"Χωρίς Αναστολή" Πρεμιέρα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 21:00 στη θεατρική σκηνή Αντώνης Αντωνίου

 


«Χωρίς Αναστολή»

της Μαρίας Μαυρικάκη

Πρεμιέρα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 


Η θεατρική σκηνή Αντώνη Αντωνίου θα ανεβάσει  από τα μέσα Οκτωβρίου την κωμωδία  «Χωρίς Αναστολή» της Μαρίας Μαυρικάκη 

Μετά την επιτυχία της παράστασης «Εξαρτάται», η συνεργασία του Αντώνη Αντωνίου με τη Μαρία Μαυρικάκη επιστρέφει στη Θεατρική Σκηνή με τη νέα κωμωδία με τίτλο «Χωρίς Αναστολή», μια παράσταση γεμάτη σύγχρονο χιούμορ, ανατροπές και καυστικές παρατηρήσεις για την ψηφιακή εποχή.

Η υπόθεση αφορά ένα ζευγάρι συνταξιούχων, τον Γιώργο και τη Βιολέτα, που περνούν μια τυπική μέρα στο καθιστικό τους, παρέα με τα κινητά τους. Οι νέοι τρόποι επικοινωνίας τους ελκύουν και ταυτόχρονα τους προκαλούν αμηχανία, μέχρι που, εντελώς κατά λάθος, βρίσκονται στα αχαρτογράφητα νερά του σκοτεινού διαδικτύου. Ξαφνικά, οι οθόνες τους γεμίζουν με παράνομες συναλλαγές, εγκληματικές δραστηριότητες και τεράστια χρηματικά ποσά. Ο πειρασμός να επωφεληθούν από αυτή την επικίνδυνη νέα γνώση μεγαλώνει… αλλά θα μπορέσουν να το κάνουν χωρίς αναστολές;

Σε αυτή την επίκαιρη κωμωδία, η περιπέτεια του ζευγαριού στο dark web γίνεται η αφορμή για ευτράπελες καταστάσεις και ανατροπές, σχολιάζοντας τη σχέση των μεγαλύτερων ηλικιών με την τεχνολογία.

Η παράσταση «Χωρίς Αναστολή» ανεβαίνει με ένα εξαιρετικό επιτελείο συντελεστών και υπόσχεται άφθονο γέλιο, αλλά και τροφή για σκέψη, για το πώς η τεχνολογία επηρεάζει τη ζωή μας.

Είναι μια κωμωδία που θα σας κάνει να γελάσετε να σκεφτείτε  και να προβληματιστείτε !

Συντελεστές:

Κείμενο: Μαρία Μαυρικάκη

Σκηνοθεσία: Αντώνης Αντωνίου

Σκηνικά – Κοστούμια: Νίκος Κασαπάκης

Φωτισμοί: Μαριέτα Παυλάκη

Social & φωτογραφίες: Grid Fox

Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού ( angienomikou@gmail.com)

Ηθοποιοί: Αντώνης Αντωνίου & Νατάσα Ασίκη

Μέρες & ώρες παραστάσεων
Τετάρτη :
19:30
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο : 21.00
Κυριακή : 20:00
Διάρκεια παράστασης: 80‘ ( χωρίς διάλειμμα)
Τιμές εισιτηρίων : γενική είσοδος 17€
Μειωμένο : 12€ ( Φοιτητικό , παιδικό , ΟΛΜΕ/ΔΟΕ)

Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη : γενική Είσοδος 12€

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/theatriki-skini-xoris-anastoli/?lang=el και στο ταμείο του θεάτρου (2102236890)

Θεατρική σκηνή Αντώνη Αντωνίου
Νάξου 84 Αθήνα 11255

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ιωάννα Καράνταλη: "Ο τίτλος «Είμαι ό,τι θυμάμαι» υπογραμμίζει την κεντρική σημασία της μνήμης στην ανθρώπινη ταυτότητα, καθώς οι αναμνήσεις σχηματίζουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο".