Εργαστήρι Θεάτρου Ξένια Καλογεροπούλου: Νέα στέγη στην “Paraga”

 


Εργαστήρι Θεάτρου Ξένια Καλογεροπούλου: Νέα στέγη στην “Paraga”!
Αθήνα 11/10/24


Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι το Εργαστήρι Θεάτρου Ξένια Καλογεροπούλου
 μετακομίζει στη νέα του στέγη, στην Paraga, του Τάσου Κώνστα και της Αλεξίας Αλεξίου τη Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024.



Από τα μέσα Οκτωβρίου, όλα τα θεατρικά εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες θα πραγματοποιούνται στους νέους, ανανεωμένους χώρους μας στην
Paraga.
Η
Paraga βρίσκεται στην Καλλιρρόης 89 (6 μόλις λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Μετρό ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ), στάση ΚΑΣΟΜΟΥΛΗ με τραμ και 4 λεπτά από τη στάση ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ με λεωφορείο.

Η μετακόμισή μας στην
Paraga σηματοδοτεί μια νέα αρχή για το Εργαστήρι, με περισσότερους χώρους και καλύτερες υποδομές σε μια γειτονιά με έντονη πολιτιστική δράση. Ο νέος χώρος όχι μόνο υποστηρίζει και ενισχύει τη φιλοσοφία μας στο Εκπαιδευτικό Δράμα, αλλά προσφέρει επίσης ευκαιρίες για νέες καλλιτεχνικές ανταλλαγές και εμπλουτισμό των καλλιτεχνικών ενοτήτων μας, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες της θεατρικής σκηνής.

Η χρόνικη συγκυρία συμπίπτει με τα
 20 χρόνια λειτουργίας του Εργαστηρίου. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώθουν δράσεις για να γιορτάσουμε την επέτειο και να σας καλωσορισούμε στη νέα μας γειτονιά.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε στην
Paraga και να γίνετε μέρος της κοινότητάς μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εργαστήρια και τις εγγραφές, μπορείτε να μας επισκεφθείτε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 3249829, email: info@ergastiritheatroukalogeropoulou.com.
Σας περιμένουμε με ανυπομονησία στη νέα μας στέγη!

Με εκτίμηση και δέσμευση για τη συνέχιση του δημιουργικού μας έργου,

Αντωνία Βλάχου,
Θεατρολόγος,
Διευθύντρια του Εργαστηρίου-θεάτρου Ξένια Καλογεροπούλου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ιωάννα Καράνταλη: "Ο τίτλος «Είμαι ό,τι θυμάμαι» υπογραμμίζει την κεντρική σημασία της μνήμης στην ανθρώπινη ταυτότητα, καθώς οι αναμνήσεις σχηματίζουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο".