ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | «ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗΣ» | ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑΚΗΣ

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗΣ» | ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΔΡΑΧΤΙ

 


Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, ώρα 19:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Αδράχτι , διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Κλέαρχου Σταματουλάκη ,  με τίτλο «Τα χειρόγραφα της πεντάμορφης».

 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Χαράλαμπος Πετράς, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής, Executive Coach, Διευθυντής του Athens Coaching Institute & Συγγραφέας

Γιώργος Φλέγγας, Σκηνοθέτης-Κινηματογραφιστής Μέλος ΕΤΕΠ, Τμήμα Κινηματογράφου ΑΠΘ

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 7).

 

Link βιβλίου: https://shorturl.at/hMpJ9

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ξέρεις ποιος είσαι; 

Γιατί κάνεις αυτό που κάνεις; 

Σε ευχαριστεί ή το κάνεις γιατί πρέπει;  

Σ’ έναν κόσμο όπου κλασικές μορφές παραμυθιών συναντώνται με την pop κουλτούρα και το σήμερα, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Ο συγγραφέας Κλέαρχος Σταματουλάκης ως ψυχολόγος αφήνει πάντα στοιχεία για μια βαθύτερη αναζήτηση μέσα σε ένα φαινομενικά ανάλαφρο κι ευχάριστο κείμενο. Έτσι, μαζί με την Πεντάμορφη που προσπαθεί να βρει τον εαυτό της και να βάλει τα πρέπει της σε μια τάξη, ο αναγνώστης θα μπει στη διαδικασία να αναρωτηθεί και να ανακαλύψει πράγματα για τον ίδιο του τον εαυτό. Το βιβλίο είναι spinoff του «Η εκδίκηση της Ωραίας Κοιμωμένης» που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2018 κι αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ειδική έκδοση από τις Εκδόσεις Αδράχτι. 

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Το σωτήριο έτος 1988 γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει µέχρι σήµερα, ο Κλέαρχος-Κωνσταντίνος, Κωστής µέχρι τα 11, Κλέαρχος από κει και πέρα. Αφού τελείωσε το σχολείο, µε καλύτερες αναµνήσεις αυτές από τη θεατρική ομάδα, έκανε ένα επιτυχημένο πέρασμα από τη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ, για να καταλήξει στο University of Sheffield. Εκεί τελείωσε Bachelor και Master στην Ψυχολογία. Πλέον είναι ψυχολόγος, µε το γραφείο του, Create Your Myth, να λειτουργεί στο κέντρο της πόλης και ιδρυτής των εκδόσεων Αδράχτι. Έγραφε πάντα, µα βαριόταν πολύ εύκολα. Μέχρι που η Ωραία Κοιμωμένη έπρεπε να ξυπνήσει κι αυτός έπρεπε να καταγράψει την εκδίκησή της.  «Η εκδίκηση της Ωραίας Κοιμωμένης» ήταν το πρώτο του βιβλίο. 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ιωάννα Καράνταλη: "Ο τίτλος «Είμαι ό,τι θυμάμαι» υπογραμμίζει την κεντρική σημασία της μνήμης στην ανθρώπινη ταυτότητα, καθώς οι αναμνήσεις σχηματίζουν το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τον κόσμο".