Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου και χρονιά Δία


Αγαπητοί αναγνώστες του νέου θεατρικού μας blog.
Ονομάζομαι Κηπουρός Σωτήρης και θα σας συντροφεύω με τις αστρολογικές μου προβλέψεις στην όμορφη διαδρομή μας.

Σήμερα θα αναφερθούμε στην εξισορροπητική βοήθεια του Δια στον Ζυγό,αλλά και στις εξελίξεις του Νοεμβρίου.
Μια ξαφνική δολοφονία, ή θάνατος μεγάλου διπλωματικού στελέχους Κύριας χώρας θα μας ξαφνιάσει 
Επιτελούς αυτό το χάος μέσα στις σχέσεις:θέλω δεν θέλω,μου κάνεις δεν μου κάνεις επιτελούς θα μειωθεί.
Όλοι οι "μονοί"θα γίνουν  "διπλοί" και ίσως και "τριπλοί".

Οι γάμοι θα αυξηθούν άλλα επίσης και οι συμφωνίες κρατών.

Πιο συγκεκριμένα:

ΚΡΙΟΣ♈

Αχ τρελά κριαράκια βάλτε λίγο φρένο στον ξέφρενο ρυθμό σας και προσέλαβε χωροφύλακα μήπως σας σώσει από τις υπερβολές αυτή τη τρελή χρονιά.Ανοίξτε επιχείρηση κ θα θησαυρίσετε.Μην τολμήσετε όμως να βάλετε τη σχέση σας στο ταμείο.Πάρτε καλύτερα κάλο οικονομολόγο μήπως μείνει κ κάτι στο ταμείο. Αυτοσυγκράτηση,υπομονή χωρίς πολλές βιασύνες,θα σας σώσουν από πολλά.Μετρό πάνω από όλα☝.

ΤΑΥΡΟΣ♉

Ε ναι μετά την τελευταία ερωτική κατραπακιά και το δήθεν (άλλο μισό), καταλάβατε πια ότι μόνο ένα κάλο πορτοφόλι θα σας ισορροπήσει τελικά σε αυτήν την ζωή.Καλή περίοδος για εσάς από τα Χριστούγεννα κ μετά.
Προσέξτε την υγειά σας και τα περιττά κιλά και βάλτε λίγο φρένο στην ερωτική σας λίμπιντο για να μην βρεθείτε μπλεγμένοι.Ειδικά οι κάτω των 30 ετών.Φέτος η τύχη σας θα είναι στην καθημερινή σας δουλειά.
Όσοι ψάχνετε θα βρείτε κάτι κάλο,άλλα και όσοι έχετε εργασία,μέσα στο περιβάλλον  θα γίνει καλύτερο,ώστε να προωθηθούν τα συμφέροντα σας. Ηρεμία λίγη γιόγκα κ χορτοφαγία θα σας ηρεμήσουν. Ξεκινήστε τα.
Πολλά μπορούν να  συμβούν, άλλα μην δώσετε σημασία,άπλα προσπεράστε .Δεν ωφελεί η αντίδραση.

ΔΙΔΥΜΟΙ♊

Πολύ θετική και σημαντική περίοδος ξεκίνησε για σας.
Μέτα από μια δυνατή κ ανατρεπτική χρονιά που σας ταλαιπώρησε τόσο έφτασε η ώρα να λάβετε μια ανταμοιβή στην  ερωτική σας ζωή.Από 20\11 οι ιδέες σας θα αρχίσουν να υλοποιούνται επιτελούς κ  μέσα στις πολλές γνωριμίες κάποια θα σας φέρει έντονο χτυποκάρδι.Μην το αγνοήσετε,γιατί μπορεί να είναι το άλλο σας μισό!
Αποτινάξτε από πάνω σας ότι σας πιέζει για να έχετε καλή υγειά και ειδικά ισορροπημένο θυροειδής. Έφτασε η ώρα...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ♋

Φέτος τα γλυκά καρκινάκια δεν προλαβαίνουν να λύσουν το ένα θέμα κ έρχεται άλλο. Όχι προς θεού μην αντιδράσετε, προστατεύσετε την υγειά σας κ ξεκουραστείτε. Τίποτα δεν είναι τόσο σημαντικό.
Μη σκέφτεστε ότι έγινε,άλλα το τι αξίζετε κ ψάξτε μόνο αυτό. Έφτασε η ώρα.
Για τους περισσότερους έχει ήδη ξεκινήσει ένα διάστημα που έχετε αρχίσει να νιώθετε καλύτερα.
Για μερικούς άλλους αυτό θα γίνει παραμονές Χριστουγέννων. Εκμεταλευτείτε τις ημερομηνίες 7 και 8\11 όπως και 16 και 17\11.

ΛΕΟΝΤΑΣ♌

Εγώ κ εσύ εσύ και εγώ η εγώ και εγώ;
Βγείτε πια από αυτό το "εγώ" σας κ κοιτάξτε το Μεις. Μονό έτσι θα νιώσετε την ευτυχία.
Κάποια χρέη που τρέχουν μην τα παραμελείτε. Είναι από δικά σας έξοδα .κάντε ρύθμιση,ειδικά αν εκμεταλλευτείτε πιστωτικές κάρτες τρίτων.Όσοι ξεκίνησαν πέρσι κάποια δουλειά-επιχείρηση η κάποιο σχέδιο,φέτος έφτασε η ώρα να πάρουν ανταμοιβή από αυτό  κ να το ολοκληρώσουν με τη βοήθεια κάποιου φιλικοί η συγγενικού προσώπου με ημερομηνίες όπως 30\11 και 15\12.
Αν έχετε κάνει σωστό σχέδιο,θα μείνουν κ κάποια χρήματα στο πορτοφόλι , χαλαρώστε για εσάς είναι η ζωή.
Οι καλλιτέχνες θα πάρουν σίγουρα ένα βραβείο,ένα στέμμα η κάποιο "πρώτο ρόλο".
Μην κάνετε παράσταση "Μονόλογο"αν δεν έχετε κ Αφροδίτη στον Λέοντα,ώστε να δουν κ οι από κάτω την μεγαλοπρέπεια σας.Απολαύστε έναν υπέροχο Δεκέμβριο! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ♍

Ο μηνάς σας ξεκίνησε δυναμικά. Τον τελευταίο διάστημα έχετε πολλές ερωτικές επιτυχίες,άλλα πια ψάχνετε την ουσία,όποτε θέλετε ένα κ κάλο.Ο Νοέμβριος είναι ένας μηνάς που πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας στον εργασιακό τομέα. Όμως με τη χρονιά του Δια στο ζυγό μόνο κερδισμένοι θα βγείτε οικονομικά.
10\11 και 16\11 ημερομηνίες που πρέπει να προσέξετε λίγο παραπάνω την υγειά άλλα κ τα έξοδα σας. Όσοι έχετε φύγει εξωτερικό η σε κάποιο άλλος μέρος  κάποια δώρο σας περιμένει αυτήν την περίοδο.
Οι γεννημένοι 2-7 Σεπτεμβρίου βάλτε σε μια τάξη τις εκκρεμότητες σας η κάποια δικαστική διαμάχη που μπορεί να κάνετε υπομονή. Έχετε τον τρόπο να τα λύσετε όλα. Ξεκινήστε άπλα.

ΖΥΓΟΣ♎

Φέτος είναι η χρονιά σας.Όλα τα δώρα κ χαρά θα σας επισκεφτούν  απροσκάλεστα.
Ο Νοέμβριος είναι ο πρώτος μηνάς ειδικά το δεύτερο δεκαπενθήμερο που θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε αυτή την εύνοια. Οι επόμενοι μήνεςς θα είναι ακόμη καλύτεροι.Ξεκίνησε μια χρονιά που δεν θα λείψουν βεβαία οι υπερβολές ακόμη κ τα περιττά κιλά για κάποιους,γιαυτό προσέξτε. Σουβλάκια,γλυκά κ fast food κομμένα.
Από τις 11\11 και μετά θα κάνετε κ πολλές κινήσεις αν ήδη δεν έχετε ξεκινήσει,με το να ανανεώσετε την εμφάνιση σας.
Ένα νέο κούρεμα,μια νέα εμφάνιση σίγουρα θα σας κάνει να κερδίσετε τις εντυπώσεις όπου κ αν πατήσετε το πόδι σας!Οι μόνοι κ οι ελεύθεροι θα έχουν πολλά φλερτ κ είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε κ νέα ενδιαφέρουσα σχέση. Όσοι δεν τα πάτε καλά  σε αυτόν τον τομέα κάντε υπομονή για τον Φλεβάρη, ένα μηνά που σίγουρα θα έχετε ακόμη κ την ευκαιρία της ζωής σας να γνωρίσετε ακόμη και το άλλο σας μισό. Έχετε ανοιχτά μάτια και αφτιά γιατί το σύμπαν είναι μαζί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ♏

Ο μηνάς σας έχει ήδη αρχίσει αν και θα είναι λίγο πιο περίεργος φέτος λόγο κάποιων διαφωνιών που θα προκύψουν κυρίως στον εργασιακό τομέα.
Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες από 23\10 άλλα κ τις τελευταίες 15-22\11 θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο.
Γενικά έχει ξεκινήσει μια χρονιά που μπορεί θα θελήσουν να "θάψουν τον λάκκο" πίσω σας. Κατά πόσο θα το καταφέρουν είναι ανάλογο στην δίκη σας αντίδραση σε αυτό.
Στοχευστε στο μέλλον σας και κάντε λίγο υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβρη του 17' που θα ξεκινήσει μια καλή χρονιά άλλα και πολλές ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν.Μέχρι τότε όχι πολλά έξοδα,γιατί οικονομικά προβλήματα είναι στο προσκήνιο.Δέστε κομπόδεμα κ φρόνιμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ♐

Αχ!άτακτα τοξοτακια έχετε σοβαρέψει φέτος, και ο Νοέμβριος είναι ένας μηνάς για ακόμη μια άσκηση υπομονης. Ο Δίας φέτος θα σας κάνει να γίνεται λίγο παραπάνω κοινωνικοί κ να βάλετε κάποιους στόχους κ σχεδία.
Όσοι ξαφνικά βρεθήκατε μέσα σε μια σχέση  ,ενώ δεν το περιμένατε άπλα απολαύστε το δεν θα κρατήσει κ πολύ,εκτός αν το επιθυμείτε.
Μπορείτε να ζήσετε την ευτυχία,γιατί αν το ψάξετε καλά σας αγαπάει. Περιμένετε λίγο έως αρχές Δεκεμβρίου ειδικά από 3-16\12 θα περάσετε από τις πιο όμορφες περιόδους. Τώρα υπομονή. Μηνάς είναι θα περάσει. Φιλοσοφήστε, βάλτε στόχους κ προσέξτε την υγειά σας. Να ξεκουραζόσαστε. Το έχετε ανάγκη.

ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ♑

Οι κινήσεις κ η δράση σας το τελευταίο δίμηνο έχουν πιάσει τόπο και ειδικά στον τομέα  των οικονομικών, επιτελούς θα δείτε επιτελούς να καρποφορούν οι όχι και λίγοι κόποι σας που κάνατε τον τελευταίο χρόνο.
16\11και 29\11 προσέξτε την συμπεριφορά σας σε ανώτερους ώστε να μην βρεθείτε μπλεγμένοι.
Οι του δεύτερου δεκαήμερου θα έχετε νιώσει μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή σας με θέματα δύναμης είτε ως  κυριαρχία είτε ως υποταγή.
Αν έχετε ταίρι καρκίνο η ζυγό μην τους παρεξηγείτε. Τα ίδια περνάνε.
Παίξτε κ κάνα Τζόκερ. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ♒

Ξεκινάει μια περίοδος από το Νοέμβριο που η λίμπιντο σας θα ανεβεί κιαλλο. Η καριέρα σας αυτό το μηνά έχει την ευκαιρία να απογειωθεί αφοί πρώτα έχετε χτίσει βήμα βήμα τα σχεδία σας. Βεβαία η μεγάλη άνοδος θα συμβεί το δεύτερο εξάμηνο του 2017'.
Μέχρι 21\11 εκμεταλευτείτε προτάσεις οικονομικές κ ερωτικές. Κάποια από αυτές θα σας ανοίξει δρόμους.
Οι δεσμευμένοι σεβαστείτε το άλλο σας μισό κ φερθείτε όμορφα.
Η αγάπη βρίσκεται σε ανθρώπους που δεν σας κάνουν να νιώθετε μόνοι. Ίσως η νέα χρονιά να σας βρει σε άλλο μέρος η κ σε άλλη χώρα. Καλό ταξίδι λοιπόν!

ΙΧΘΥΕΣ♓

Αυτό το μηνά κ έως 15/12 θα ξεκινήσει ένα παρασκήνιο χωρίς να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας.
Οι ιχθύες του δεύτερου δεκαήμερου θα έχετε νιώσει ήδη μια  απώλεια που σας κόστισε κ αυτόν τον μηνά  ψάχνετε για την αντικατάσταση της.Όσοι ψάχνετε θησαυρό στα σκουπίδια προσοχή☝.
Σίγουρα στο τέλος θα βρεθείτε κ χωρίς αυτά και βρώμικοι. Αλλάξτε τακτική κ τρόπο σκέψης πριν να είναι αργά.
Πιθανόν να ξεκινήσετε ένα νέο επάγγελμα κ ειδικά αυτόν τον μηνά να τρέξετε αρκετά για να το κατακτήσετε.
Μέχρι τις 21\11 έχετε εύνοια να πετύχετε όσα θέλετε η τουλάχιστον να κάνετε  την αρχή.
Η μεγάλη σας Άνοδος θα είναι  μετά το δεύτερο εξάμηνο του 17.
Οι του δεύτερου δεκαήμερου ιχθύς ταλαιπωρήστε λίγο παραπάνω και κάλο είναι να μην γίνουν και τα κιλά σας παραπάνω.Σωστή διατροφή,άσκηση,κ ξεκούραση θα σας κάνουν καλό. Μέτα τις τόσο οικονομικές τιμές των γυμναστηρίων και πρόσφορων είναι κρίμα να μην γραφτείτε σε κάποιο. Αλλιώς αρχίστε jogging γιατί οι πάνω των 40 κινδυνεύετε και από παθήσεις όπως και ο θυροειδής.Υπομονή και εγκράτεια είναι οι δυο λέξεις που σας ταιριάζουν αυτόν τον μηνά.Η πίστη σας θα σας σώσει.
(ΠΙΣΤΕΥΕ Κ ΜΗ)ΕΡΕΥΝΑ




Του Σωτήρη Κηπουρού

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".