Ο Λευτέρης Λαγγούσης στη Ρότα

Ο Λευτέρης Λαγγούσης στη Ρότα
Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου
Ο νέος τραγουδοποιός Λευτέρης Λαγγούσης, έρχεται στην μουσική σκηνή Ρότα, για μια εμφάνιση την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου.


Πυρήνας της εμφάνισης του, τα τραγούδια του πρώτου του άλμπουμ «Της Αγάπης οι Σκιές», σε παραγωγή των Δραμαμίνηστα οποία μετατρέπει τις εσωτερικές συγκρούσεις και ανησυχίες, το φόβο της απώλειας  και τις προσωπικές του σκοτεινές στιγμές, σε λόγο και μουσική.

Το αποτέλεσμα, ένα ταξίδι γεμάτο ένταση και ευαισθησία που ενισχύεται από  τη σπάνια χροιά της φωνής του και τον άμεσο και γεμάτο εικόνες στίχο. Η μουσική του, κινείται σε ηλεκτρικούς ήχους χωρίς να εγκαταλείπει τη μπαλάντακαι σε μεταφέρει σ’ ένα ξεχωριστό ταξίδι περιπλάνησης. Χαρακτηριστικά τραγούδια «Τα σκοτεινά μου δάση», «Όνειρο της μέρας», «Ένας άδειος πλανήτης»

Δίπλα σε αυτά θα τραγουδήσει κομμάτια που αγαπά. Από Μάνο Λοΐζο και Παύλο Παυλίδη, μέχρι Van Morrison και Νeil Young. Επιλογές που καθρεφτίζουν τις μουσικές αναφορές του, την ταυτότητα του.

Μαζί του οι μουσικοί Άλκης Ζούκας: πιάνο, πλήκτρα και Στέφανος Γεωργιτσόπουλος: ηλεκτρική κιθάρα



Ρότα art coffee community, Σόλωνος 124, Αθήνα. Tηλ: 210 3801033
Γενική είσοδος: 6 ευρώ
Εναρξη: 21:00


Λευτέρης Λαγγούσης
Facebook page | Youtube | Instagram | Spotify 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: "Σήμερα και κάθε μέρα" της Δήμητρας Φώτου