Ιφιγένεια Lifestyle στο "Επήρεια- Πολιτισμός"



"Ιφιγένεια Lifestyle"
Η  καινούργια δημιουργία της Πέπης Οικονομοπούλου.


Δύο μονόπρακτα εμπνευσμένα από την εποχή μας, όπως έχει σήμερα διαμορφωθεί, έγραψε με βιτριολικό χιούμορ η Πέπη Οικονομοπούλου και θα τα παρουσιάσει  μαζί με τους συνεργάτες της τις πρώτες μέρες του Ιουνίου στον καινούργιο δημιουργικό χώρο “Επήρεια - Πολιτισμός που προτείνουν οι Διεθνείς Σχέσεις Πολιτισμού και η Ζωζώ Λιδωρίκη.
Τα δύο αυτά μονόπρακτα, "Ιφιγένεια Life Style" και ο "Χορός των Σκουπιδιών", ζωντανεύουν με σκηνοθεσία της Πέπης Οικονομοπούλου σε μια παράσταση που εκφράζει τον πόλεμο και τον έρωτα, τον  έρωτα και την επιβίωση, την επιβίωση που προκύπτει από τον έρωτα και χρησιμοποιεί όλα τα γνωστά μέσα: αυτοσχεδιασμούς, σωματικό θέατρο, διαλόγους, χορό, τραγούδι, video.

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά):
Γίτσα Γεωργοπούλου
Καλλιόπη Μανδρέκα
Αλέξανδρος Κλημόπουλος
Πέπη Οικονομοπούλου
Δήμητρα Χασιακή
Νικήτας Χολόγκιτας

Στο video της παράστασης εμφανίζονται οι ηθοποιοί:
Βαλεντίνη Λουρμπά
Βαγγέλης Ζερβόπουλος
Ανρί
Γιώργος Σμπυράκης

Το "Επήρεια- Πολιτισμός" βρίσκεται Βασιλέως Κωνσταντίνου 44 απέναντι από το άγαλμα του Τρούμαν.
Πληροφορίες στο 210 8647725


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Ευαγγελία Κούρτη: "Η ποίησή μου θέλω να κατατείνει στην αυτογνωσία και αυτή με τη σειρά της να μας οδηγήσει στο δρόμο της δράσης και της ευθύνης".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".