Ο Δώρος Δημοσθένους για 4 παραστάσεις στον ΙΑΝΟ| 2, 3, 9 & 10 Δεκεμβρίου

Ο Δώρος Δημοσθένους για 4 παραστάσεις στον ΙΑΝΟ
Παρασκευή & Σάββατο
2 & 3 και 9 & 10 Δεκεμβρίου στις 21:30
Ο Δώρος Δημοσθένους για 4 παραστάσεις στον ΙΑΝΟ
Παρασκευή & Σάββατο
2 & 3 και 9 & 10 Δεκεμβρίου στις 21:30

"Compere"

 
Ο Δώρος Δημοσθένους παρέα με την εκρηκτική του μπάντα επιστρέφει στην σκηνή του ΙΑΝΟΥ για 2 προ-εορταστικά  διήμερα στις αρχές Δεκεμβρίου. Ο χαρισματικός ερμηνευτής και performer σε μια παράσταση με αφορμή το νέο του album με τίτλο Compere.

Διαχρονικά ελληνικά τραγούδια περασμένων δεκαετιών σε νέες πειραγμένες ενορχηστρώσεις, με στοιχεία Jazz και swing μαζί με κλασσικά standarts του διεθνούς ρεπερτορίου. Πάντα με την σφραγίδα της ερμηνείας του.

Το μουσικό υλικό του δίσκου: «Ας ερχόσουν για λίγο, Η ταμπακιέρα,  Τα ταίρι μου, Δεν σε θέλω πια ,Τα ζηλιάρικα σου μάτια, Που να βρω γυναίκα να σου μοιάζει»μεταμορφώνονται  σε σημερινές εκδοχές με τα πνευστά και την μεγάλη ορχήστρα να κυριαρχούν χωρίς να λείπουν οι ατμοσφαιρικές, βελούδινες στιγμές «Θα θελα να’μουνα εκείνος που αγαπάς, Αναπνοή μου ,Σήμερα σε γνώρισα» αλλά και επιλογές από Elvis Presley, Nat King Cole, Frank Sinatra κ.ά.

Τέσσερα ανεπανάληπτα  live  πριν την έλευση των Χριστουγέννων με αστραφτερό χρώμα και ατμόσφαιρα γιορτής που φιλοδοξούν να σας ξεσηκώσουν να τραγουδήσετε και να χορέψετε αλλά και να νοσταλγήσετε και να ονειρευτείτε.

Παρασκευή 2 & Σάββατο 3 /12,
Παρασκευή 9 & Σάββατο 10/12 στις 21:30. 

Είσοδος: 10€ / Ελάχιστη κατανάλωση: 6€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO

Πληροφορίες
IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 - Αθήνα
Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ:
Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι)
και στο www.ianos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".