Η οσδέλnet μετονομάζεται σε BookPoint

  

Η οσδέλnet μετονομάζεται σε BookPoint


BookPointΈνα σημείο για όλα τα βιβλία!


 

Η oσδέλnet, η κορυφαία βιβλιογραφική βάση δεδομένων στην Ελλάδα, που περιλαμβάνει το μεγαλύτερο πλήθος εγγραφών βιβλίων της ελληνικής βιβλιοπαραγωγής, προχωρά σε ανανέωση της ταυτότητάς της.  

 

Από σήμερα, η οσδέλnet μετονομάζεται σε BookPoint, διατηρώντας την ίδια δέσμευση στην ποιότητα και την αξιοπιστία των εγγραφών της. Η νέα ταυτότητα της πλατφόρμας αποτυπώνει την εξελικτική πορεία του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου (ΟΣΔΕΛ) προς μια κατεύθυνση που αντανακλά τις σύγχρονες προκλήσεις και ανάγκες του εκδοτικού τομέα και της διακίνησης. Μέσα από τον ανανεωμένο χαρακτήρα της, η ιστοσελίδα προσφέρει στους χρήστες μία εμπειρία, που συνδυάζει την τεχνολογική καινοτομία με την ευχρηστία, καθιστώντας την πρόσβαση στη γνώση και την πληροφορία πιο άμεση και προσιτή από ποτέ. 

 

Η νέα ονομασία, BookPoint, δηλώνει με τον πιο εύληπτο τρόπο ότι είναι το σημείο αναφοράς της βιβλιοπαραγωγής στην Ελλάδα. Μέσω αυτής της ανανέωσης, επιδιώκεται η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και της επιρροής της πλατφόρμας στον χώρο του βιβλίου, αναδεικνύοντάς την ως το πλέον αξιόπιστο εργαλείο για βιβλιοπώλες, εκδότες, βιβλιοθηκονόμους, δημιουργούς (συγγραφείς, μεταφραστές, εικονογράφους, επιμελητές κ.ά.) και αναγνώστες. Στόχος είναι το BookPoint να γίνει ο αδιαμφισβήτητος προορισμός για όσους επιζητούν ακριβή, ενημερωμένα και πλήρη δεδομένα σχετικά με κάθε τύπο βιβλίου, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς και των επαγγελματιών του κλάδου.

 

Η νέα ταυτότητα του BookPoint έρχεται να ολοκληρώσει τις πολλές και νέες λειτουργίες της βάσης όπως εξελίχθηκαν τα τελευταία χρόνια για την υποστήριξη των επαγγελματιών της αγοράς, μεταξύ άλλων και της υποστήριξης του θεσμού της ενιαίας τιμής με λεπτομερείς πληροφορίες ανά τίτλο για όλα τα βιβλία που διατίθενται στην ελληνική αγορά.

 

Επιπλέον, το BookPoint:
- Ενημερώνεται και επικαιροποιείται από τους ίδιους τους εκδότες (real-time entry).
- Διαθέτει νέο, βελτιωμένο interface για τους βιβλιοπώλες, υποστηρίζοντας την καθημερινή λειτουργία των καταστημάτων τους και δίνοντάς τους παράλληλα τη δυνατότητα να ενσωματώσουν τη μοναδική επικαιροποιημένη βάση στο e-shop.
- Προσφέρει μηνιαία έκδοση με αναλυτικά δεδομένα, ενημερώσεις και τάσεις της αγοράς, υποστηρίζοντας τη στρατηγική και τον προγραμματισμό των εκδοτών και των βιβλιοπωλών.

Παραμένει η πληρέστερη βιβλιογραφική βάση και βρίσκεται πάντα κοντά στους εκδότες, τους βιβλιοπώλες, τους δημιουργούς, τους ερευνητές, τους αναγνώστες. 

Γιατί το BookPoint είναι ένα σημείο για όλα τα βιβλία!
 


BookPoint
Θεμιστοκλέους 73, Αθήνα 106 83, τηλ.: 2103849118
bookpoint.grinfo@bookpoint.gr



Προβολή - επικοινωνία ArtsPR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".