Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

VIVA MOMIX!





VIVA
MOMIX!


Οι ΜΟΜΙΧ γιορτάζουν 35 χρόνια παρουσίας με μία φαντασμαγορική επετειακή παράσταση.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: 19 – 23 Ιουνίου 2018
Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

H προπώληση ξεκίνησε!

Προπώληση εισιτηρίων:
Ταμεία Μεγάρου Αθηνών | Καταστήματα Public | www.megaron.gr | 210 7282333


Έχοντας παρουσιάσει τη δουλειά τους στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου και έχοντας πλέον κατακτήσει μία σταθερή θέση στην προτίμηση και τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών, οι ΜΟΜΙΧ επιστρέφουν στην Αθήνα για να μαγέψουν το Ελληνικό κοινό για ακόμα μία φορά.
Χορός, ακροβατικά, θέατρο, τσίρκο, βίντεο, ειδικά εφέ – το πολυσυλλεκτικό ύφος των ΜΟΜΙΧ είναι σίγουρα αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν. Υπό την καθοδήγηση του αναγνωρισμένου και πολυβραβευμένου χορογράφου Moses Pendleton, έχουν συμμετάσχει στις μεγαλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ του κόσμου, με πιο πρόσφατη την παρουσίασή τους στην τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, ενώ έχουν διακριθεί και με βραβείο Emmy.
Αυτή τη φορά, έχουν δημιουργήσει για εμάς, μια επετειακή παράσταση, επ’ευκαιρίας των 35 και πλέον χρόνων παρουσίας  τους, με τίτλο VIVA MOMIX, που θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και εγγυάται να ικανοποιήσει τους πιστούς ακόλουθους της ομάδας, αλλά και να κερδίσει όσους δεν έχουν ξαναέρθει σε επαφή με το φαινόμενο που λέγεται ΜΟΜΙΧ. Η παράσταση συμπεριλαμβάνει αγαπημένες χορογραφίες από το ρεπερτόριο της ομάδας, αλλά και φρέσκιες προσθήκες με τη συμβολή τεσσάρων νέων χορογραφιών, οι οποίες θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά!
Μία παράσταση γεμάτη χιούμορ, ευαισθησία, εφευρετικότητα και καλλιτεχνική αρτιότητα που θα συναρπάσει και θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους.
Μία αξέχαστη εμπειρία!

Info:

Τιμές εισιτηρίων:
VIP: 65 ευρώ
Α Ζώνη: 50 ευρώ
Β Ζώνη: 40 ευρώ
Γ Ζώνη: 30 ευρώ
Παιδιά, Μαθητές, Φοιτητές, Άνεργοι, 65+: 25 ευρώ στην Γ Ζώνη

Ώρες παραστάσεων:
Τρίτη 19/6 – Σάββατο 23/6: 21:00

Η προπώληση ξεκίνησε!
Προπώληση εισιτηρίων:
Ταμεία Μεγάρου Αθηνών | Καταστήματα Public | www.megaron.gr | 210 7282333

Έναρξη Προπώλησης: Δευτέρα 14 Μαΐου

MOMIX και Τύπος
Στην Ελλάδα και το εξωτερικό



Οι δαιμόνιοι Momix έχουν καταχωρηθεί στη συνείδηση του Ελληνικού κοινού, ως συνώνυμο της καινοτομίας και δημιουργικότητας.
ΤΑ ΝΕΑ

Εξωτικές μορφές που ζωντανεύουν σε μια αέναη ροή κίνησης και χαράς απ’ τα μαγικά που σκαρώνουν οι διάσημοι Momix.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Λανσάρισαν νέους εκφραστικούς κώδικες, κατακτώντας μια αξεπέραστη ικανότητα: Να ταξιδεύουν τον θεατή ονειρικά.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Τέλειος συγχρονισμός, άριστη χρήση της τεχνολογίας, ξετύλιγμα ονειρικών διαστάσεων. Χιούμορ, ευρηματικότητα, γοητεία! Μια σκηνική αποπλάνηση.
ΤΟ ΒΗΜΑ

Αν η απόδραση απ’την καθημερινότητα είναι το ζητούμενο, τότε ας ονειρευτούμε μαζί τους. Όσοι δεν τους απόλαυσαν στο παρελθόν, να επανορθώσουν.
ΕΘΝΟΣ

Χορεύουν, πετούν, κάνουν ό,τι βάλει ο νους σας, ξεπερνώντας κάθε προβλέψιμο σενάριο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Απογειώνουν το κοινό. Τα πιτσιρίκια εκστασιάζονται απ’ τη φαντασμαγορία και οι ενήλικες από την τέλεια κίνηση.
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ

Θέαμα καταπληκτικό που κλέβει μεθοδικά απ’ την ομορφιά και την τελειότητα της φύσης.
ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ


Φανταχτερό πολυθέαμα Νέας Εποχής, ορισμός της αρμονίας, αχαλίνωτη φαντασία στα όρια της ασέβειας, ερωτική έκσταση, μέγιστη καλλιτεχνική έκφραση.
NEW YORK TIMES

Μία θάλασσα συμβόλων, δύναμης, συναισθημάτων, με μία απίστευτη δόση φινέτσας κι ένα καταπληκτικό έλεγχο των σωμάτων.
MONTREAL GAZETE

Φρέσκοι, εκλεπτυσμένοι, πνευματώδεις, διασκεδαστικοί. ΤΡΕΞΤΕ – ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!
GUARDIAN

Προσθέστε τις καλύτερες στιγμές του Cirque du Soleil, του Sydney Dance Com­pany και της Fantasia του Disney. Όλα Χ 2 = MOMIX.
SUNDAY MELBOURNE

Αλέγκρο πνεύμα, μεγαλοφυής και διαστροφική – επιστημονική φαντασία, διαβολικά κατορθώματα, φωτεινές εκρήξεις θεατρικότητας, εκσφενδονίζουν το κοινό σ’ ένα παραισθησιακό όραμα.
TIME MAGAZINE

Οι θεατές φωνάζουν, λαχανιάζουν, χειροκροτούν μανιωδώς! Η ανάσα ξεχνιέται να βγει και τα μάτια ν’ ανοιγοκλείσουν. Ο τρελός και υπέροχος θίασος έχει τη δύναμη υπνωτιστή.
N.Y. POST

Οι μυστικές δυνάμεις του σύμπαντος συνωμότησαν σε μία παράσταση συναρπαστική – ύμνο του ανθρώπινου σώματος, που όμοιά της δεν έχει ποτέ ξανά εκκολαφθεί.
LE MONDΕ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ