Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Προσωπικά» του Πάνου Αμαραντίδη με τον Κωνσταντίνο Φραντζή στο El Convento del Arte



«Προσωπικά» του Πάνου Αμαραντίδη

 “Το σώμα που ζητάς...”
με τον Κωνσταντίνο Φραντζή

Στο El Convento del Arte  
Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019



Στη μουσική παράσταση “Προσωπικά: Το σώμα που ζητάς...” θα σας αφηγηθώ την δική μου μουσική διαδρομή μέσα απο ξένες και Ελληνικές επιτυχίες ξεκινώντας απο τα πρώτα χρόνια που άρχισα να ερμηνεύω μέχρι σήμερα... μέχρι το δικό μου σήμερα...»


Ο Κωνσταντίνος Φραντζής συστήνεται:
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και κατάγεται απο την Πάρο. Αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο Shamone με τον Φώτη Σεργουλόπουλο κάθε Πέμπτη Κάποιες απο τις δουλειές του: -Τηλεοπτική σειρά Mάνα Χ Ουρανού του Ανδρέα Μορφονιού, 2014-2015 MEGA (36 επεισόδια), συμμετοχή στην ταινία μικρού μήκους του Αντώνη Σωτηρόπουλου, 2014 καθώς και πρωταγωνιστικές εμφανίσεις σε μεγάλο αριθμό διαφημήσεων -Μουσική παράσταση της Νατάσας Θεοδωρίδου (Χειμώνας 2015-2016) -Τραγουδιστής στο σχήμα Παντελίδης Πάολα ΦΑΝΤΑΣΙΑ (Άνοιξη 2015) -Μουσικη παράσταση "Καθρέφτης στο Παλλάς με την Μαρινέλλα (2017) -Θεατρική παράσταση/μιούζικαλ "Jesus Christ Superstar" ως Σίμων Ζηλωτής (θέατρο Ακροπόλ 2018)


Συντελεστές:
Ερμηνεία : Κωνσταντίνος Φραντζης
Πλήκτρα: Κωνσταντίνος Κρίκος
Σαξόφωνο: Κωνσταντίνος Στάικος
Καλλ. Επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης
Πού:
El Convento Del Arte
Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα
Μουσική Παράσταση: “Το σώμα που ζητάς...”
Ημερομηνία:
Σάββατο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019
Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα
Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ώρα έναρξης: 22:00
Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για φαγητό και ποτό.
Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: arttankltd@gmail.com
Είσοδος: 10 euro

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ