Athens Atman Association: Workshop- Tantric Sex|Μοντέρνα Σεξολογία και η Ανατολική Τέχνη του Έρωτα



Αθηναϊκή Ένωση Atman
Workshop - Tantric Sex
Μοντέρνα Σεξολογία και η Ανατολική Τέχνη του Έρωτα
Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Η Αθηναϊκή Ένωση Atman, πιστοποιημένο παράρτημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γιόγκα και Διαλογισμού Atman, διοργανώνει το Σάββατο 26 Μαΐου ένα μοναδικό workshop για το Ταντρικό Σεξ με τίτλο «Μοντέρνα Σεξολογία και η Ανατολική Τέχνη του Έρωτα» και με εισηγητές τους δύο ιδρυτές της σχολής και καταξιωμένους Εκπαιδευτές την Julia Kolozsvari και τον Λουκά Ντουρτουρέκα.
Η Julia Kolozsvari Συγγραφέας, Εκπαιδεύτρια, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Θεραπεύτρια του Σεξ και ο Loukas Dourtourekas Δάσκαλος και Επιμορφωτής της Hatha, της Integral-Esoteric και της Tantra Yoga, θα μας οδηγήσουν μέσα από ένα εξάωρο workshop στο πνευματικό μονοπάτι του να λες «ναι» στη ζωή και σε όλες τις πτυχές της.
Κατά την διάρκεια αυτού του workshop, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες  ανεξάρτητα με τον αν έχουν σχέση ή όχι, οι δυο μέντορες θα σας βοηθήσουν εξερευνήσετε την Ταντρική οπτική γωνία του ερωτισμού και θα σας προσφέρουν πολύτιμα βασικά εργαλεία για να βελτιώσετε και να εμπλουτίσετε την ερωτική εμπειρία. Παράλληλα θα σας προσδώσουν και θα ενισχύσουν τον προσωπικό σας «μαγνητισμό» και θα επιτείνουν την ερωτική ικανοποίηση. Επιπλέον θα σας επισημάνουν τον τρόπο να ενεργοποιήσετε τους Μύες του Περινέου και να βρείτε τις  Εσωτερικές πτυχές που σχετίζονται με τον «σεξουαλικό κύκλο ανταπόκρισης» και τις τεχνικές του Ταντρικού οργασμού και τέλος θα σας μάθουν τις Ταντρικές θεραπευτικές σεξουαλικές στάσεις και τα οφέλη τους.
Μέρος του workshop είναι βασισμένο στα βιβλία: Modern Sexology and the Oriental Art of Lovemaking | The Perineum Muscles | Their Erotic Tantric and Taoist Secrets της Εισηγήτριας Julia Kolozsvari

Facebook Page
Event Facebook


Πληροφορίες
Workshop: Tantric Sex - Μοντέρνα Σεξολογία και η Ανατολική Τέχνη του Έρωτα
Σάββατο 26 Μαΐου 2018
Διάρκεια: 12:00 - 18:00
Περιορισμένος αριθμός θέσεων
Κόστος: 50,00€
Ισχύουν ειδικές τιμές για ανέργους και ζευγάρια
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο +30 6980199253

Αθηναϊκή Ένωση Atman
Μιχαλακοπούλου 84 & Λαοδικείας 9-11- Ιλίσια, Αθήνα
4ος όροφος (Πίσω από το Νοσοκομείο Αλεξάνδρα)
Στάση Μετρό Μέγαρο Μουσικής
Τηλ. επικοινωνίας: +30 6980199253
info@yoga-tantra-athens.org

Υπεύθυνος επικοινωνίας
Action Εστί
info@actionesti.gr
Πρόγραμμα Workshop: Tantric Sex
Μοντέρνα Σεξολογία και η Ανατολική Τέχνη του Έρωτα

Εισηγητές: Julia Kolozsvari & Loukas Dourtourekas

Ζούμε σε έναν κόσμο που έχει «εμμονή» με την σεξουαλικότητα και όμως αυτή η σημαντική πτυχή της ζωής μας απέχει πολύ από το να έχει εξερευνηθεί  ή να έχει κατανοηθεί πλήρως.
Θέλετε να έχετε καλύτερη σεξουαλική ζωή; Θέλετε να μάθετε πώς να γίνετε καλύτερος/ή εραστής; Θέλετε να κάνετε πιο “πικάντικη” την ερωτική σας σχέση χρησιμοποιώντας ανατολίτικα «καρυκεύματα»; 
Κατά την διάρκεια αυτού του workshop, στο οποίο μπορούν να παρευρεθούν και ελεύθεροι-ές και δεσμευμένοι-ες, θα εξερευνήσουμε την Ταντρική οπτική γωνία του ερωτισμού και θα σας προσφέρουμε πολύτιμα βασικά εργαλεία για να βελτιώσετε και να εμπλουτίσετε την δική σας και του/της συντρόφου σας την ερωτική εμπειρία.
Πρόγραμμα
12:00-14:00       
Σεξουαλικοί Μύες του Περινέου
·        Πόσο σημαντικοί είναι για την σεξουαλική ζωή;
·        Πρακτική εφαρμογή συγκεκριμένων τεχνικών με συνδυασμό αναπνοής.

Μάθετε μαζί μας…

·     Πώς να ενεργοποιήσετε τους Μύες του Περινέου γνωστές στην Τάντρα και στον Ταοϊσμό ως “Οι Σεξουαλικοί Μύες" εφαρμόζοντας σωστά τονωτικές ασκήσεις και διαφορετικών μορφών συσπάσεων και συστολών σε συνδυασμό με συγκεκριμένες τεχνικές αναπνοών. Αυτές οι πολύ δυνατές τεχνικές θα σας βοηθήσουν:
1.   Nα αυξήσετε την ερωτική σας ενέργεια και το ερωτικό σας δυναμικό καθώς και να βελτιώσετε την ερωτική σας απόδοση
2.   Να βελτιώσετε, για τους άνδρες, απόλυτα την ικανότητα ελέγχου του reflex της εκσπερμάτισης και έτσι να μπορείτε να κάνετε έρωτα για απεριόριστη χρονική διάρκεια,
3.   Να ενισχύσετε την θηλυκότητα σας, οι γυναίκες, και την αρρενωπότητα σας και το σφρίγος σας, οι άνδρες,
4.   Να ενισχύσετε και να αυξήσετε την σεξουαλική σας επιθυμία και την σεξουαλική έλξη βρισκόμενοι σε σχέση ζευγαριού.
5.   Επιπλέον θα σας προσδώσουν και θα ενισχύσουν τον προσωπικό σας «μαγνητισμό» και θα επιτείνουν την ερωτική ικανοποίηση του/της συντρόφου.
14:00-14:15
Διάλειμμα                               
14:15-16:00        
Πρακτική εφαρμογή συγκεκριμένων Ταντρικών και Ταοϊστικών τεχνικών για με συνδυασμό αναπνοής.

Οι γυναίκες θα διδαχτείτε:
·        Τεχνικές που θα ενισχύσουν την σεξουαλική σας ενέργεια και κατά συνέπεια την ικανότητα της γοητείας και της σαγήνης.
·        Χρήσιμες πληροφορίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να προλάβετε ή να θεραπεύσετε σεξουαλικές δυσλειτουργίες όπως πεσμένη σεξουαλική επιθυμία,  κολεόσπασμο, δυσπαρευνία, χαλάρωση, πρόπτωση μήτρας (πολύ κοινό φαινόμενο μεταξύ των γυναικών που έχουν ήδη γεννήσει) κλπ. 

Οι άνδρες θα διδαχτείτε:
·        Τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε το αντανακλαστικό της εκσπερμάτισης και έτσι θα είστε σε θέση να κάνετε έρωτα όση ώρα επιθυμείτε. Θα καταπολεμήσετε το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτισης.
·        Θα λάβετε ταντρικό χάρτη της σεξουαλικότητας των γυναικών (hot spots) και ταντρικά μυστικά για να γίνετε καλύτεροι εραστές και να ικανοποιείτε τις ερωμένες σας πλήρως.


16:00-16:20
Διάλειμμα
16:20-18:00      
Εσωτερικές πτυχές που σχετίζονται με τον «σεξουαλικό κύκλο ανταπόκριση» και τις τεχνικές του Ταντρικού οργασμού για να βιώσετε βαθύτερους οργασμούς μεγαλύτερης διάρκειας.
Ταντρικές θεραπευτικές σεξουαλικές στάσεις και τα οφέλη τους.

Εάν είστε ζευγάρι αυτό το workshop:

·        Θα μεταβάλλει σε πιο «πικάντικη» την σχέση σας.
·        Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε  βαθύτερα την σεξουαλικότητα του/της συντρόφου σας και θα μπορείτε έτσι να ικανοποιήσετε της ερωτικές του/της ανάγκες
·        Θα σας διδάξει πώς να ενισχύσετε το πάθος και την αγάπη της σχέσης σας.
·        Θα σας μάθει ταντρικές σεξουαλικές στάσεις και τα βασικά κλειδιά και στοιχεία της ερωτοτροπίας σύμφωνα με την Ταντρική
·        Θα σας διδάξει τις Ταντρικές πτυχές που αφορούν την οικειότητα σε ένα ζευγάρι και θέματα ή προβλήματα οικειότητας.



*Μέρος αυτού του workshop είναι βασισμένο στα βιβλία: Modern Sexology and the Oriental Art of Lovemaking | The Perineum Muscles | Their Erotic Tantric and Taoist Secrets της Εισηγήτριας Julia Kolozsvari


Λίγα λόγια για τους Εισηγητές


Julia Kolozsvari
Η Julia Kolozsvari είναι συνιδρύτρια του Athens Atman Association  Διευθύντρια του  Anima Animus | Ιδρύτρια του Yoga and Taoism για γυναίκες | Εκπαιδεύτρια | Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης | Θεραπεύτρια του Sex
Συγγραφέας πολλών επιτυχημένων βιβλίων μεταξύ των οποίων είναι: 10 βήματα για να γίνεις μία γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση; Μοντέρνα Σεξολογία και η Ανατολική τέχνη του έρωτα | Οι μύες του περινέου και τα Ταντρικά και Ταοϊστικά τους μυστικά; Από την πρόωρη εκσπερμάτιση μέχρι τον πλήρη έλεγχο της σεξουαλικής ενέργειας; Το μισογεμάτο ποτήρι Αισιοδοξία: Μία γλυκιά απάτη ή μία υψηλότερη οπτική πάνω στην ζωή;
H Julia Kolozsvari έχει διεξάγει αναρίθμητα εργαστήρια και συνέδρια σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχει αφιερώσει 11 χρόνια της ζωής της στο να μελετά, να ερευνά και να συνδυάζει την μοντέρνα επιστήμη με την σοφία και την γνώση των ανατολικών πνευματικών παραδόσεων.


Loukas Dourtourekas
O Loukas Dourtourekas είναι συνιδρυτής της Σχολής Atman. Εργάζεται ως δάσκαλος και επιμορφωτής της Hatha Yoga και Integral-Esoteric  Yoga από το 2008 και της Tantra Yoga από το 2009 στην Σχολή Εσωτερικής Yoga Αtman (που είναι στην γραμμή του Yogananda Paramahansa). Γνώστης των ταντρικών τεχνικών και φιλοσοφίας συνδυάζει τον δυτικίο τρόπο σκέψης και προσέγγισης με τις Ανατολικές Πνευματικές Παραδόσεις  και βοηθά στην απομάκρυνση προβλημάτων καθώς και στην εμβάθυνση διάρκεια και εξέλιξη της σεξουαλικής ζωής.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Yoga στην Κοπεγχάγη στο Natha Yoga Center με δασκάλους τους Advaita (Mihai Stoian), Adinathananda και Julia Kolosvari. Εξασκείται καθημερινά στην γιόγκα εδώ και μια δεκαπενταετία, και πέραν των μαθημάτων και σεμιναρίων που διεξάγει σε διάφορα κέντρα στην Αθήνα, ως Ραδιοφωνικός Παραγωγός μεταδίδει την φιλοσοφία και τις αρχές της Yoga και τους Συμπαντικούς νόμους και μέσω αυτού του δίαυλου. 
Μόττο του: «Ζήσε την κάθε μέρα της ζωής σου Ταντρικά»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".