4ο ARTience - ΣΥΝΕΔΡΙΟ για τη Φωνή 12 & 13 Οκτωβρίου

 Emoji4ο ARTience Διεθνές Συνέδριο για τη Φωνή

12 & 13 Οκτωβρίου 2024

Αθήνα: Ολυμπία Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας

ΘέμαΗ Επιστήμη ως Εργαλείο στη Φωνητική Εκπαίδευση

και οι Αχαρτογράφητοι Φωνητικοί Δρόμοι

 Το 4ο ARTience Διεθνές Συνέδριο για τη Φωνή τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Αθηναίων.


 Το 4ο ARTience Διεθνές Συνέδριο για τη Φωνή, επιχειρεί να φωτίσει ανεξερεύνητα πεδία της φωνητικής τέχνης που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τομείς περαιτέρω έρευνας, να χαρτογραφήσει το παιδαγωγικό τοπίο και να αναδείξει  την πολυμορφία του φωνητικού οργάνου και του τραγουδιού. Για την επιτευχθεί η χαρτογράφηση του εκπαιδευτικού μοτίβου, θα παρουσιαστούν οι σύγχρονες επιστήμες που ασχολούνται με την ανθρώπινη φωνή και θα αναζητηθεί η σημασία τους στην εκπαίδευση της φωνής.

 Παράλληλα, έχει ως στόχο στην προβολή και επικοινωνία του νεοσύστατου Ελληνικού Συλλόγου Εκπαιδευτών Φωνής (Hellenic Voice Teachers Association). Καθώς η αναγκαιότητα της σύστασης του συγκεκριμένου Συλλόγου, αναδείχθηκε κατά τη διάρκεια του 3ου Συνεδρίου, η ARTience by_PhonoQuest, ανέλαβε την ευθύνη της συγκρότησης και σύστασης του ΕΣΕΦ, αποδεικνύοντας την υπευθυνότητα και τη συνέπεια της για την δημιουργία μια ποικιλόμορφης και αλληλεπιδραστικής κοινότητας που θα προάγει την εκπαίδευση, την έρευνα και τα θέματα της επαγγελματικής φωνής.

 Η συμμετοχή της Προέδρου του National Association of Teachers of SingingDr. Alexis Davis-Hazell, στον χαιρετισμό για την ίδρυση του Ελληνικού Συλλόγου Εκπαιδευτών Φωνής (Hellenic Voice Teachers Association) αποτελεί μια σημαντική επιτυχία και αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλεται για την ενίσχυση της φωνητικής παιδαγωγικής στην Ελλάδα. Η Πρόεδρος του NATS θα αναφερθεί στο έργο του NATS, παρουσιάζοντας τα οφέλη που παρέχει στα μέλη του και τονίζοντας τη σημασία της δικτύωσης και της επαγγελματικής ανάπτυξης των φωνητικών εκπαιδευτών διεθνώς.

 Την δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου, δύο σημαντικότατες καθηγήτριες και ερευνήτριες της άδουσας φωνής, η Αμερικανίδα Kerrie Obert και η Αγγλίδα Janice Chapman, θα παρουσιάσουν δύο μοναδικά σεμινάρια με πρακτική εφαρμογή, δίνοντας την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να λάβει γνώσεις αιχμής και να γνωρίσει από κοντά δύο θρύλους της φωνητικής εκπαίδευσης.

 Για να δηλώσετε συμμετοχή στο 4ο ARTience Διεθνές Συνέδριο για τη Φωνή, συμπληρώστε την φόρμα πατώντας ΕΔΩ.

 Το Συνέδριο διεξάγεται υβριδικά μέσω δια ζώσης και διαδικτυακής παρακολούθησης. 

 Κόστος Συμμετοχής Συνεδρίου: 380€

Άνεργοι / Φοιτητές / ΑΜΕΑ (με αποστολή αποδεικτικού) - 40%= 230€

 Κόστος διαδικτυακής Συμμετοχής: 280€

Άνεργοι / Φοιτητές / ΑΜΕΑ (με αποστολή αποδεικτικού) - 40%= 170€

 Στα μέλη του Ελληνικού Συλλόγου Εκπαιδευτών Φωνής δίνεται 20% έκπτωση στο κόστος συμμετοχής με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές.

 Πληροφορίες - Εγγραφές: artience.gr | +30 690 661 0604 & +30 694 577 4666.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=aRpAgswdUXo

 ΔιοργανωτήςARTience by_PhonoQuest AMKE

ΧορηγοίFarmaSyn SAΒΙΕΚΚΟ ΑΕ

Χορηγοί επικοινωνίας: Αθήνα 9,84, All4funHeterArtΣπίθες

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ιωάννα Καράνταλη: "Ο τίτλος «Είμαι ό,τι θυμάμαι» υπογραμμίζει την κεντρική σημασία της μνήμης στην ανθρώπινη ταυτότητα, καθώς οι αναμνήσεις σχηματίζουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".