Διεθνής προβολή του φεστιβάλ Επιδαύρου 2019




H Ομοσπονδία Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδιών & Τουρισμού (FedHATTA), συγχαίρει το Φεστιβάλ Aθηνών και Επιδαύρου  που για πρώτη φορά ανακοίνωσε το πρόγραμμα του για την Επίδαυρο  τόσο νωρίς (22/10/2018), βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στον έγκαιρο προγραμματισμό των τουριστικών πακέτων και στην ενημέρωση των ταξιδιωτών.


Η FedHATTA έχει ήδη  αναρτήσει  το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου 2019 στην ιστοσελίδα της ( http://grecorama.com/en/the-2019-epidaurus-festival-programme-is-announced/),  το έχει προωθήσει σε πολλά ηλεκτρονικά μέσα τουρισμού και το έχει κοινοποιήσει στους αντίστοιχους συνδέσμους ξένων χωρών (χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης, Η.Π.Α., Ινδία, Κύπρος, Ισραήλ).

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης  του πολιτιστικού τουρισμού, η Ομοσπονδία και το Φεστιβάλ, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση των παραστάσεων αρχαίου δράματος, αλλά και σύγχρονου ρεπερτορίου, στα δύο εμβληματικά αρχαία θέατρα της Αργολίδας (Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου & Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου).

Το διεθνές φεστιβάλ αρχαίου δράματος που διεξάγεται στην περιοχή κάθε καλοκαίρι μπορεί  να διανθίσει την ταξιδιωτική εμπειρία με τρόπο μοναδικό και ιδιαίτερο, δίνοντας ταυτόχρονα στη χώρα μας τη δυνατότητα να αναδείξει τον πολιτιστικό της προφίλ.

Υπενθυμίζεται  ότι το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου 2019 είναι ήδη αναρτημένο και στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου στα ελληνικά και στα αγγλικά, ενώ συνοδεύεται και από δύο ξενόγλωσσα πληροφοριακά βίντεο.
Βίντεο για το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου: https://www.youtube.com/watch?v=wu5n9_q4ggQ&feature=youtu.be
Βίντεο για το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου: https://www.youtube.com/watch?v=ZkODIfdAWSk&feature=youtu.be

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου 2019 εδώ.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Εσύ κι εγώ και ο Φεϊντώ» της θεατρικής ομάδας Αντικλείδι στο Μικρό Κεραμεικό

LIVE | Rebe(l)Tango: Ρεμπέτικο & Tango: Δρόμοι Παράλληλοι

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Είδαμε και προτείνουμε: «Η Ανάστασις» του Λέοντος Τολστόι στο ΘΕΑΤΡΟ NOŪS