Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

TWOS* Αρχιτεκτονική & Διακόσμηση


TWOS*
Αρχιτεκτονική & Διακόσμηση
(* σ.σ. δημιουργία των δύο)Το brand TWOS κλείνει τον πρώτο χρόνο της δημιουργικής του παρουσίας στην Ελλάδα, προτάσσοντας το ιδιαίτερό του ύφος στις δύο βασικές του δραστηριότητες: την αρχιτεκτονική μελέτη και κατασκευή αφενός, και τη διάθεση αρχιτεκτονικού εξοπλισμού αφετέρου.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο TWOS έχει αναλάβει σημαντικό αριθμό ιδιωτικών έργων σε επίπεδο μελέτης, επίβλεψης και κατασκευής. Το TWOS concept store έχει σημειώσει απήχηση σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας εξασφαλίσει την προσωπική του εισαγωγή αρχιτεκτονικών ειδών από όλο τον κόσμο καθώς και το νέο e-concept store.

Η ανταπόκριση που έχει η παρουσία του TWOS οδήγησε στον τριπλασιασμό της έκτασης των εταιρικών του εγκαταστάσεων. Το καλοκαίρι του 2018 ένας χώρος 300τμ στην Πάρο στεγάζει το αρχιτεκτονικό μελετητικό γραφείο, παρουσιάζει μοναδικά έπιπλα και διακοσμητικά είδη από όλο τον κόσμο και φιλοξενεί τρεις εκθέσεις αναγνωρισμένων καλλιτεχνών.

Φιλοσοφία του TWOS παραμένει η υποστασιοποίηση του φάσματος της έννοιας του εύ ζήν. Οι συντελεστές του TWOS, η Τίνα Βασιλικού και ο Αντώνης Κολσούζογλου αποδεικνύουν ότι σε μια εποχή δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, οι οικονομικοί και αισθητικοί στόχοι επιτυγχάνονται όταν υπάρχει όραμα. Στο μακράν εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο της Νάουσας, δημιουργούν ένα φωτεινό και ζωοδόχο κομμάτι πόλης, καταργώντας το πολυετές αστικό κενό της περιοχής και επιχειρώντας να μεταλαμπαδεύσουν τη διάθεση της δημιουργικότητας.


TWOS Athens - Paros
Βασιλικού Τίνα: αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων, (+30) 6932-220797,
t.vasilikou@gmail.com
Κολσούζογλου Αντώνης: αρχιτέκτων, (+30) 6977-078176,
a.kolsou@gmail.com

Αθήνα
Ρωμανού Μελωδού 11-13
Τ.Κ. 114 71 Λυκαβηττός, Αθήνα
(+30) 210-6450524

Πάρος
Τ.Κ.. 844 01 Νάουσα, Πάρος
(+30) 22843 – 00977

Site
twos.gr

E-shop
twos.gr/shop


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νύχτες Παρωδίας

Μια ξεχωριστή πρόταση για όσους αγαπούν τις παρωδίες !
Ένα τριήμερο παραστάσεων στον αγαπημένο μας Τεχνοχώρο Εργοτάξιον, θα μας χαρίσουν άφθονο γέλιο .
Τα έργα αυτά γράφτηκαν και σκηνοθετήθηκαν από την Έφη Μεράβογλου . Είναι έργα μικρής διάρκειας και προσαρμοσμένα να παιχτούν σε οποιονδήποτε χώρο.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΦΙΓΓΑΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/6/18

Σταμάτης Κραουνάκης + Σπείρα Σπείρα
Τα παιδιά της Σφίγγας στα Σπάτα
Παρασκευή 15 Ιουνίου, 21:00 Αύλειος χώρος 1ου Δημοτικού σχολείου Σπάτων

Ο Νίκος Σιακούφης μιλάει στο Open Mind

Ο Νίκος Σιακούφης μιλάει στο Open Mind για το νέο του δίσκο, την αγάπη του για την μουσική, τα μελλοντικά του σχέδια και διάφορα ακόμα...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ - ΟΥΤΕ ΜΕ 100

Ουτε με 1ΟΟ……
είναι ο τίτλος του ολοκαίνουργιου τραγουδιού που μας παρουσιάζει και μας ξεσηκώνει όπως μόνο αυτός ξέρει ο Χρίστος Αντωνιάδης σε στίχους Παναγιώτη Σκιντζου και μουσική Νεκτάριου Μπήτρου.

Ο Γιώργος Παντερής μιλάει στο Open Mind

O Γιώργος Παντερής μιλάει στο Open Mind για την αγάπη του για την μουσική, την μουσική συνάντηση στη Σφίγγα και διάφορα ακόμα...