Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ - ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ || Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ || ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018

ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ - ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018

ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ - ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018


Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά… Η Συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά!
Η μοναδική αυτή συνεργασία ξεκίνησε τον Μάιο του 2017 -  έκανε έναν πλήρη και απόλυτα επιτυχημένο κύκλο στα μεγάλα θέατρα και πόλεις της Ελλάδας - για να φτάσει στην Αθήνα τον περασμένο Σεπτέμβριο με 2 μεγαλειώδεις soldout συναυλίες στο Ηρώδειο.

Η μεγάλη επιτυχία ώθησε τους καλλιτέχνες να ανανεώσουν το ραντεβού τους  για τον χειμώνα όπου έκαναν αλλεπάλληλες παρατάσεις και soldout στο αγαπημένο τους Gazarte. Με τα ωραιότερα τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη και τις ερμηνείες της κορυφαίας μας ερμηνεύτριας πέρασαν 10 μήνες μιας συνάντησης που πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.Οι δύο σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα το οποίο δεν χόρταινε κανείς να βλέπει, ένα πρόγραμμα που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Και ενώ όλοι πίστεψαν πως τον Μάρτιο ο κύκλος αυτός θα έφτανε στο τέλος του, η απαίτηση του κοινού τους οδήγησε στην απόφαση για μια νέα σειρά συναυλιών αυτό το καλοκαίρι, σε σημαντικά θέατρα και επιλεγμένες πόλεις στην Ελλάδας  που δεν είχαν την ευκαιρία να τους απολαύσουν.Το εμπλουτισμένο πρόγραμμά τους είναι βέβαιο πως θα φέρει στις συναυλίες τους ακόμα κι όσους τους είχαν δει πέρυσι το καλοκαίρι αλλά και πολλούς ακόμα που δεν χορταίνουν να τους συναντούν κάθε φορά και να τραγουδούν μαζί τους.

Την υπέροχη αυτή ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε και αυτό το καλοκαίρι σε διαφορετικές πόλεις. Ο Σταύρος Ξαρχάκος θα βρίσκεται επί σκηνής μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη σε ένα πρόγραμμα που θα διευθύνει ο ίδιος και κατά την διάρκεια του οποίου θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του, χρωματισμένα  με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία της ερμηνεύτριας.
Μαζί τους και οκταμελής ορχήστρα αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς.

Καλοκαίρι 2018. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά ξανά τον Σταύρο Ξαρχάκο και δίνουν παράταση στο όνειρο!

 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
INFO
 
ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ – ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ
«Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018 - ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ


24/6 Μύκονος
30/6 Βασιλικό Χαλκίδας, Στις όχθες του Λίλαντος 2018
8/7 Πάτρα, Ρωμαϊκό Ωδείο
13/7 Λαμία, 12ο Φεστιβάλ Οίτης
16/7 Αθήνα, Κατράκειο Θέατρο
20/7 Βέροια, Θέατρο Άλσους "Μελίνα Μερκούρη"
28/7 Σύρος, Χώρος Πολιτισμού "Μάνος Ελευθερίου"
8/8 Χανιά, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
9/8 Ηράκλειο, Τεχνόπολις
10/8 Καβάλα, Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων
12/8 Χαλκιδική, Sani Festival
22/8 Ρόδος, Αρχαία Τάφρος


Μαζί τους οι μουσικοί:
Νεοκλής Nεοφυτίδης - Πιάνο
Παντελής Ντζιάλας - Κιθάρα
Βασίλης Δρογκάρης - Ακορντεόν
Ηρακλής Ζάκκας - Μπουζούκι
Δημήτρης Ρέππας - Μπουζούκι
Πέτρος Βαρθακούρης - Κοντραμπάσο
Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – Κιθάρα, Νυκτά, Έγχορδα
Φίλιππος Τσεμπερούλης - Πνευστά

Επιμέλεια ήχου: Ζαχαρίας Σταμούλος, Χάρης Κρεμμύδας
Φωτισμοί: Δημήτρης Λάιος



FOLLOW ALKISTIS PROTOPSALTI
Facebook
Instagram
alkistisprotopsalti.gr



Οργάνωση παραγωγής: 
gazarte cultural hub
Τηλ. 210 3460347
www.gazarte.gr


Oργάνωση περιοδείας:
gazarte cultural hub
Tώνια Δραγούνη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ