Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

V for Vrana. Άνοιξε η προπώληση - προσθήκη τραπεζικών λογαριασμών για όσους δεν μπορούν να έρθουν στο ΒΕΑΚΕΙΟ

Μετά από την συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου -σας ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό- πολλοί μας ρωτάτε πώς μπορείτε να συνδράμετε χωρίς ν’ απαιτείται η φυσική σας παρουσία. 
Αν, λοιπόν, μένετε εκτός Αθηνών ή οι υποχρεώσεις σας δεν σας επιτρέπουν να παραβρεθείτε στο Θέατρο ΒΕΑΚΕΙΟ, μπορείτε να βοηθήσετε, καταθέτοντας το ποσό της επιλογής σας σ’ έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:
Ελλάδα
BANK: ALPHA BANK
ΙΒΑΝ: GR74 0140 1150 1150 0231 0036 219
BIC: CRBAGRAA
ACCOUNT HOLDER: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΛΟΥΙΖΑ ΒΡΑΝΑ
Αγγλία
BANK: NATIONAL WESTMINSTER BANK PLC (a.k.a. NATWEST)
IBAN: GB04 NWBK 6004 0419 2178 03 
BIC: NWBKGB2L
ACCOUNT HOLDER: K L VRANA
Όποιος θέλει να καταθέσει ένα ποσό, μπορεί να γράψει στην αιτιολογία "V for Vrana"

Το stand-up comedy είναι το απόλυτο όπλο της Κατερίνας Βρανά. Αυτό επιστρατεύει για να προσφέρει απλόχερα γέλιο και θετική ενέργεια στον κόσμο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίος ο τίτλος που κέρδισε στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Laugh Factory: Η πιο αστεία γυναίκα του κόσμου. Ούτε τα σερί sold out που σημείωναν όλες οι παραστάσεις της. 
Μέσω του stand-up, λοιπόν, 20 συνάδελφοί της κωμικοί αποφάσισαν να τη στηρίξουν, οργανώνοντας μια ξεχωριστή βραδιά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας της, η οποία, από τον Απρίλιο του 2017, δοκιμάζεται.
PANC fest 1
Save the date
Πέμπτη 7 Ιουνίου στις 21:00 στο ΒΕΑΚΕΙΟ Θέατρο (Ηρακλείου 13, Λόφος Προφήτη Ηλία, Πειραιάς). Είσοδος: 15 €. Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr
Οι κωμικοί που υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σ’ αυτή τη βραδιά γέλιου, αισιοδοξίας και αλληλεγγύης είναι (με αλφαβητική σειρά): 
Στέλιος Ανατολίτης
Διονύσης Ατζαράκης
Δημήτρης Δημόπουλος
Δημήτρης Δούκογλου
Θωμάς Ζάμπρας
Βύρωνας Θεοδωρόπουλος
Χρύσα Κατσαρίνη
Μιχάλης Μαθιουδάκης
Mikeius
Blink Mike
Κώστας Μαλιάτσης Σάλας
Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαϊμάκος
Αριστοτέλης Ρήγας
Ζήσης Ρούμπος
Πάρις Ρούπος
Άγγελος Σπηλιόπουλος
Λάμπρος Φισφής 
Ηλίας Φουντούλης
Γιώργος Χατζηπαύλου
Δημήτρης Χριστοφορίδης
10
Στέλιος Ανατολίτης
atzarakis photo
Διονύσης Ατζαράκης
rsz dimopoulos-2
Δημήτρης Δημόπουλος
Doukolgou
Δημήτρης Δούκογλου
BRAS
Θωμάς Ζάμπρας
rsz viron theodoropoulos
Βύρωνας Θεοδωρόπουλος
21390474 10210052624858525 1407731081 o
Χρύσα Κατσαρίνη
mathiou4
Μιχάλης Μαθιουδάκης
Mikeius
Mikeius
blink mike pic 1.0
Blink Mike
Maliatsis sallas
Κώστας Μαλιάτσης Σάλας
BOURAS
Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαϊμάκος
Rigas
Αριστοτέλης Ρήγας
20160925210048386
Ζήσης Ρούμπος
roupos1
Πάρις Ρούπος
image
Άγγελος Σπηλιόπουλος
images
Λάμπρος Φισφής
rsz fountoulis
Ηλίας Φουντούλης
Xatzipaulou Giwrgos-48
Γιώργος Χατζηπαύλου
10886434 824492877594239 104334954 o
Δημήτρης Χριστοφορίδης
Τον Απρίλιο του 2017, η Κατερίνα βρισκόταν στη Μαλαισία για παραστάσεις, όταν αρρώστησε πολύ σοβαρά. Ένα σηπτικό σοκ την έφερε τρεις φορές κοντά στον θάνατο, επηρεάστηκαν όλα της τα όργανα, έχασε την όρασή της και μετά από 4 εγχειρήσεις και 5μηνη νοσηλεία ατρόφησαν όλοι της οι μυς. Από τον Σεπτέμβριο που βγήκε από το νοσοκομείο η Κατερίνα μπήκε σε εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να ξαναμάθει να περπετάει και να ανακτήσει τη χρήση των μυών της.
Σήμερα, βλέπει πολύ καλύτερα, ενώ μπορεί να σταθεί όρθια. Συνεχίζει την εντατική φυσικοθεραπεία και τις στοχευμένες ασκήσεις στην πισίνα. Χρειάζεται, ωστόσο, βοήθεια επί 24ωρου βάσεως. Μετά από μια τόσο σοβαρή ασθένεια, ο δρόμος της ανάρρωσης είναι μακρύς και απαιτείται υπομονή αλλά και χρήματα. 
Η Κατερίνα δίνει τον καλύτερό της εαυτό, αντιμετωπίζει με θάρρος και χιούμορ την κατάστασή της, ενημερώνοντας μέσα από το κανάλι της στο YouTube τους φαν της για την πορεία της, δίνοντας ένα φωτεινό παράδειγμα και σ’ άλλους ανθρώπους που δοκιμάζονται. 
Αυτή η ξεχωριστή βραδιά είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει κανείς γι’ αυτό το αστείο και ταλαντούχο κορίτσι που σύνθημα του και στάση ζωής του είναι το “Stayin’ Alive”.
Ελάτε μαζί μας, αυτή η νύχτα στο θέατρο ΒΕΑΚΕΙΟ θα έχει χιούμορ, γέλιο, και θετική διάθεση! Στην Κατερίνα, άλλωστε, δεν αρέσουν τα δακρύβρεχτα και αυτή μας η έκπληξη πρέπει να είναι αντάξια της μενταλιτέ της!
Βοηθάμε να γίνει γρήγορα καλά η Κατερίνα γιατί αυτή ξέρει να κάνει τον κόσμο πιο αστείο.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Πειραιά και τον Ο.Π.Α.Ν. (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας) για τη δωρεάν παραχώρηση του Θεάτρου ΒΕΑΚΕΙΟ.
LOGO
LOGO
Optimized-V for VRANA

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ