Ιφιγένεια Lifestyle στο "Επήρεια- Πολιτισμός"



"Ιφιγένεια Lifestyle"
Η  καινούργια δημιουργία της Πέπης Οικονομοπούλου.


Δύο μονόπρακτα εμπνευσμένα από την εποχή μας, όπως έχει σήμερα διαμορφωθεί, έγραψε με βιτριολικό χιούμορ η Πέπη Οικονομοπούλου και θα τα παρουσιάσει  μαζί με τους συνεργάτες της τις πρώτες μέρες του Ιουνίου στον καινούργιο δημιουργικό χώρο “Επήρεια - Πολιτισμός που προτείνουν οι Διεθνείς Σχέσεις Πολιτισμού και η Ζωζώ Λιδωρίκη.
Τα δύο αυτά μονόπρακτα, "Ιφιγένεια Life Style" και ο "Χορός των Σκουπιδιών", ζωντανεύουν με σκηνοθεσία της Πέπης Οικονομοπούλου σε μια παράσταση που εκφράζει τον πόλεμο και τον έρωτα, τον  έρωτα και την επιβίωση, την επιβίωση που προκύπτει από τον έρωτα και χρησιμοποιεί όλα τα γνωστά μέσα: αυτοσχεδιασμούς, σωματικό θέατρο, διαλόγους, χορό, τραγούδι, video.

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά):
Γίτσα Γεωργοπούλου
Καλλιόπη Μανδρέκα
Αλέξανδρος Κλημόπουλος
Πέπη Οικονομοπούλου
Δήμητρα Χασιακή
Νικήτας Χολόγκιτας

Στο video της παράστασης εμφανίζονται οι ηθοποιοί:
Βαλεντίνη Λουρμπά
Βαγγέλης Ζερβόπουλος
Ανρί
Γιώργος Σμπυράκης

Το "Επήρεια- Πολιτισμός" βρίσκεται Βασιλέως Κωνσταντίνου 44 απέναντι από το άγαλμα του Τρούμαν.
Πληροφορίες στο 210 8647725


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Σιούτα: "Επέλεξα την ηρεμία γιατί ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή όπως πραγματικά κυλούσε τότε, με απλότητα, πίστη και αίσθηση συνέχειας χωρίς την επίγνωση του επερχόμενου τέλους".

«Ο Κος Ζυλ» σε κείμενο & σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα, από 27/2

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Παρασκευή Λεβεντάκου: "Η λεκτικοποίηση του βιωμένου έρωτα και της ακόμη πιο βιωμένης απώλειάς του λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης".