Ο Παντελής Καστανίδης στη Σφίγγα - Δευτέρα 4 Μαρτίου


Ο Παντελής Καστανίδης στη Σφίγγα
Δευτέρα 4 Μαρτίου
Φιλική συμμετοχή ο Γιάννης Κρητικός και ο Δημήτρης Ρόκκος

Μετά την πρώτη επιτυχημένη του εμφάνιση στη μουσική σκηνή Σφίγγα, ο δυναμικός ερμηνευτής Παντελής Καστανίδης, αυτή την φορά στα γενέθλια του, την Δευτέρα 4 Μαρτίου, επιστρέφει και θα μας ξεσηκώσει με αγαπήμενα rock και έντεχνα τραγούδια μαζί με την μπάντα του Ε90. Καλεσμένοι του ο Γιάννης Κρητικός με την λύρα του και ο Δημήτρης Ρόκκος και βεβαία πολλές ακόμα εκπλήξεις που θα μάθουμε σύντομα!
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε τα γενέθλια του, να τραγουδήσουμε και να γίνουμε όλοι μια παρέα όπως μόνο αυτός ξέρει!

Μαζί τους οι μουσικοί Βαγγέλης Κονταράτος στην κιθάρα, Κωνσταντίνος Αλούπης στα πλήκτρα, Δημήτρης Γκαβαρδίνας στα τύμπανα και Χρήστος Πυρρής στο μπάσο.

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος σε τραπέζι: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".

Ευαγγελία Κούρτη: "Η ποίησή μου θέλω να κατατείνει στην αυτογνωσία και αυτή με τη σειρά της να μας οδηγήσει στο δρόμο της δράσης και της ευθύνης".