Άρτεμις Ματαφιά - Κυριάκος Γκουβέντας - Δημήτρης Ανδρεάδης : "Του Cinema και της Καρδιάς". Παρασκευές του Νοεμβρίου στο Gustav

 

Άρτεμις Ματαφιά
Κυριάκος Γκουβέντας
Δημήτρης Ανδρεάδης 


"Του Cinema και της Καρδιάς"

Παρασκευές του Νοέμβρη
 (1,8,15,22,29)
στο Gustav 

Τις Παρασκευές του Νοεμβρίου (1,8,15,22,29) το Gustav, στην στοά του εμβληματικού εμπορικού κέντρου Atrium, φιλοξενεί ένα τρίο αναγνωρισμένων μουσικών, σε μια cine-μουσική παράσταση καρδιάς μερικών από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού και παγκόσμιου κινηματογράφου!

Με την Άρτεμη Ματαφιά στο τραγούδι, τον Κυριάκο Γκουβέντα στο βιολί, και, τον μαέστρο Δημήτρη Ανδρεάδη στο πιάνο.
Σας περιμένουμε να ζήσουμε μεγάλες κινηματογραφικές και μουσικές στιγμές του Cinema και της Καρδιάς τις Παρασκευές του Νοεμβρίου στο Gustav!

Άρτεμις Ματαφιά:
Η Άρτεμις Ματαφιά είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός και voice actor. Η πορεία της ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη, με έμφαση στο “Σμυρναίικο” και “Ρεμπέτικο” τραγούδι, αλλά και τους παραδοσιακούς χορούς (XΟΦΕΘ, Λύκειο Ελληνίδων, Δώρα Στράτου). ‘Εχει συνεργαστεί με σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς, συνθέτες, ερμηνευτές και σκηνοθέτες, καταγράφοντας μια σειρά από επιτυχημένες συνεργασίες.‘Εχει πάρει βραβεία ερμηνείας, εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές, μουσικοθεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικά «shows», ερμηνεύοντας έργα τόσο από το ελληνικό λαϊκό όσο κι από το διεθνές ρεπερτόριο, εστιάζοντας στα τραγούδια της Μεσογείου και στα musicals. Διδάσκει βιωματική μέθοδο ερμηνείας τραγουδιού σε επαγγελματίες της
φωνής και του λόγου. Γράφει τραγούδια και μουσική για θεατρικές παραστάσεις ενώ συχνά ακούμε τη φωνή της σε κινηματογραφικές ταινίες και παιδικές σειρές.

Κυριάκος Γκουβέντας:
Ο Κυριάκος Γκουβέντας συνεργάστηκε κατά καιρούς με όλους τους ευαίσθητους δέκτες, παράγοντες και λειτουργούς της ελληνικής λαϊκής, δημοτικής και παραδοσιακής μουσικής, πραγματοποιώντας πλήθος συναυλιών, παρουσιάσεων και εκπομπών σε όλο τον κόσμο για περισσότερα από 20 χρόνια, ενώ η δισκογραφική του δραστηριότητα ξεπερνά τους 150 δίσκους
μακράς διαρκείας. 
Εχει επιμεληθεί πολλές από τις δισκογραφικές και έντυπες εκδόσεις του Αρχείου Ελληνικής Μουσικής, ενώ είναι μόνιμο μέλος του πολυσυζητημένου μουσικού συνόλου Primavera in Salonicο με τη Σαβίνα Γιαννάτου, καθώς και της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας, της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος.

Δημήτρης Ανδρεάδης:
Απόφοιτος πιάνου και κάτοχος πρώτου βραβείου από το Ελληνικό Ωδείο. Εχει κάνει σεμινάρια τζαζ πιάνου με τον Μάρκο Αλεξίου ενώ κατέχει Bachelor από το Βerklee College Of Music στην μουσική τεχνολογία και την ενορχήστρωση και βραβείο Robert Moog Award από το Berklee College Of Music.
Εχει συνεργαστεί με τον Νίκο Μαμαγκάκη και τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων (2008-2010)/την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ (2018), έχει παρουσιάσει Εκκλησιαστική μουσική στο Ηρώδειο και έχει συνεργαστεί με το Θέατρο Τέχνης, τον Σταμάτη Κραουνάκη και την Οχρχήστρα Μίκης Θεοδωράκης. 

Ελάτε να ζήσουμε μεγάλες κινηματογραφικές και μουσικές στιγμές "του cinema και της καρδιάς" τις Παρασκευές του Νοεμβρίου στο Gustav. 

Eναρξη: 22:00
Είσοδος: 10 ευρώ 
Προπώληση: ticketservices.gr 

GUSTAV 
Χαριλάου Τρικούπη 6-10, Εμπορικό κέντρο Atrium (σε στοά)
+30 2103643563
info@gustav.gr
www.gustav.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".