Στέλιος Τσουκιάς Full Band | Faust | Παρασκευή 1 Νοεμβρίου | Η προπώληση ξεκίνησε

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΟΥΚΙΑΣ

Full Band Live

Faust


Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου


 
 Η προπώληση ξεκίνησε

 

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, ο Στέλιος Τσουκιάς επιστρέφει στο Faust για το πρώτο full band live του χειμώνα. Έχοντας σταθερά δίπλα του τρεις ξεχωριστούς μουσικούς, τον σπουδαίο Θανάση Τζίνγκοβιτς (B-Movies, Σούπερ Στέρεο) στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Ιάσονα Οικονόμου (Σούπερ Στέρεο) στο ηλεκτρικό μπάσο, τον Πρόδρομο Μυστακίδη (BAiLDSA) στα τύμπανα και pads, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα εντελώς καινούργιο, με χαρακτηριστικό ήχο και ταυτότητα. Πιο ηλεκτρικό και πιο δυναμικό που έχει ως στόχο να μας ξεσηκώσει και να μας κάνει να τραγουδάμε μαζί τους χωρίς ανάσα.

Ο Τσουκιάς και η μπάντα του φτιάχνουν ένα post rock περιβάλλον μέσα στο οποίο χωρούν εμβληματικά τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας, τα τραγούδια της προσωπικής τραγουδοποιίας του Στέλιου αλλά και επιλογές από την αμερικανική και βρετανική σκηνή που τους αρέσει να παίζουν μαζί.

Στο ανανεωμένο του πρόγραμμα ο Στέλιος παρουσιάζει τραγούδια που κυκλοφόρησε μέσα στο 2024, το 
Φωτιές στον αέρα, που ήδη παίζεται από τα μουσικά ραδιόφωνα στην Αθήνα και στην επαρχία και το Πότε θα έρθεις, τραγούδι που κυκλοφόρησε το Μάρτιο επηρεασμένος από τις τραγωδίες που σημάδεψαν τη χρονιά του ‘23. Αρκετούς μήνες μετά, ο Στέλιος και η μπάντα συναντιούνται ξανά σε ένα πλαίσιο διαφορετικό αλλά και τόσο ίδιο. Η μουσική του έχει επηρεαστεί από ό,τι ζει και τα νέα τραγούδια έχουν ήδη αρχίσει να γεννιούνται. Κάποια από αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να τα ακούσουμε πρώτη φορά live στο FAUST όπως το Μην αργήσεις, νέο τραγούδι σε μουσική Quasamodo και στίχους Νάσου Αρώνη (κυκλ.Νοέμβριος 24) και το Απωθημένο σε μουσική Στέλιου Τσουκιά και στίχους Νίκου Νούκουτου (κυκλ.2025).

Κάθε ζωντανό πρόγραμμα του Στέλιου αποδεικνύει πως δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι πρόκειται για έναν τραγουδοποιό - και μαθηματικό - που ξέρει να απευθύνεται με άμεσο τρόπο στο κοινό του για όσα τον απασχολούν και τον ενεργοποιούν.
 
Στις 1 Νοεμβρίου, στο Faust, ο Στέλιος Τσουκιάς θα μας τραγουδήσει αυτές τις ιστορίες και πολλές ακόμα μαζί με την εκρηκτική του μπάντα. Σας περιμένουμε!


Παίζουν οι μουσικοί:
Πρόδρομος Μυστακίδης - τύμπανα
Θανάσης Τζίγγοβιτς - ηλεκτρική κιθάρα
Ιάσονας Οικονόμου - ηλεκτρικό μπάσο.

Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Λιάπης

INFO
Στέλιος Τσουκιάς Live

FAUST
Παρασκευή 1 Νοεμβρίου


Ώρα έναρξης: 22.00


Προπώληση: more.com
Είσοδος: 10€
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3234095

Συντελεστές
Φωτογραφίες: Μπάμπης Τσουκιάς
Σχεδιασμός αφίσας: Φώτης Βλαχόπουλος


Follow Στέλιος Τσουκιάς 

Facebook | Instagram | Spotify | Youtube 


Επικοινωνία – Προβολή στα Media

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ιωάννα Καράνταλη: "Ο τίτλος «Είμαι ό,τι θυμάμαι» υπογραμμίζει την κεντρική σημασία της μνήμης στην ανθρώπινη ταυτότητα, καθώς οι αναμνήσεις σχηματίζουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο".