Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

TWOS* Αρχιτεκτονική & Διακόσμηση


TWOS*
Αρχιτεκτονική & Διακόσμηση
(* σ.σ. δημιουργία των δύο)Το brand TWOS κλείνει τον πρώτο χρόνο της δημιουργικής του παρουσίας στην Ελλάδα, προτάσσοντας το ιδιαίτερό του ύφος στις δύο βασικές του δραστηριότητες: την αρχιτεκτονική μελέτη και κατασκευή αφενός, και τη διάθεση αρχιτεκτονικού εξοπλισμού αφετέρου.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο TWOS έχει αναλάβει σημαντικό αριθμό ιδιωτικών έργων σε επίπεδο μελέτης, επίβλεψης και κατασκευής. Το TWOS concept store έχει σημειώσει απήχηση σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας εξασφαλίσει την προσωπική του εισαγωγή αρχιτεκτονικών ειδών από όλο τον κόσμο καθώς και το νέο e-concept store.

Η ανταπόκριση που έχει η παρουσία του TWOS οδήγησε στον τριπλασιασμό της έκτασης των εταιρικών του εγκαταστάσεων. Το καλοκαίρι του 2018 ένας χώρος 300τμ στην Πάρο στεγάζει το αρχιτεκτονικό μελετητικό γραφείο, παρουσιάζει μοναδικά έπιπλα και διακοσμητικά είδη από όλο τον κόσμο και φιλοξενεί τρεις εκθέσεις αναγνωρισμένων καλλιτεχνών.

Φιλοσοφία του TWOS παραμένει η υποστασιοποίηση του φάσματος της έννοιας του εύ ζήν. Οι συντελεστές του TWOS, η Τίνα Βασιλικού και ο Αντώνης Κολσούζογλου αποδεικνύουν ότι σε μια εποχή δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, οι οικονομικοί και αισθητικοί στόχοι επιτυγχάνονται όταν υπάρχει όραμα. Στο μακράν εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο της Νάουσας, δημιουργούν ένα φωτεινό και ζωοδόχο κομμάτι πόλης, καταργώντας το πολυετές αστικό κενό της περιοχής και επιχειρώντας να μεταλαμπαδεύσουν τη διάθεση της δημιουργικότητας.


TWOS Athens - Paros
Βασιλικού Τίνα: αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων, (+30) 6932-220797,
t.vasilikou@gmail.com
Κολσούζογλου Αντώνης: αρχιτέκτων, (+30) 6977-078176,
a.kolsou@gmail.com

Αθήνα
Ρωμανού Μελωδού 11-13
Τ.Κ. 114 71 Λυκαβηττός, Αθήνα
(+30) 210-6450524

Πάρος
Τ.Κ.. 844 01 Νάουσα, Πάρος
(+30) 22843 – 00977

Site
twos.gr

E-shop
twos.gr/shop


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το πιο εκρηκτικό σχήμα του χειμώνα Μάκης Δημάκης, Αντύπας, Βασίλης Δήμας, Ραλλία Χρηστίδου

Ο Βοτανικός και ο Μάκης Δημάκης υποδέχονται στο πιο ανεβαστικό σχήμα του φετινού χειμώνα τον Αντύπα, τον Βασίλη Δήμα και την Ραλλία Χρηστίδου. Ο Μάκης Δημάκης έχοντας βάλει την σφραγίδα του στη νυχτερινή Αθήνα με τρόπο μοναδικό, μας υποδέχεται στο αγαπημένο χώρο της Ιεράς Οδού για 3η συνεχόμενη χρονιά. Οι επιτυχίες του αλλά και η αύρα του επί σκηνής υπογράφουν τον όρο διασκέδαση για μία ακόμησεζόν Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Αντύπα στον Βοτανικό είναι το μεγάλο γεγονός της νυχτερινής Αθήνας. Ο αγαπημένος Αντύπας, έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει, με τις αμέτρητες διαχρονικές του επιτυχίες, θα αφήσει το δικό του στίγμα ξανά στον Βοτανικό.

ΔΗΠΕΘΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ:Το Σπίτι της Μπερντάρντα Άλμπα, Τρίτη 2 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου

«Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» του Φ. Γκ. ΛόΡΚΑ ΤΡΙΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ώρα 20:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ

«Εθνικός Ελληνορώσων»

Το Από Μηχανής Θέατρο παρουσιάζει σε επανάληψη τη soldoutεπιτυχία «Εθνικός Ελληνορώσων» του Αντώνη Τσιοτσιόπουλου
Από την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου ΚΑΤΩ ΣΚΗΝΗ

Η ΑΠΕΙΛΗ της Άρτεμης Μουστακλίδου

Η ΑΠΕΙΛΗ
της Άρτεμης Μουστακλίδου Από τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου Κάθε Δευτέρα και Τρίτη
ΚΑΤΩ ΣΚΗΝΗ
Ή, όταν ο φασισμός κρύβεται σε ένα πακέτο γαριδάκια της Άρτεμης Μουστακλίδου
Α’ Κρατικό Βραβείο Θεατρικού έργου για νέους συγγραφείς – ΥΠΠΟ 2013

Σκηνοθεσία: Γιάννης Λεοντάρης

Εκπαιδευτικά για ενήλικες

Ημερίδες- Σεμινάρια - θεατροπαιδαγωγικές σπουδές για ενήλικες από το Θέατρο της Ημέρας
Το ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, με 26 χρόνια δυναμικής παρουσίας στα θεατρικά & παιδαγωγικά πράγματα, με την καλλιτεχνική Διεύθυνση της Ανδρομάχης Μοντζολή,διδάκτορα Θεατρολογίας του Παν/μίου Αθηνών και την Διεύθυνση Σπουδών του Λάκη Κουρετζή επίτιμου διδάκτορα Παν/μίου Αθηνών,ξεκινά τις εκπαιδευτικές του δραστηριότητεςμε ενδιαφέρουσες ημερίδες και Σεμινάρια, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές για την Σχολή Παιδαγωγικής Θεάτρου.