Oι "George And The Jazzin Barks" στο Εl Convento Del Arte!


Οι "George And The Jazzin Barks"

το Σάββατο 02/06, στο Εl Convento Del Arte.


Ο τραγουδιστής και ηθοποιός Γιώργος Γιαννίμπαςπου τον γνωρίσαμε τελευταία μέσα από διάσημα musicals, όπως Jesus Christ Superstar, Οικογένεια ΆνταμςΤο τραγούδι του νεκρού αδελφού του Μίκη Θεοδωράκη, Annie The Musical κ.αμαζί με τους Jazzin Barks, συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους σε ένα Liveμε Jazz, Swing, Blues και Rock & Roll μελωδίες.

Jazz Standars, Swing, Blues, Rock & Roll και πολλά διασκευασμένα σε Jazz ρυθμούς,  pop τραγούδια, θα ντύσουν τη βραδιά. Ένα χαρούμενο και ανεβαστικό πρόγραμμα που μας προκαλεί να διασκεδάσουμε μαζί.

Μια παρέα εξαιρετικών και έμπειρων μουσικών, με θετική ενέργεια, έρχεται για να μας ξεσηκώσει, να μας κάνει να τραγουδήσουμε και να περάσουμε ένα όμορφο, μουσικό βράδυ.

Ένα απ' τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της μπάντας, είναι η συχνή συνεργασία με guest μουσικούς, όπως δημοφιλείς τραγουδιστές, πνευστά, κλπ

Συντελεστές:

Τραγούδι: Γιώργος Γιαννίμπας
Πιάνο: Brian Voll
Κοντραμπάσο: Κώστας Αρσένης
Drums: Μιχάλης Σκουτέλης
Κιθάρα: Χρήστος Χλης

Guest: Δήμητρα Παλιούρα
Σάββατο 2 Ιουνίου 2018
Ώρα προσέλευσης 22.00
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 5,00



El Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, 104 36 Μεταξουργείο,
τηλ: 210 5200602

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Ευαγγελία Κούρτη: "Η ποίησή μου θέλω να κατατείνει στην αυτογνωσία και αυτή με τη σειρά της να μας οδηγήσει στο δρόμο της δράσης και της ευθύνης".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".