Oι "George And The Jazzin Barks" στο Εl Convento Del Arte!


Οι "George And The Jazzin Barks"

το Σάββατο 02/06, στο Εl Convento Del Arte.


Ο τραγουδιστής και ηθοποιός Γιώργος Γιαννίμπαςπου τον γνωρίσαμε τελευταία μέσα από διάσημα musicals, όπως Jesus Christ Superstar, Οικογένεια ΆνταμςΤο τραγούδι του νεκρού αδελφού του Μίκη Θεοδωράκη, Annie The Musical κ.αμαζί με τους Jazzin Barks, συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους σε ένα Liveμε Jazz, Swing, Blues και Rock & Roll μελωδίες.

Jazz Standars, Swing, Blues, Rock & Roll και πολλά διασκευασμένα σε Jazz ρυθμούς,  pop τραγούδια, θα ντύσουν τη βραδιά. Ένα χαρούμενο και ανεβαστικό πρόγραμμα που μας προκαλεί να διασκεδάσουμε μαζί.

Μια παρέα εξαιρετικών και έμπειρων μουσικών, με θετική ενέργεια, έρχεται για να μας ξεσηκώσει, να μας κάνει να τραγουδήσουμε και να περάσουμε ένα όμορφο, μουσικό βράδυ.

Ένα απ' τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της μπάντας, είναι η συχνή συνεργασία με guest μουσικούς, όπως δημοφιλείς τραγουδιστές, πνευστά, κλπ

Συντελεστές:

Τραγούδι: Γιώργος Γιαννίμπας
Πιάνο: Brian Voll
Κοντραμπάσο: Κώστας Αρσένης
Drums: Μιχάλης Σκουτέλης
Κιθάρα: Χρήστος Χλης

Guest: Δήμητρα Παλιούρα
Σάββατο 2 Ιουνίου 2018
Ώρα προσέλευσης 22.00
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 5,00



El Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, 104 36 Μεταξουργείο,
τηλ: 210 5200602

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".