Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εκδόσεις Παπαδόπουλος | Νέες Κυκλοφορίες 18-02-2019

RICHARD CLOGG
Ο ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ
Ένα βιβλίο που αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία διάφορων ακαδημαϊκών και πολιτικών μηχανορραφιών κατά τη διάρκεια της θητείας του συγγραφέα στην Ελλάδα και, κατόπιν, στο Τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του King's College London.
Ο Richard Clogg, ο οποιος έχει συνδέσει το όνομά του με τη διδασκαλία της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, θα παρευρεθεί την Παρασκευή 1η Μαρτίου ως προσκεκλημένος ομιλητής στο Delphi Economic Forum IV.
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ΔΤ του βιβλίου
ΨΕΜΑΤΑ
GEOFFROY de PENNART
ΨΕΜΑΤΑ
Δυο φίλοι, ο Λουκάς (ο λύκος) και ο Μελέτης (το γουρούνι) κανονίζουν να συναντηθούν οι μπαμπάδες τους, βρίσκονται όμως μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη!
Ο ξεχωριστός Γάλλος συγγραφέας και εικονογράφος Geoffroy de Pennart των επιτυχιών Να ’μαι ξανά και Ο καλόκαρδος λύκος μας διηγείται με το ιδιαίτερο χιούμορ του μία ακόμα ιστορία.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ΔΤ του βιβλίου
Ο ΛΥΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ
ORIANNE LALLEMAND
Ο ΛΥΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ
Νέος τίτλος στην αγαπημένη σειρά βιβλίων με πρωταγωνιστή τον γλυκό, τρυφερό, ανατρεπτικό λύκο... Ζαχαρία!
Μια συναρπαστική περιπέτεια με θέμα την οικολογία και τους πραγματικά ανεκτίμητους θησαυρούς!
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ΔΤ του βιβλίου
ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ ΛΕΜΕ
JORY JOHN
ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ ΛΕΜΕ
Ο Αρκούδος φεύγει για εκδρομή χωρίς τον Πάπιο. Πως θα αντέξει ο Πάπιος εφτά μέρες χωρίς τον καλύτερο του φίλο; Η νέα ξεκαρδιστική ιστορία των δημιουργών του Καληνύχτα, λέμε!
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ΔΤ του βιβλίου
ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ & ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ
Ένα ανοιξιάτικο πρωινό, ένα φιλάκι γεννιέται και ταξιδεύει ανάμεσά μας. Στο πέρασμά του αφήνει χαμόγελα και ξυπνά συναισθήματα... Ας το ακολουθήσουμε σ' ένα ταξίδι δίχως τέλος, με μοναδική αποσκευή μας την αγάπη.
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ΔΤ του βιβλίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ