Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

O Γιώργος Μάρτος παρουσιάζει το νέο του album «Ψαξ’ το βαθιά»

Γιώργος Μάρτος - Ψάξ'το βαθιά


 
 


(Ακούστε τα τραγούδια και στο επίσημο κανάλι μας στο YoutubeΕΔΩ)
 

Ο Γιώργος Μάρτος είναι ένας τραγουδοποιός του σύγχρονου κόσμου που δεν διστάζει να μιλήσει ευθέως για την πραγματικότητα που αντικρύζει και αντικρύζουμε χωρίς ωραιοποιήσεις και περιστροφές.

Μια πραγματικότητα που δεν μπορείς να υπερβείς αν δεν βρεις το θάρρος να την κοιτάξεις κατάματα.

Το νέο ψηφιακό album του Γιώργου Μάρτου σε στίχους και μουσική του ίδιου, με τίτλο «Ψαξ’ το βαθιά» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, είναι μια αλληλουχία τραγουδιών που αξίζει κανείς να ακολουθήσει μέσω της προσεκτικής ακρόασης και να αντικρύσει με αυτό τον τρόπο τον κόσμο, μέσα από τη διεισδυτική ματιά του τραγουδοποιού.

Ο Γιώργος Μάρτος, παρά τα μόλις εικοσιοχτώ του χρόνια, έχει ήδη στις αποσκευές του ένα προσωπικό δίσκο με τίτλο «Έχουμε υποχρέωση» αλλά και σημαντικές συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Πάνος Κατσιμίχας, η Αρλέτα, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και πολλοί άλλοι, μέσα από τη συμμετοχή του στα πολυσυλλεκτικά album «Πάνω κάτω η Πατησίων» και «Ξαναδιαβάζοντας τον Μίκη Θεοδωράκη».

Τα τραγούδια του δίσκου μιλούν για τη μοναχική αναζήτηση ενός στέρεου νοήματος σε έναν άκρως μεταβαλλόμενο κόσμο που κινείται διαρκώς κάτω από τα πόδια μας.

Μιλούν για την αναλγησία της εξουσίας, το διαχρονικό αίτημα για ελευθερία και αλήθεια αλλά και τους ανατρεπτικούς έρωτες και την ελπίδα για την δημιουργία ενός μέλλοντος χωρίς τις σκιές του φόβου, που εμποδίζει τους ανθρώπους να κάνουν γόνιμες τις ζωές τους.

Ο Γιώργος Μάρτος οραματίζεται, όπως όλοι οι αληθινοί καλλιτέχνες, έναν κόσμο αλληλεγγύης απαλλαγμένο από τα βαρίδια του παρελθόντος. Τραγουδά για το δώρο της ζωής και όχι για το άγος της απλής επιβίωσης. Γίνεται σκωπτικός όταν αναφέρεται στις «αξίες» της επικρατούσας άποψης του βολέματος και της σιωπής και έχει το θάρρος να μιλήσει για τους κινδύνους ενός σχεδόν καθολικού εφησυχασμού που επιτρέπει τους επιτήδειους να λεηλατούν την ευάλωτη ομορφιά που μας περιβάλλει.

Το album «Ψαξ’ το βαθιά» σας προσκαλεί και σας προκαλεί να ταξιδέψετε σε έναν διαφορετικό μουσικό τόπο, που προσφέρεται για μια συναρπαστική, προσωπική εξερεύνηση από αυτές που σε βοηθούν να ανακαλύψεις και πάλι τον ξεχασμένο σου εαυτό.

Την ψηφιακή κυκλοφορία του album θα ακολουθήσει σύντομα και η κυκλοφορία του σε cd.

Το Ψάξ’το Βαθιά κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες: 

 

  • Κατεβάστε το από το iTunes
  • Κατεβάστε το από το Google Store
  • Κατεβάστε το από το Amazon
  • Ακούστε το από το Spotify
  • Ακούστε το από το Deezer

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ