμορ που μας φτιάχνει τη διάθεση.

 

Οι μουσικές επιρροές του συγκροτήματος είναι εμφανείς σε όλο τον δίσκο. Old school swing, groovy ρυθμοί, blues και bossa nova συγχωνεύονται αρμονικά, δημιουργώντας ένα μοναδικό μουσικό ύφος που ξεχωρίζει.

 

Συναισθηματικά, ο δίσκος μας πηγαίνει από τη χαρά και τον ενθουσιασμό μέχρι τη μελαγχολία, αντικατοπτρίζοντας την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης εμπειρίας. Οι Mr & Mrs Smooth καταφέρνουν να μας συνδέσουν με τα τραγούδια τους, δημιουργώντας μια προσωπική σχέση με κάθε ακροατή.

 

Σε αυτόν τον δίσκο συνοδοιπόροι των Mr & Mrs Smooth έιναι: O Σπύρος Ρασσιάς στην ενορχήστρωση και επιμέλεια παραγωγής, ο Γιάννης Μαυρίδης στο recording-mixing-mastering και μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών της τζαζ σκηνής της Θεσσαλονίκης. 

 

Ο Moving είναι ένας δίσκος που μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε μαζί με τους Mr & Mrs Smooth σε έναν κόσμο γεμάτο μουσική, χρώματα και συναισθήματα. Είναι ένας δίσκος που σίγουρα θα αγαπήσετε και θα σας μείνει αξέχαστος.

 

Το νέο album Moving κυκλοφορεί από την FM Records και το ακούτε εδώ:

https://orcd.co/mrmrssmoothmoving

https://www.youtube.com/watch?v=w_VUGABEyvU

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".