Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

SNF Run Τρέχοντας προς το Μέλλον | Σάββατο 23 Ιουνίου, Ώρα εκκίνησης: 20.50 | Summer Nostos Festival 2018 | 17 –24 Ιουνίου


Summer Nostos Festival | 17 –24 Ιουνίου 


SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον


Σάββατο 23 Ιουνίου 2018


Αγώνας 10 χλμ / 6 χλμ / 1 χλμ για Αθλητές SpecialΟlympics 


Οι εγγραφές άνοιξαν! 
Οι εγγραφές για τον αγώνα δρόμου SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον ξεκίνησαν!
Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ/SNF) σας καλωσορίζει και φέτος στη μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού, σε μια γιορτή για όλη την πόλη και για κάθε κάτοικο και επισκέπτη της. Το Summer Nostos Festival (SNFestival) έρχεται από τις 17 έως και τις 24 Ιουνίου, φέρνοντας μαζί του ό,τι και ένα καλοκαίρι: ανεμελιά, διασκέδαση, ωραίες αναμνήσεις! Ένα φεστιβάλ ανοιχτό και φιλόξενο, με πρόγραμμα που ενθαρρύνει τη συνύπαρξη όλων χωρίς αποκλεισμούς και καλωσορίζει τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί.
Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Summer Nostos Festival, το Σάββατο 23 Ιουνίου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας, θα πραγματοποιηθεί ο βραδινός αγώνας δρόμου SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον, με δωρεάν συμμετοχή για όλους.
Ο βραδινός αγώνας δρόμου SNF RUN έχει αναδειχθεί πλέον σε θεσμό, με περισσότερους από 10.000 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών να έχουν λάβει μέρος στα προηγούμενα τρία χρόνια διοργάνωσής του.
Ο φετινός αγώνας περιλαμβάνει διαδρομές των 6 και των 10 χιλιομέτρων, καθώς και διαδρομή 1 χιλιομέτρου για αθλητές των Special Olympics. Η εκκίνηση των δύο πρώτων διαδρομών θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο με τους δρομείς να διασχίζουν το κέντρο της πόλης και στη συνέχεια, μέσω της Λεωφόρου Συγγρού, όλοι οι δρομείς θα τερματίσουν στο ΚΠΙΣΝ.
Στις 22.00 θα γίνει η απονομή των μεταλλίων του SNF RUN στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος ενώ θα ακολουθήσει γιορτή πυροτεχνημάτων. Η βραδιά θα κλείσει με την πολυαναμενόμενη συναυλία των Animal Collective στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival.
Στοχεύοντας στην επιβράβευση της συμμετοχής, της προσπάθειας και την ενίσχυση της αθλητικής παιδείας, ο αγώνας προσκαλεί όλους τους δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας και το εξωτερικό, να λάβουν μέρος σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, τερματίζοντας σαν μια ομάδα στο ΚΠΙΣΝ!
Το SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον πραγματοποιείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ, και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας. Τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα έχει η AMKE Αναγέννηση & Πρόοδος και την επιστημονική επίβλεψη η Α’ Ορθοπαιδική Κλινική ΕΚΠΑ.
Την περιγραφή του αγώνα πραγματοποιεί η δημοσιογράφος Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου.

Έως 6.500 συμμετοχές με προεγγραφή.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επισκεφθείτε το www.SNFestival.org.
 
[Χρήσιμες πληροφορίες για τον αγώνα]

·         Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ελεύθερη και δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.
·         Η εκκίνηση των διαδρομών των 6 και των 10 χλμ. θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με πρώτους να ξεκινούν οι δρομείς των 10 χλμ., στις 20:50, ενώ περίπου 10 λεπτά αργότερα, στις 21:00, θα ξεκινήσουν και οι δρομείς των 6 χλμ. Οι δρομείς θα διασχίσουν το κέντρο της πόλης και στη συνέχεια, μέσω της Λεωφόρου Συγγρού, όλοι οι δρομείς θα τερματίσουν στον Στίβο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος.
·         Στις διαδρομές των 6 και 10 χλμ. θα υπάρξει επίσημη χρονομέτρηση και θα γίνουν απονομές στους 3 πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης για άνδρες και γυναίκες.
·         Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 15o έτος της ηλικίας τους για τη διαδρομή των 10 χλμ., και το 12o έτος της ηλικίας τους για τη διαδρομή των 6 χλμ. Οι συμμετέχοντες πρέπει να διαθέτουν καλή φυσική κατάσταση και να εγγραφούν μέσω της ιστοσελίδας www.SNFestival.org. Για τους συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών απαιτείται ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής από τον ασκούντα γονική μέριμνα.
·         Για τις διαδρομές των 6 και 10 χλμ., οι εγγραφές είναι περιορισμένες στον αριθμό των 3.250 συμμετεχόντων, ανά διαδρομή.

 
 Σημείωμα προς τους συντάκτες 
Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία των προηγούμενων χρόνων και με 170.000 επισκέπτες στις περσινές εκδηλώσεις του, το Summer Nostos Festival (SNFestival), που διοργανώνεται και χρηματοδοτείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι στην πόλη από τις 17 έως τις 24 Ιουνίου 2018.
Το SNFestival είναι ένα φεστιβάλ ανοιχτό και δωρεάν για όλους. Παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα που αποτελείται από μουσική, χορό, θέατρο, σύγχρονη τέχνη, αθλητισμό, παιχνίδια, performances και ομιλίες.
John Cale & Band // Animal Collective // Lianne La Havas // Seu Jorge & KOA // Joyce DiDonato // Άννα Βίσση // Kronos Quartet // Stereo Nova // Onirama //  Alexi Murdoch  // American Ballet Theatre Studio Company // Κωνσταντίνος Ρήγος // Theater of War // Garry Kasparov // Μαριάννα Καβαλλιεράτου είναι μερικά από τα ονόματα που συνθέτουν το φετινό συναρπαστικό πρόγραμμα!
Ανακαλύψτε το πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων του SNFestival στον ιστότοπο της διοργάνωσης στο www.SNFestival.org και στον ιστότοπο του ΙΣΝ, στη διεύθυνσηwww.SNF.org.
Το SNFestival διοργανώνεται και χρηματοδοτείται αποκλειστικά με δωρεά από το ΙΣΝ και διεξάγεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωφελούς του δράσης και της συνεχιζόμενης υποστήριξής του προς το ΚΠΙΣΝ, επιστρέφει για μία φορά τον χρόνο, κάθε Ιούνιο στο σπίτι που δημιούργησε για όλον τον κόσμο, διοργανώνοντας και χρηματοδοτώντας τις εκδηλώσεις του SNFestival, σε μια προσπάθεια περαιτέρω ανάδειξης του ΚΠΙΣΝ. Η υλοποίηση του SNFestival πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΚΠΙΣΝ ΑΕ.
Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο:
Facebook / Twitter / YouTube

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ